Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 18
madaluta spune:
quote:
Eu o sa incep munca pe 5 februarie, iar Calin o sa mearga la gradinita.
Ziggy: il primeste la gradi de la varsta asta??? particulara..sau camin?
poti detalia putin te rog..Si eu as fi interesata, dar nu de-acum , ci de la toamna...dar pe aici cred k nici vorba de copii la gradi inainte de 3 ani...
Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
Dbunny spune:
Si mie tot nu-mi vine ciclul ma duc sa recitesc odisea sa vad dacacoincid simptomele...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Si mie tot nu-mi vine ciclul ma duc sa recitesc odisea sa vad dacacoincid simptomele...
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
haualeu! e cu ochi, e cu ochi!
cat a intarziat? pana la 10 zile intarziere mai poti astepta
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Yagmur spune:
Adina, un pic, un pic am simtit ceva.. dar se pare ca fara efect
Laura, a fost ochit de Antonia de cand era mic... dar oricum tot la voi in zona ajunge , daca se razgandeste Antonia e liber
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
luciaro spune:
Multumim tuturor celor care ne-au admirat fotografiile... am vazut si eu o gramada de poze si continui sa ma uit, am f multe ferestre deschise cu fotografii... Nu avem aparat foto semiprofesionist, e un Panasonic, dar are mai multe moduri (noapte, detaliu, panorama, etc) si a mai invatat si sotul meu sa umble pe la setari... Lavinia, sania nu era a noastra, am fi vrut sa o luam pe a noastra, dar nu am mai avut loc in masina...si mai bine am facut. Cea din poze era inchiriata de acolo deci, zilele astea am vazut si in Carrefour spatar din ala separat, era vreo 70 RON si sincer nu cred ca ii mai vad rostul, la cat ninge la Constanta... pentru cine sta intr-o zona in care e multa zapada, da, dar asa... Plus ca de la anul sigur va sta fara probleme singur pe sanie... ce e misto la spatarul ala este ca se poate scoate si se face sanie normala, asa ca a mai putut si tati sa se dea singur
Shoshika, Serban doarme singur in camera de pe la 6 luni si ceva, pana pe la 1 an a dormit in patut, apoi pe patul mare (pentru ca de fapt camera lui e fostul nostru dormitor). E adevarat ca la munte, dormind toti trei in acelasi pat, a cam dormit toata noaptea, dar eu nu sunt de acord sa doarma tot timpul cu noi in pat. Deja doarme muuuuult mai bine, uneori se mai trezeste o data, alteori nu... dupa ce bea lapticul la 6-7 il luam in pat cu noi. Dar e copilul tau si tu stii cel mai bine ce si cum.
Yagmur, ce i-a crescut parul lui Luca...
Dia, continui sa ne uimesti cu progresele Oanei... ce vorbareata e...
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by Dbunny
Si mie tot nu-mi vine ciclul ma duc sa recitesc odisea sa vad daca coincid simptomele...
haualeu! e cu ochi, e cu ochi!
cat a intarziat? pana la 10 zile intarziere mai poti astepta
Numa 2 zile...da' yo-s ca un ceas in chestiile astea...si-ntr-o noapte m-am trezit cu sfarcurile tzapene de tari... si mi-s umflati sanii un pic mai mult ca de obicei...chestia e ca simt deranjuri la fel ca si cand tre sa-mi vina...de vreo 4 zile... si nu vine. si mi-s ...asta-i singuru simptom care-mi amintesc bine de la prima sarcina...restul...sunt aceleasi simptome ca la ciclu.
Dbunny spune:
Ia uitati ce scriam eu gravi de 5 saptamani, in 27 martie 2006
Fetele cum va simtziti ?
eu raportez ca nu am gretzuri inca. De obicei cand incep? Ma simt balonata, parca tot mai des sunt si sanii incep sa se mareasca.Mie si sotzului inca nu ne vine sa credem. Voi ce experimente traiti ?
o saptamana mai tarziu am inceput greturile la greu si-au durat pana in sapt 19.
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima!
Hai sa va zic repede despre noi, cat doarme micutzul meu, si apoi citesc paginile restante.
Deci: asta e pe scurt
acum detaliat: dupa episodul ala de febra 40 nu mi-a mai facut deloc febra, a dormit super bine o noapte, dar ieri a inceput sa tuseasca rau de tot, a si vomat ceea ce mancase.Putin , de altfel.
Noaptea a fost crunta, dar nu pentru ca puiul s-ar fi simtit f.f.f rau, ci pentru ca auzindu-l tusind atat de rau, nu m-am putut gandi decat la laringita si am stat cu spaima in suflet sa nu se sufoce. Avea nasucul super infundat, nu ma lasa sa-i pun ser, picaturi, nimic, plange pana varsa.Am pus Karvol, dar se pare ca n-a fost suficient. Nu am putut dormi deloc, deloc. Cunosteam experientele voastre cu sufocatul si nu ma gandeam decat la Cristinel, Denis, D mic...
Se ridica micutul in fundic, tusea si se culca la loc. Ii pusesem o pernuta sa stea cu caputul putin mai ridicat.
Oricum stiam tot ce trebuie sa fac: sa dau drumul la apa fierbinte in cada, sa stam la aburi sau sa deschid geamul sa iesim la aer rece.Sincer, eram atat de speriata ca nu m-am gandit la pompier , pacat...poate-mi inveselea un pic noaptea de pomina.
Din fericre, mare fericire, a venit dimineata fara ca puiul meu sa se sufoce. N-a putut sa-si bea lapticul, se inneca, dar asta conteaza mai putin. Dimineata fuga la dr, acolo am facut o demonstratie de tuse, una de plans din ala fara sonor, super ragusit, dr. zice ca e laringita. Ne-a prescris Clacid sau asa ceva, dar ne-a sfatuit sa asteptam totusi pana maine,sa vedem cum evolueaza, pt. ca parerea ei e ca e virala afectiunea si atunci dam antibioticul degeaba.
Ne-a mai recomandat aerosoli, a zis ca ne imprumuta ea aparatul, dar am hotarat sa-l cumparam si noi, poate ne va fi folositor si mai incolo.
Partea naspa e ca David nu acepta nici spray-ul ala de mare in nasuc, cum o sa stea la aerosoli???
A mai zis dr. sa-i dau seara 1,5 ml Ketof sa se linisteasca, pt. ca noaptea au accese de tuse si nu pot dormi micutzii.
Mai trebuie sa va spun ca David se comporta exemplar, e foarte bine-dispus, se joaca toata ziulica, rade, fuge, daca nu ar trage cate-o repriza de tuse ai zice ca e sanatos tun.
Insa nu mananca, nu doarme bine, plange la siropele si picaturi.
Cam atat.
Hai ca mai citesc si revin.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
sbogdana spune:
mamici minunate si fulguleti
Noi suntem bine, dar nu mai reusim sa scriem, de nu stiu cand imi propun sa scriu dar nu am reusit.
Zara este bine, de cateva saptamani si-a dat drumul la mersul singurica. Toata ziua cere atentia lui mami, de doua ori pe saptamana mergem cate 2 ore la spielgruppe/ grupul de joaca, sa socializam. pana acum principala preocupare acolo este plimbarea caruciorului de papusi cu o mana si pe mami cu cealalta mana. Ne place sa vorbim si la telefon.
Avem si o veste super minunata , azi dimineata, Zara a primit cadou un verisor grasunel si mami a devenit matusa. Sora mea a nascut cu bine un baietel grasunel de 4 kg, Victor Stefan. Abia astept sa vad pozele cu el, ca noi nu o sa reusim sa ajungem curand in Romania.
pe minunate si fulguleti
Raluca_u spune:
Buna Bogdana,
ne e dor de frumusica carliontata. tot timpul cand ma gandesc la voi o vad pe Zara cum manca tortul cu manuta la ziua Adinei. Va pupam dulce.
Adina iubeste mult bebele de la voi. cand o intrebi unde e becul arata sus si daca ii spun si unde mai este becul mami? ea se duce si imi aduce bebele si imi arata ca se aprinde.
de la noi
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.