Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

asiza, multumim. Aaaa, deci voi ati fost internati pt. amigdalita, aha...Atunci mai bine-i dau de pe acum antibioticul sa nu degenereze trebushoara. Oricum maine o sunam din nou pe doamna dr.
dbunny, stai asa ca io n-am priceput asta, astepti cumva un bebe 2????Doamne ajuta!
Sbogdana, felicitari pt. nepotel!! sa fie sanatos!! Ce frumos nume: Victor-Stefan. perfect.
Luciaro, am uitat sa-ti spun ca am vazut si eu pozele voastre si v-am invidiat pt. cadrul de vis. Sunteti f. frumosi, dar Serban conduce detashat!
Ruxandraaaaaaaaaa, valeleu, valeleuuuuuu!!! Io ma dau aci de ceasul mortii, nedormita de trei nopti, pruncul bolnav si tu??La piscina in Florida??La shoping in NY???Sa-ti fie de bine. Dar stii ca te invidiez, nu??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Flore-imi place de mor de blondina mica la fel sta si Antonia in cap
v-ati distrat super in club imi plac dintii au iesit f bine

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bambo, d-soara , ma bucur ca ati scapat de muci.Cum i-ai pregatit Antoniei supica de perisoare?? Si apoi ai facut-o pasta sau numai ai maruntzit totul cu furculitza?
Sa stii ca nici david nu mai bea de ceva vreme 300 de lapte, max 200. Bine, acum nu se pune ca suntem bolnaviori.Dar vad ca mai multi fulguletzi au tendinta de a reduce cantitatea de lapte. Un exemplu concludent e Maria Sa, dar el are o foarte buna justificare, masa de seara e f. satzioasa.
David insa bea peste nopate un bibe de 300, la ala nu renuntza nici mort.
Eu stii cum am facut cand am vazut ca a baut doar 100 ml din biberon??I-am facut restul cu cereale, adica piure dat cu linguritza, si a acceptat cu mare placere. Asta dupa ce, cateva nopti la rand, l-am lasat cu 100 de ml, crezand ca a mancat suficient peste zi si pur si simplu ii era suficient. Dar peste 2 ore cine plangea de sarea camesa pe el??Asa ca , de cand papa si piure de cereale, doarme neintors pana pe la 5-6.
Mai,David doarme de 2 ore 45 min.Sper ca e de bine. N-a mai dormit atata, he, he...De cand l-am adus de la amternitate.Dar cred ca l-a rapus si pe el oboseala, atatea nopti chinuite, micutzul meu...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare .
Vazut poze cu Luca - o frumusete de baiat si cu Flore si Alessia - doua frumuseti de fete ... multi
Roxanica - lui David.
Bambo - f buna ideea ta ... sambata la 11 pot sa vin si eu la Mall ... hai poate reusesc si eu sa va intalnesc.
Dbunny - asteptam vesti ... sa fie asa cum iti doresti.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

flore, esti absolut radioasa in poze...fata iti seamana leit!

raluca, te pupam..ti-a venit cheful de treaba vad

fetelor e asa o primavara in Bucuresti, asa un soare..

..si astia cu mobila cica ningea la ei cand au plecat, mi-au adus canapeaua pe jumate uda..unde naiba au incarcat-o? in Siberia?..dar nu conteaza, sunt foarte fericita, imi place sa am lucruri noi si sa le admir...imi place de mor! fac si poze, da sa se usuce....

ktrinel, hau ar iu?

roxanica, multa sanatate davidutului!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Roxanica,mai da nu te mai gandi si tu la ce mai rau...o sa treaca,stiu e groaznic sa-ti auzi copilul tusind noaptea si practic sa nu-i poti face nimik.Am trecut si noi prin asta,au fost 2,3 nopti nasoale ,cu crize de tuse noaptea,dupa care tusea doar ziua.Ce m-a enervat pe mine a fost k a trecut destul de greu,vreo 2-3saptamani.Ba chiar asa ma enervasem si nu am mai vrut sa-i dau nici un medicament...si pur si simplu a trecut.
FLORE,sunteti niste scumpi...se vede k te-ai distrat.Bravo mami!
DBUNNY....te felicitam...sau ce facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Muncesc cu drag si spor dar tot am bagat un ochi... sa vad poze de la Luciaro si DeeA in zapada, Flore in forma maxima... eu mai lipseam de pe masa... (daca era rezistenta )
Roxanica, cand vii sa vezi baiatu' fain live????? De cand te astept ...
Si am mai citit si am uitat tot
Revin maine cu neuronii in priza

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxanicaaaaa aici is!!!

.. ca m-au trezit dulaii.. au latrat si-au latrat .. da taman bine, ca l-am prins pe Matei la telefon inainte sa se duca la nani.

Citit doar asta pagina.. pare rau de scumpul de David.. da vaz ca totusi sunteti spre bine. Multa sanatate.

Intors aseara din Florida.. fu strange sa te invarti numai printre oameni bogati.. da bogati. Da asa sunt de calmi si relaxati si linistiti.. la asta ma asteptam si mi-a placut. Ca experienta a fost interesanta.. nu stiu cum ar fi sa traiesc mereu asa.. dar stiu ca omul se invata repede cu binele si si mai usor se obisnuieste cu confortul. N-am avut nici o problema sa ma adaptez si nu m-am simtit deloc aiurea ( ca am fost educata sa ma descurc aproape oriunde si cu oricine si ca nu mi-e jena sa intreb daca nu stiu ceva.. de la cum se foloseste tacamul pt crabi, pana la cat bacsis se da baiatului care parcheaza masina) si chiar daca se vedea ca hainele de pe mine nici de departe nu sareau de mia de usd.. cine mai era ca mine.. in ie si opincute pe Worth Avenue din Palm Beach?? Originala e putin spus.

Asaaa.. daca vreti o zi ca in filme.. pai sa incerc sa v-o descriu in cateva cuvine: Dimineata a inceput c-o plimbare si cascat gura de vreo 2 ore pe terenul de golf, apoi un mic dejun usor (fructe, croissant, lapte si suc de portocale), apoi iesit la plimbare in centrul lui Palm Beach (cica aici sunt cele mai scumpe terenuri din state) si cascat gura in magazinele de bijuu si antichitati (care pe mine ma lasau cam rece .. da totusi sunt frumoase.. si daca mai te si pricepi sa le imbini.. rezultatul poate fi minunat), putin shopping de lenjerie la Neiman Marcus unde am vazut si eu cum arata de aproape un pantof Manolo Blahnik , apoi un pranz usor la o carciuma italiana, plimbat pe langa ocean.. era apa asa caaaalda.. shopping pt costum de baie la Bloomingdales si dupa chilotii cu Spiderman (ai lui Matei ca am plecat cu misiunea de-acasa ) la mult mai obisnuitul Sears, intors acasa si pregatit de gratar. Papat si apoi zacut cu burtile pline si stat la povesti pana tarziu in noapte in hot tub (din aia cu bule si apa incalzita).

edit: ca uitai detaliu picant.. in Palm Beach taman ce era un show de Ferrari-uri.. si-am vazut la chestii de-astea sa ma plictisesc .. da cand gazda noastra mi-a aratat unul si mi-a zis ca ala costa numa 1 mil si ca, mai ales, ca a fost fabricat numai in 12 (douasprezece!!) exemplare.. mi s-a desteptat brusc interesul. Ferrari Enzo il chema. Si nu eram singura care-l tragea in poza.. se oprea lumea pe strada si dai, dai.

Dar stiti in toate zilele astea care a fost momentul in care am fost cel mai fericita?? Cand am dat prima oara nasul cu oceanul.. era in prima seara, era deja intuneric si numai noi pe plaja. Nu stiu.. senzatia a fost.. si imi aducea aminte de acasa si de marea mea draga. Am intrat in apa.. ce conteaza ce eram fleasca pe pantaloni cu tot suflecatul cu tot.. si-am vorbit cu marea... ca mi-e ciudat sa-i spun ocean.. eu tot mare ii spun.

Va si va imbratisez pe toate minunatele si toti fulguletii. Mai ales pe cei care mai sunt bolnaviori. Sper sa mai intru azi. Caci acu tb sa ma pregatesc.. astept tel fff important.. aloooo Canada.. se-aude?? facurati ochi?? dus Roxana la scoala? adormit Cristinel?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

unde-s pozele lu' Flore?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

unde-s pozele lu' Flore?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

aici

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput