Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Bulucel, bine ca ai observat, link-ul la colectia noua era gresit , mii de scuze . Am corectat acum pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Madau, vezi www.pifu.be/en/index.htm" target="_blank">aici, modelul Leonardo 11, partea de sus, sau Leo Twin.
Noi tocmai am comandat ceva de genul asta, inchis complet pe 3 laturi iar pe una doar pana la jumatate.

PS. Maria sunt, la loghez la loc imediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ramasesem datoare de ieri cu raspunsul pentru Joy:

Intr-adevar, asa facea si Cristi, dormea in reprize de 30-35 minute ziua, pentru fiecare imi lua macar tot pe-atat sa-l adorm, noaptea se trezea in repetate randuri sa suga... Ma innebunise. Din pacate n-am reusit sa gasesc nici o solutie, pana la urma problemele s-au cam rezolvat de la sine. Mai precis, cand a inceput sa mearga (dupa 9 luni) a inceput sa aiba si reprize de somn mai lungi, doua ziua, de cate 1.5-2 ore! Pana atunci... pe la 4 luni faceam cu el dansul ploii pana adormea rupt de plans, pe la 6 luni sugea ca sa adoarma iar cand se trezea ii dadeam papa diversificata... Incepusera sa iasa dintisorii, asa ca pana dupa 1 an ma trezea de nenumarate ori pe noapte sa suga... Pe la 1 an si 1-2 luni l-am intarcat, dar se trezea si noaptea dupa ceva laptic. Asta vara, la 1.5 ani, ajunsese si la 3 treziri dupa bibe pe noapte (in afara de cel de seara si cel de dimineata!). Am reusit sa i le scot reducandu-i treptat cantitatea si punand tetine mai mici, asa am ajuns la 2 treziri, apoi la una...

In tot timpul asta am avut destule tentative sa-i schimb stilul de somn, l-am mai lasat si sa planga, am citit o gramada despre somnul bebelusilor, tehnici si tactici... pur si simplu n-am reusit .
Cred ca pana la urma lasatul progresiv sa planga ar fi dat ceva rezultate, dar ar fi trebuit sa reaplic schema de fiecare data cand intervenea vreo problema de somn (dintisori, caldura din noptile de vara, raceala etc.), chestie la care nu m-au tinut nervii

Uite ca acum au cam trecut fazele astea, sa nu-l deochi! Sper ca al doilea bebe sa fie mai cumintel, inca o data nu cred ca mai pot rezista la asa ceva.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, felicitari pt tirerii proaspat logoditi! pt Daria vorbareata si recitatoare de poezii. La noi inca mai recit eu, cine stie cand va binevoi si ea sa ma imite. Drum bun spre Constanta.
mandy, foarte dragalas Kristi, imi place la nebunie freza lui.
madau, Miruna parca e o papusica cu noua frizura .
Ioana, tare de tot faza cu Maria cu "tine-te". Ati scapat de brad? Ceva poze noi?
Catutza, si mie mi se incarneaza o unghie de la picior, dar am grija sa o tai la timp. Pana acuma nu am ajuns la operatie. Am vazut si pozele voastre.
meems, in sfarsit te-am mai vazut si pe tine zambind.
pumba, . Faza e ca dusul l-am cumparat la oferta, acum vreo 2-3 luni si am dat suficienti bani (pt buzunarul nostru) asa ca nu mi-au mai ramas si bani de mobila. O sa dorm in cadita de la dus.
lavi, contestatii la teme? Examen maine? Dai tu examen sau asisti la studenti? Bafta multa si sanatate Nataliciului. Ai inscris-o pe Silvia la scoal?! Doamne, cum trece timpul...
mandy, va asteptam la o tura de hidromasaj . Dar mai spre vara, ca inca nu e gata.
Noki, "pensiunea" speram sa o deschidem pana la Paste. Va asteptam cu drag . Cred ca te-a dat gata Sarah cu pipi-ul la olita.
roxi, Noki, madau, leea - spor la toceala.
madau, da, dusul e cu hidromasaj. Dar pe mine ma incanta cel mai tare radioul pe care il are incorporat. Iar faza cu Elise si calcatul a fost tare de tot: "Lis ca'ca. Si bica ca'ca" ca si cum Elise facea treaba importanta, iar bunica-sa facea si ea ceva neinsemnat.
Buluci, noi inca nu ne-am mutat in casa, dar cand o vom face Elise se va spala tot acolo ca in baia de sus, care e mai mare si in care vom pune cada, nu am facut nimic.

Vad ca sunt tot mai multi copilasi care cer olita. Felicit din tot sufletul. A mea face doar (pipi) daca o pun eu, nu-mi cere inca.
Trimit fara sa verific ca mi se blocheaza de cate ori dau Vizualizeaza.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am uitat sa va zic ca am ramas din nou fara bona. S-a reangajat la filatura. Noroc ca vine vacanta si ca-i avem pe bunici ca nu stiu ce faceam. Acum iar anunturi pe cablu, interviuri.... Abia astept sa o dau la camin.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mami de Elise, pai e simplu: bunica stie sa calce pentru ca a invat de la fii-ta!!Cu bona...nasoala treaba! Da' poate ai noroc si gasesti una care sa-ti convina! Cand o dai la cresa?
---

Mitzosenia pamantului, ai cumparat toate magazinele de pe Calea Victoriei, de nu mai apari odata?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt plina de spume..de dimineata ma tot chinui sa invat 50 de pagini amarate la Calitologie si nu reusesc neam. Mi-e o sila de mor de materia asta imputita, sa mor daca are vreo legatura cu logica ..am niste draci de nu va spun.

Maria mersi ptr poze, i-am trimis, sper sa-si dea seama ce si cum

Ma duc sa mananc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madaule, poate vrei niste tehnici promotionale...pre si post-testarea creatiei publicitare...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki as vrea orice nu include formule, functii si grafice

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata fetelor!
ADY s-a trezit la 1 aseara ,a vomat ,imi spunea saracuta ca aui,aiu aui burtica. imi era mila de ea cum se chinuia,invartea in pat si nu prea aveam ce sa-i fac. sper sa nu fie prea grav.acum doarme. .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput