Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

silar,ceva noutati? cum merge cura cu grapefruit?La cate ai ajuns?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Desteptarea!
mare liniste in zona
eu de azi sunt la prima zi de Scarsdale -sunt curioasa de rezultate/ma voi cantari doar dupa cele doua saptamani.
azi dimineata aveam aproape 62

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

quote:

Luna75 Posted - 23/02/2008 : 16:44:12

quote:Originally posted by carla2005
"Ce ai draga de te-ai ingrasat asa!" a cazut ceru pe mine.

ce ar spune mama ta daca ai avea vreo 90 de kg?!
cred ca la kg.tale arati deja foarte bine.
Oricum cel mai important e sa fii frumoasa/slaba in proprii ochi,ce cred/vad altii are mai putina importanta

quote:

" Iar te prostesti cu tot felul de diete? Nu esti grasa esti osoasa" Asta ar zice mama.... Nici cum nu vrea sa priceapa ca sunt obeza...

....si raport:
Mai am un pic si ma intorc de unde am plecat......boabe de orez 11 zile . pana am fost intr-o deplasare si am uitat de el. Scarsdale tot pana atunci ca nu m-am putut abtine sa nu imi cumpar o savarina urmata in ziua urmatoare de pizza si restul au venit de la sine. Doar la Tae Bo mai merg si asta pentru ca are cine sa traga de mine + ca burtoiu` de care nu ma vedeam scapata incepe sa capete "forma". Oricum de maine o iau hotarat de la capat. Daca nu voi fi prin zona inseamna ca iar am dat bir cu fugitii.
O duminica placuta si fara prea multe tentatii

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna ziua! Nu stiu dk va mai aduceti aminte de minte dar am revenit. Ca iar m-am ingrasat, am avut o perioada nasoala, nu am mai fost la fel de atenta si..asta e. Acum am 62 kg, adik am luat vreo 3 kg in cateva luni de zile. Si as fi vrut sa raman la 59 mai ales ca pe 27 schimb prefixul si...voiam sa ma simt slaba, da uite ca nu merge. Si ma deprima chestia asta. Mai ales ca inainte de a doua nastere puteam sa mananc cat voiam. Of, cred ca incep sa ma ramolesc .
Deci, am citit pe aici, vad ca e la moda cura cu grapefruit, asa ca de maine o tin si eu. Sper sa se vada.
Spor la slabit!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele
Azi am deschis tarziu pc-ul, am zis ca pana nu-mi fac tema la engleza nu-l mai deschid. Eu daca ma apuc de citit forumul de la DC, ma apuca seara si tot nu termin.
Luna75 azi sunt la 24 bobite si 4 grapefruit, sunt okay, numai ca ma debusoleaza cantarul, cand arata mai putin cand mai mult nici el nu stie ce vrea. Asha si sa-ti raspund si la intrebarea cu felia de paine. Am citit in cartea de care ziceam ca o dieta sanatoasa contine si paine consumata in cantitati moderate. De asemenea tot aici scrie ca trebe consumate zilnic 3 portii de cereale (paine, orz, cereale de mic dejun, paste faionoase, ammaliga - la alegere , nu toate in aceeasi zi). De aceea eu am ales sa pap o felie de paine la micul dejun. 1 felie paine =30g= 70 cal.
Sunt f multe chestii interesante in cartea asta, mie imi place ca nu spune fa aia sau Nu fa aia ca e rau. DR. pur si simplu iti da avantaje si dezavantaje si tu alegi ce vrei sa faci.
A venit primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu m-am obisnuit sa mananc mai putin, sa mestec mai mult...sincer nu credeam ca o sa reusesc sa nu mananc non-stop! la inceput ma durea capul si-mi vajaiau urechile, dar dupa 3-4 zile mi-am revenit...acuma ma gandesc cum reuseam sa ma indop cu toate prostiile: biscuiti, cipsuri, dulciuri gramada! Mai gust si acum cate ceva, dar am grija bucata sa fie mai mica si sa o savurez bine ( adica sa o mestec mai mult ca sa ma bucur de gust nu sa inghit ca haplea). Imi formasem un obicei prost in a manca pe fuga !

Maica-mea saraca habar nu are ca sunt la cura de slabire, ca daca ar stii siiiigur ar zice ca sunt slaba sau tocmai-bine!! :)
Pup fetele si multa bafta, daca vrei poti!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mai ziceti-mi si mie, merge sucul de la grapefruit in loc de fructul in sine(asta la cura, ma refer), fiindca eu nu pot sa mananc asa ceva, dar stiind cat e de bun vreau sa-l consum intr-un fel sau altul!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele am dat gata si cea de al 7-lea grapefruit...sunt acra si in fundul sufletului...si cum am citit ca ar trebui mancat cu tot cu pielita aceea...m-am riscat.Cred ca e mai nasol la gust,dar am reusit sa gasesc si o parte buna.Le inghit mai repede...
Abia astept sa ajung acasa sa vad ce arata cantarulPoate voi gasi in el suportul pt cele 8 fructe de maine,caci daca azi as mai avea macar o feliuta
Va pup,mai am putin si plec acasa!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

ma prezint la raport cu 60 de kg

multumesc ! fara motivatia oferita de voi nu as fi ajuns acum aici ma simt ma intreb cum o sa fie la 56 - 57 kg

Mergi la inceput

eunice,bine ai revenit intre noi.3 kg. nu sunt un capata de tara.Toate fetele ar trebui sa facem ca tine,cum apar 2-3 kg.
marami,
nicol_mada,eu sunt mare iubitoare de grapefruit dar cu greu mi-as putea imagina sa mananc chiar si 5 pe zi
esti o adevarata eroina cu cele 7
tot citind despre dieta cu grapefruit mi-am zis sa imbin utilul cu placutul si storc in fiecare zi 2 fructe si le beau sucul amestecat cu ceai verde - 2l pe zi mi-e sete ori nu
silar ,multumesc pentru informatii - sigur imi voi lua si eu cartea - mult succes cu fructele
buse_dulci, sigur vei fi foarte mandra de tine cand poti sa te imbraci in orice iti doresti
de fapt la mine asta e cea mai mare motivatie pentru a slabi sa arat in orice m-as imbraca
la toate fetele si cat mai multe kg.pierdute

Mergi la inceput