Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

diane_dun, alnatura e un supermarket bio aici in germania. in romania nu exista (inca).

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

Multumesc frumos! Nu mai caut atunci.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alexia 2007, poze am trimis pe mail-ul comun.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Multumesc Nonna76 pt. sfat. Ce marca de cereale se dau de la 4 luni (Andrei are 5)? Il alaptez exclusiv, deci mi-ar trebui ceva care sa prepara cu apa, nu?
Cum ajung pe mailul comun?

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia de andrei, marca de care vrei tu. ca e nestle sau milupa sau ce or mai fi, nu conteaza. dar sa fie fara gluten. adica orez, porumb etc. scrie pe ele fara gluten. exista doua tipuri. cu lapte inclus, deci le prepari cu apa, sau fara lapte inclus, si le prepari cu lapte (de la tine sau praf).
ar trebui sa iti activezi PM ca sa iti putem trimite parola de la mailul comun. el e iulaug2007@yahoo.com

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am vazut si noi filmulet cu Elisa de am lesinat de ras. A stat Deni de nici nu a clipit si a mai vrut sa il mai vada de vreo 4-5 ori. Adorabila este! Are un ras molipsitor si iti vine sa o mananci zau!

Lia eu ii dau Denisei cereale de la Milupa porumb cu orez si ii plac mult.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Sunt in perioada de proba si nu imi pot activa inca mesageria privata. Eventual pe mail, daca imi poate trimite cineva parola de la mailul comun...

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

simo, sanatate multa lui matei dar si sotului, ca probabil el sufera mai tare decat mezinu'. cris-m, , mi-a placut tare mult povestea cantarului; pacat doar de faptul ca a trebuit sa..."sortezi" resturile menajere ale vecinilor. Intre noi fie vorba, eu ma cantaresc de 4,5 ori pe zi, in fiecare colt al casei, doar doar s-o indura cantaru' sa arate mai putin si sa-mi fericeasca si mie sufletu'. Si cum vad ca va gasesc in dimineata asta la bustul gol, va spun in treacat ca eu nu am avut, nu am si nici nu cred ca o sa-mi mai creasca asa ceva pe viitor.Chiar si in aceasta situatie, consider ca aceste doua mici umflaturi si-au facut treaba la viata lor, asa ca de acum le las sa decada dupa bunul lor plac.Ines ma uimeste pe zi ce trece (ca doar e fii-mea nah); se deplaseaza deja mult mai sigura pe ea de-a busilea si, de saptamana trecuta se aseaza singura in fundulet.(nu stiu cum a reusit sa incurce ordinea etapelor de dezvoltare) uneori, de prea multa concentrare cade fix in nas, alteori reuseste si mi-e asa draga ca nici nu stiu cum s-o mai iubesc. ieri, in timp ce ma chinuiam sa-i fac niste poze in patut fiind,(ea nu eu) s-a prins cu mainile de zabrelele patutului si aproape s-a asezat in genunchi. sarah insa a atentionat-o imediat cu "noo, baby, cazi" asa incat continuarea acestei incercari o voi urmari altadata.sa aveti o zi frumoasa!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Suntem fani Elisa! Doamne cat e de scumpa!

Intreba cineva de carucior sport. Eu am pentru Horia de la o luna si jumatate un Hauk care are si pozitie orizontala. Se strange usor si ocupa destul de putin loc in portbagaj. L-am luat de la MIniblu la Baby Expo, in magazin am impresia ca e vreo 2-3 mil. Ce mi-a placut mult la el este ca nu are 3 trepte fixe de ridicare, are un sistem in care stabilesc eu cat de sus sau jos sa stea.

Fetelor, noi suntem posesori de Dacie, o masinuta din 98, care nu e nici pe departe performanta in ce priveste centurile de siguranta(de fapt in ce o fi ea performanta imi scapa acum). Sa vedeti ce chin este sa prind un scaun de masina in spate. Fac tot felul de improvizatii. Scoica inca nici nu am prins-o dar sta fixa intre banscheta din fata si cea din spate. Insa incepand cu 8 luni il voi trece si pe Horia in scaunel in care sa stea cu fata la directia de mers. Avem unul primit de la o verisoara care are insa ca o talpa de plastic sub scaunel. Oare l-oi putea folosi? La DRagos am unul MIniblu care insa se aplica direct pe bancheta, nu ma intrebati insa - desi ma repet- la cate improvizatii am facut apel ca sa stea fix pe bancheta.

Apropos de legume si fructe, stiu ca la vremea asta lui DRagos ii puneam in piureul de fructe putina sfecla rosie rasa si era foarte gustoasa(ii placea). O fi si indicata la varsta asta?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Era sa uit.Simo, sanatate lui Matei! Sa va treaca repede si fara urme!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lialuminos, ti-am trimis eu mail

andutzy, sigur nu ai un hauck ca mychy si cu mine? are si pozitie culcat si sistem cu strangere in spatele carutului ca sa ridice fundul? daca te uiti in pozele mele o sa il vezi.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput