Termen expirare

Termen expirare | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Buna...Cum recunoastem termenul de expirare la un produs cosmetic adus din afara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

La rujuri e f.simplu :miros a ranced.Pt.alte tip.de cosmetice,farduri de pleoape culorile nu mai sunt vii,mascara e cam gol si uscat,oja e "betonata",creioanele de ochi si buze e mai greu ca astea au termen luuung,dar cred ca nu mai au efect pe piele,adica oricat ai apasa nu se vede .Cele mai periculoase sunt cremele de fata ,si pudra poti face alerfgii daca sunt expirate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pai chiar daca-i de afara nu scrie termenul pe el?In caz ca nu scrie ,testeaza-l pe o portiune mica si daca nu se intimpla nimic notabil,de genul:ochii cit cepele si rosii,fata buburuzata,etc....cred ca-i bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Uita-te dupa insemnul care arata o cutie cu capacul ridicat. Acolo scrie cate luni e valabil dupa desigilare (ex: 6M-6 luni etc.), insa daca a fost depozitat in conditii improprii (caldura excesiva) poate fi deja bun de aruncat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

miki68, super tip ! eu una nu-l stiam, m-am uitat acum dupa cutia cu capacul ridicat si am aflat multee
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

La mine e vorba de un fond de ten...pe cutie are doar un cod de bare,inca un cod XD194...iar pe flaconul fondului de ten apare scris intr-un cerculet rotund PT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu tocmai am facut o reclamatie la OPC pe tema asta!
Nu se poate sa traim in mizeria asta de tara si sa nu se intample nimic bun niciodata!
Am cumparat dintr-un minunat magazin Sephora doua cutii cu demachiant. Cand am ajuns acasa sora mea se demachiase, era rosie pe fata, am zis ca s-a frecat ea prea tare. Chiar mi l-a dat sa il miros ca i se parea ca miroase cu guma turbo. Mi s-a parut funny. Ma duc la mine in camera sa ma demachiez si eu si norocul meu este ca tot timpul inainte sa folosesc ceva citesc tot ce e de citit la produsul respectiv. Cand ma uit pe cutie, vad termen de valabilitate 12/2007!!!
Am simtit ca innebunesc! Maine ma duc sa le fac scandal. Acum sunt crioasa daca or sa primeasca si o amenda ceva ca urmare a reclamatiei facute de mine. Am trimis si poze facute bonului de la casa si de pe ambalajul cu valabilitatea produsului. Erau pe rafturile cu "preturi sexy".
Aveti mare grija ce cumparati fetelor! Se pare ca e multa bataie de joc in tara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Pentru mine..regula de expirare..e cam ciudata:) ..exceptand faptul in care scrie pe cutie clar termenul de expirare..eu arunc cam tot ce am la 6-8 luni dupa ce le-am desfacut (desigilat)..iar daca mi se pare mie ca nu le-am folosit de prea mult timp (2-3 luni)..la cos cu ele....

...dar..si acum plang dupa un fard de obraz Channel super mishtocut..pe care l-am aruncat (ca asa imi venise mie)..si acum nu mai stiu cum il chema...si nici nu mai reusesc sa-l gasesc/identific pe piata...

Sa fim frumoase,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput