Comori de nov-dec 04 (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Ele, bine ca Denisa si-a mai revenit, va tin pumnii sa iasa si analizele ok. Auzi, da stii ca Deni seamana cu tine , mie asa mi se pare.

Bitsule, pai de cand tot intreb eu de pozele de la ziua lui Amon . M-am uitat la filmuletul cu trezirea sarbatoritului, impreuna cu Vlad. E un scump si jumate si imi pare asa departe perioada cand si Vladu era mic. Vladut tot imi explica,ca "bebe e mic si uite sale in pat si mami lui nu-l ceata" . Poza cu diamantele e superba, copiii ti-au mostenit trasaturile tale frumoase si gurita lor e ca o capsunica.Da si tati e mandru tare, mi se pare o persoana f serioasa si care se vede ca va iubeste mult de tot.

Miki, si ai tai is niste bombonici (vezi ca eu numa fina-mii ii zic Bombonica ), seamana bine intre ei, zic eu, da nu cu tine , da-s frumosi mey.

try, ca ma intrebai ce-i aia din poza...este o aparatoare, genunchiera de motociclisti, da inventivul meu copchil a gasit alta intrebuintare, daca-i trageam clapeta si pe fata era ca Vader din Star wars .

Oti da luasem noi tot soarele, azi din pacate/fericire (nici nu stiu) ninge si e cam frig, da tu esti satula de frig .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monicuto, pai chiar vroiam sa-ti zic ca nu cred sa mai gasiti bilete, credeam ca ati rezervat deja. Deci la Tandarica, daca nu rezervi maxim luni, no chance. Nu-i nici o problema daca rezervi si nu te mai duci, ei oricum iti spun ca biletele se ridica cu cel mult 1 zi inaintea spectacolului, si daca nu le-ai luat, se pun in vanzare la ghiseu.

Andreea, frumoasa burtica si maricica! Ma bucur pt rezultatul bun la TT. Nu-mi place insa ca esti maxim stresata si intr-o panica permanenta, bataita!Se presupune ca la bb2 esti mai relaxat

Mikiduta, sanatate la flacau!

Ele , bine ca ati scapat de dureri!

Amira e o dulce-rotunjica, si seamana f bine cu Robert, nu? Doamne, ce trece timpul, cand s-au topit deja 2 luni?

Despre produsele culinare nu comentez nimic, nici nu vreau sa ma uit, da?

Bitsule, sunteti frumosi-frumosi, si Amon e deja baiat mare, ai scapat de griji.

Eu sunt obosita, Catalin vad ca iar a inceput cu deplasarile, drept pentru care aseara iar l-am carat si pe Mihnea la ora de dans a Biancai, imbraca-i , dezbraca-i, fa mancare,of,of, mai, mai. Macar aseara am scapat de teroarea gugustiucului, si a adormit Mihnea singur...Nu stiu ce fac cand schimb si serviciul unde programul va fi mai lung cu o ora, Bianca incepe scoala, ma rog, ne-om descurca cumva. Noroc ca bona imi face si curat prin casa cat de cat, imi calca si imi face ordine, ca altfel ar fi balamuc.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, ce mult scrieti de eu nu mai ajung sa recuperez...asa ca am lasat cititul din urma, si am citit un pic din ultimele postari.
Am vazut poze cu Amonelul sarbatorit si Ken. Bitsulina, sa-ti fie sanatosi si cuminti baietii, ca frumosi sunt. Btw, seamana din ce in ce mai mult unul cu altul si amandoi cu tine. Iar tu esti tot mai frumoasa, bravo tie, mamico. Si ce pofta mi-ai facut cu bunatatile de pe platourile alea!

La multe multe lunisoare Amirei printesuca, e o dulcica.

Si Patrick a facut 2 luni pe 18 ianuarie cand noi eram in plina mutare, asa ca nu l-am sarbatorit ci doar felicitat
Eu sunt cu amandoi copiii acasa, caci David nu prea mai agreeaza gradinita si merge cam din 2 in 2 zile. Plus ca daca ne-am mutat in alta zona a orasului, am schimbat si gradinita, asa ca de pe 10 va intra in alt colectiv...cred ca l-am naucit cu mutari de tot felul, dar asta e. In schimb cand e acasa ca acum imi face capul patrat, plus ca ar sta gramada pe fra'su sa se joace cu el si Patrick nu e intotdeauna cu chef de asta. Patrick e un cumintel, doarme toata noaptea deja, are numai 5 mese mari si late, dar se pare ca ii ajunge pt ca e un grasunel, are deja 6 kile. A inceput sa zambeasca cu mine cand ii vorbesc, e un dulce de ma topeste.
In rest suntem bine cu totii si ne pregatim sa facem botezul pe 10 februarie la o bisericuta din Aachen in Germania. Sunt putin trista ca ai mei parinti si ai sotului nu vor fi prezenti, dar nici nu vreau sa-l tin neincrestinat pana in vara cand ajungem si noi acasa.

Acum inchei ca tre' sa le dau sa pape la strangarii mei.
Incerc sa mai recuperez, macar la poze, ca nu vreau sa pierd nimic.

Pup pe toate

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey multumim de aprecieri fetelor!sper ca nu ati ras de tortul ansamblat in ultima clipa.l-am serbat pe mititel si parca tot nu-mi vine sa cred ca deja are 1 an.

la multe lunisoare si kilograme inainte ,si sa cresteti sanatosi bebeilor Amira si Patrik!

Elenico mama pacat ca nu-mi vezi si posteriorul,dar astazi am avut placuta surpriza sa vad ca intru deja intr-o pereche de pantaloni care imi placeau tare mult.ma bucur ca Deny e mai bine!

Aimee pupam Vladutul!aha v-am prins deci nu lasati copilul sa sara in pat?!

Onitzo ieri am trisat din cauza lui Ken care a vrut gogosi cu vanilie si-s preferatele mele,noroc ca "n-am bagat mana pana la cot" si doar m-am delectat cu una.wow 4 kg in 5 zile mi se pare enorm!ia-o mai incet ca-ti dezechilibrezi metabolismul asa!

astazi am fost si am luat uniforma care ne-a costat per total aproape 800$.dam banii astia dar macar sa fi avut niste uniforme mai vesele de copii nu de babaciuni.si vestea cea mare e ca trebuie sa poarte pantaloni scurti cu sosete pana la genunghi iarna.offff m-am saturat de tara asta pana peste cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Azi am fost in verva mare.
Dupa ce a trebaluit prin casa doar-doar mi-o trece, m-am imbracat si am iesit cu fii-mea pe afara.
Doar ca, asta a pus capac!
M-a omorat!
Am intrat la banca si lumea m-a lasat inainte numai din cauza ei.
Imi era asa rusine!
Se ducea peste tot, a inceput sa planga si sa se rasteasca la o tanti care s-a asezat pe un scaun pe care statuse ea, s-a bagat in vitrina, a inceput sa urle dupa pixul fexat pe ghiseu ca-l vroia...

Nu mai continui ca i-ar ma infurii pe ea!

Dupa eu timp, la intoarcere s-a oprit in mijlocul soselei, ca ei ii e somn si vrea nani.
"Bine, mami, hai la nani!" NU!!!!!
Hai, din drum! NU!!
Ia mana de acolo! NU!

NU MAI POT!!
Sunt ca capat de nervi!

Mi-e asa frica sa nu ramana o pandalie cu care sa nu ma pot intelege!!!! Mai ales ca taica-su care nu sta cu ea cat stau eu ii cam face toanele si-l simte ca-i moale in fata ei. Si oricat ma cert cu el tot asa simte sa faca.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Miria stai linistita ca nu doar a ta face asa. La Denisa orice i-as zice e vrea sa faca invers. Lasa ca o sa le treaca cand o sa mai prinda la minte.
Aime ar semana Denisa cu mine dar cred ca doar la ochi. Oricum s-a mai schimbat fatza de cum semana cu tacsu cand era mica. Probabil ca i-a mai crescut parul.
Cuscra lasa ca dai tu jos daca iti impui chiar daca nu se vede ca ai avea nevoie de slabit.Eu de cand ma stiu tot in diete am tinut-o , zici ca sunt bolnava la cap. Binenteles ca dupa nastere era nevoie dar oricat sport faceam si ma chinuiam cu diete nu dadeam mai mult de 2-3kg. Cand am avut pb s-au dus 16kg in 2 luni. Total nesanatos si organismul meu se resimte si acuma si au trecut 2 ani deja.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aime si Miha ..fetele cand mai aveti timp de bunatati din alea ca ma uit la copii vostri frumosi si tot dau in album si ajung la prajiturile alea care ma innebunesc. Eu mor fara dulce dar daca m-as apuca de prajiturit ca voi cred ca ar scrie suta de kile pe mine.
Asa ca bucataresc dar doar strictul necesar sa nu tin barbatul si copilul flamand si pt mine de multe ori separat.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Astazi Amira a implinit 2 luni. Va servim si pe voi cu o feliuta de tort cu portocale

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Papusica de Amira ca Amira, dar imi scapara ochii pe pozele tale de prajituri. Tu nu trebuie sa fii om, ci vreun hibrid de superwoman M-ai imbolnavit cu colectia ta de prajituri. Cand le face mey? Si mai mult de-atat ma gandesc cand le mancati? Tu faci sa ai tot timpul o prajitura in casa? ca altfel nu ma pot gandi cum de-ai strans atatea poze acolo. Una mai diferita ca alta. Si cand mai ai timp superfemeio? Cu doi copchii din care unul de tzatza...

Ptii, ma duc la ale mele ca ma apuca deznadejdea iarasi (acu din alt motiv decat ieri )

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, acuma sunt gospodina.
Dar nu stiu care este programul de dospire la cuptorul cu microunde.

Stiti careva, ca stau ca vitelul in fata portii cu tava in mama?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miha, multe luni si ani inainte micutei tale!
Am vazut pozele cu praji... vaaaaiii, ieri Aime, azi tu... ma omorati!
Scrie-mi te rog cand ai timp reteta la tortul cu 3 feluri de cioco.
Ca ma gandesc sa mi-l fac de ziua mea.

Mergi la inceput