Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
pasapure ii da o textura buna, vasele de congelat ale lui, borcanele intai in plastic cu burbujas si pe urma in haine sa nu se umple de cioburi daca s.o sparge vreunu
si eu tot vreun an cel mult as mai sta pana la bb2
ivan si dayanara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxanica2006 spune:
Dbunny, si a acceptat Dani antibioticul?Sau ai recurs la ceva smecherie?Nu-mi spune sa i-l dau in lapte, ceai, mancare, ca la noi nu tine faza.
Dayanara, draga de tine...nu te stresa cu atatea medicamente, nu-ti fie teama, nu va face Ivan laringita Si uita-te la noi, David are laringita, dar crede-ma ca e foarte bine, mai tuseste, dar il deranjeaza pe moment, in rest e vesel nevoie mare.
Si , de regula, la laringita, nu se da antibiotic.Nici dr. noastra nu a fost prea categorica atunci cand ni l-a prescris. Dar dupa un consiliu de familie, aici intra si clubul fulguletilor, am decis sa i-l dau lui David, pt. ca in urma statisticii facute de mine rezulta ca laringitele fulguletilor au fost urmate de amigdalite, otite,etc. Poate n-are nicio legatura, e pura coinicidenta, dar am zis ca mai bine prevenim.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
lizzy spune:
chinico, nu pot decat sa ma intreb pana la urma daca doctoru' ala s-a comportat cum trebuie... sau daca a fost cizma... pana la urma un verdict nu exista? nu s-a mai facut ecografia si de-acolo a ramas cu 'daca' si cu 'poate' pana la anu'? adica un eco ACUM ar lamuri problema? si ar alunga piticul? ca eu nici nu concep alfel decat cu pitic 'ura si la gara'...
lavinia, poti sa iei corturile de la quelle cu tunel. eu am cumparat asa ceva din selgros (pt ianis) si nu e obligatoriu sa le desfaci pe toate, poti doar 1 cort, sau tunelul singur... sau pe toate, undeva in iarba, la curte... chiar de mult nu am mai scos tunelul. ia sa-l scot de la naftalina ca marc inca nu l-a testat...
nu-mi face placere sa te intreb, dar cum iti dai seama ca oboseste? cum se manifesta exact?
dbunny, tes-tu' , tes-tu'
, tes-tu'
sbogdana, da, mai sunt si altii care fug de pampers si imbracat, chiar zilele trecute jumate din mamici spuneau acelasi lucru :)))Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
am si eu un cui, cine mi-l scoate?
am observat la octavian cand mazgaleste cu carioca (mai nou dupa ce le-a papat ambele capete bine bine, a murdarit juma de covor pe care candva il voi face cadou--a inceput sa mazgaleasca) ca tine cu mana stanga..eu i-o mut in dreapta, el si-o pune in stanga, apuca orice cu stanga, lingurita (cand o ia) cu stanga, se serveste de stanga mai mult ca de dreapta! acu asta ce o mai fi, o fi stangaci? sau e prea devreme sa imi fac griji? sau sa incerc sa il corectez de fiecare data cand il vad? acu nu ca o fi ceva rau sa fie stangaci, da parca tot mai frumos e cand iti folosesti drapta la scris si desenat!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
salutari mamici!
ma simt ca un kk. azi e prima zi cand nu am apucat deloc sa sun acasa, doar ff scurt cu florin. ma rog. cred ca de acum asa va fi mai des.
vroiam numai sa zic ca matei (nepotelul meu) are otita , ca ma bucur NESPUS ca dianocica a mai dat cate un semn
, ca astept sa vad daca la dbunny e cu ochi
.
va pup ca fug acasa.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dbunny, si a acceptat Dani antibioticul?Sau ai recurs la ceva smecherie?Nu-mi spune sa i-l dau in lapte, ceai, mancare, ca la noi nu tine faza.
cam cu forta... cu siringa!il tin culcat si-i bag siringa intr-o parte...
![](bang.gif)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
chinico spune:
quote:
Originally posted by desiree
am si eu un cui, cine mi-l scoate?
am observat la octavian cand mazgaleste cu carioca (mai nou dupa ce le-a papat ambele capete bine bine, a murdarit juma de covor pe care candva il voi face cadou--a inceput sa mazgaleasca) ca tine cu mana stanga..eu i-o mut in dreapta, el si-o pune in stanga, apuca orice cu stanga, lingurita (cand o ia) cu stanga, se serveste de stanga mai mult ca de dreapta! acu asta ce o mai fi, o fi stangaci? sau e prea devreme sa imi fac griji? sau sa incerc sa il corectez de fiecare data cand il vad? acu nu ca o fi ceva rau sa fie stangaci, da parca tot mai frumos e cand iti folosesti drapta la scris si desenat!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
nu am apucat inca sa ma documentez pe tema asta (sau pe alte teme, intre noi fie vorba..) dar pot sa-ti spun ca e o mare greseala sa il impiedici sa foloseasca ce mana vrea el..stanga,dreapta..aaa...cam astea ar fi..
![](icon_smile_big.gif)
stiu ca pe vremea lui ceasca erau obligati copchii stangaci sa invete sa scrie cu mana dreapta (piromanul, de exemplu..). acum e ambidextru, dar povesteste ca nu i-a fost bine deloc.
incearca tu sa scrii cu stanga daca esti dreptace..no.nu mere...
doca beei e ok. specializata in cardiologie. super ocupata si tracasata insa de multii pacienti.
singurele cabinete existente aici sunt private..adica in afara spitalului..
ecografia a ramas nefacuta, deci nici rezultat nu avem. pana la 3 ani au timp sa se inchida orificiile respective, deci daca printre racnetele disperate ale shefei ar fi vazut totusi ca nu sunt inchise, tot in 2009 ne-am fi revazut...eu speram sa se fi inchis.
revin.
Donia spune:
Buna dimineata si din partea asta de lume!
V-am mai spus ca sunteti minunate? Ia luati de aici: MINUNATELOR!
Nici nu stiu cum sa va povestesc ce senzatie faina si tihnita am avut bandu-mi cafeaua si citindu-va... asa ca va multumesc! Si va pup
Am vazut ca Dbunny ne tine inca in suspans, ca Julia incepe gradi chiar de ziua mea, ca a revenit p_onu, ca Bea s-a suparat la control, ca mamicile muncitoare si-au facut timp sa ne scrie, am vazut si ceva cuie si pitici, ma duc sa vad cum se pot combina chestiile astea, poate se scot una pe alta...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
exact asta am simtit si eu citindu-va dis de dimineata la cafea!m-am bucurat la fiecare mesaj
Donia
quote:
Originally posted by Donia
Buna dimineata si din partea asta de lume!
V-am mai spus ca sunteti minunate? Ia luati de aici: MINUNATELOR!
Nici nu stiu cum sa va povestesc ce senzatie faina si tihnita am avut bandu-mi cafeaua si citindu-va... asa ca va multumesc! Si va pup
Am vazut ca Dbunny ne tine inca in suspans, ca Julia incepe gradi chiar de ziua mea, ca a revenit p_onu, ca Bea s-a suparat la control, ca mamicile muncitoare si-au facut timp sa ne scrie, am vazut si ceva cuie si pitici, ma duc sa vad cum se pot combina chestiile astea, poate se scot una pe alta...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dayanara spune:
desiree si ivan foloseste stanga mai mult, n.am idee daca e stangaci sau nu
ivan si dayanara