lacrimi de dor!

lacrimi de dor! | Autor: diana32

Link direct la acest mesaj

Plang! Lacrimile cad ca picaturile de ploaie .Mi-e dor de fetita mea.Vreau s-o strang in brate,sa-i spun ca o iubesc ,dar cum sa fac cand distanta ne desparte?Icerc sa ma destainui voua,daca vreti ascultati,daca nu,inchideti pagina si plecati. Daca ati citit;"o intrebare veche de 32ani!"si"sfaturi pentru o fetita nevazatoare",inseamna ca ma cunoasteti putin .Problema actuala care ma framanta si nu-mi da pace este ca nu am bani sa pot merge la sc. la fetita mea. Sotul nu mai lucreaza(s-a imbolnavit si a pierdut oferta lucrarilor de la inceputul anului,in domeniu constructii),eu sant casnica(pina in sptembrie anul trecut,am fost casnica cu salariu de insotitor la domiciliu,acum sant fara salariu,nu mai am acea functie).Cautam neincetat oferte de munca,dar nici-o sansa .Timpul trece,datoriile cresc si frati sau prieteni de buna credinta nu mai avem.De fapt si acestia se intretine cu bani. CE SA fAC?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o zi v-a fii mai bine, ca v-a rasari soarele chiar de pe strada ta !
Este grea situatia pe care ai expus-o dar nu dispera. Cel mai trist esta ca nu-ti poti vedea fetita din cauza lipsei banilor.POate gasesti tu ceva de lucru undeva, nu stiu ce sa-ti zic. Important este sa cauti si pana la urma ve-i resusi.
Iti doresc mult noroc si sa fie bine pentru tine si familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

intr-adevar dorul de copil e cea mai dureroasa traire sufleteasca - ma gandesc ca si fetita ta sufera la fel de mult ca si tine.
Fii tare si incercati impreuna cu sotul sa gasiti o solutie pentru bunastarea familiei voastre (plecare in alta localitate)-din cate stiu exista o mare lipsa de constructori pe piata din Romania iar salariile sunt destul de bune in comparatie cu acum cativa ani
Mult curaj! si putere de lupta - in mod sigur esti o femeie puternica care nu renunta usor (ti-am citit povestea vietii la un alt subiect)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, stiu cum e sa iti fie dor de copil...
eu cred ca sotul tau si-ar putea gasi cuusurinta de lucru in constructii, cererile de angajati sunt mari pt ca majoritatea mesriasilor sunt plecati prin tari straine.asa cum te-a mai sfatuit cineva, poate ati putea sa va mutati intr-un oras mai mare, nu stiu...dar nu iti pierde speranta, Dzeu e sus si puterea lui e mare.cu siguranta iti va intinde si tie o mana de ajutor.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Imi pare foarte rau de situatia ta. Nu iti pierde speranta.
Nimic nu e intamplator.
Curaj si bafta multa la vantaorea de locur de munca!!!

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana32 spune:

Va multumesc tuturor pt incurajare,santeti bunii mei ascultatori.De la primul meu msj a trecut ceva timp,in care s-au intamplat multe .De data aceasta ,lacrimile da dor sau transformat in lacrimi de bucurie.Dumnezeu m-a ascultat si m-a ajutat sa gasim lucrari si chiar sa depunem actele pt firma.Am lut fetita in vacanta ,am dus-o din nou la scoala si astept sa vina 1 martie sa l-e fac o surpriza ,acolo la scoala.De multe ori ma gandesc cat de fericiti ar fi unii copilasi(saraci),daca le-am face un mic cadou. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Diana, ma bucur pentru tine , pentru reusitele tale si mai ales ca ai reusit sa-ti aduci fetita inapoi langa tine !
Foarte frumos din partea ta ca ai revenit sa ne zici vestile bune intamplate intre timp !
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana32 spune:

Am muncit foarte mult, am indurat temperaturile scazute ,la maxim.Cand ajungeam acasa nu dorem altceva decat sa-mi dezmortesc mainile si piciorele inlemnite de frig.Simteam nevoia sa vorbesc cu voi,dar nu mai aveam energie nici sa stau pe picioare.Acum am putin timp liber si sant alaturi de voi.

Mergi la inceput