Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
aelita spune:
VA MULTUMESC,FETELOR,PT TOATE URARILE!
FLORE-LA MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta !
Am vazut pozele,si Karina si Alessia,si mamicile Mirona si Flore sunt frumoase!
de Miro imi era dor.
ROXANA-LA MULTI ANI ,sa fii fericita!!
DOLORES-Multa sanatate !!!!!!!!!!!!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
24s+ (DPN 18mai2008)
kikineata spune:
Dia, bine ca ai zis, credeam ca numai Sara e asa fixata pe carti. Ea nu le are chiar cu nume proprii dar stie unde-i motanul incalcat, caleasca, albinita, printul, printesa, gradinarul, lopata, steluta, castelul...ia sa facem schimb de carti, hmmmm ce zici??
Animalele, numerele, fructele sunt deja carti perimate...ce sa mai sunt mari mai de-acum! Cu pisica tot nu ne iese tot ham-muuu face.
Pe bune, ce carti simpatice mai aveti sau care au prins la copii?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dia, bine ca ai zis, credeam ca numai Sara e asa fixata pe carti. Ea nu le are chiar cu nume proprii dar stie unde-i motanul incalcat, caleasca, albinita, printul, printesa, gradinarul, lopata, steluta, castelul...ia sa facem schimb de carti, hmmmm ce zici??
Animalele, numerele, fructele sunt deja carti perimate...ce sa mai sunt mari mai de-acum! Cu pisica tot nu ne iese tot ham-muuu face.
Pe bune, ce carti simpatice mai aveti sau care au prins la copii?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
i-am luat unele de la editura stefan, cu ochi una e cu veverita si prietennii ei: oac-oac, bufnita, ariciuil, iepurasul, si ochii sint mari, in relief, pe ultima pagina, si toate paginile au decupaj in dreptul ochilor si toate animalele au aceeasi ochi (s-a inteles ceva? ) .. o sa pun poza cu ele, sunt f fgaine... si a doua e tot cu ochi, dar are povestea cu ridichera uriasa si personajele sunt: mosul, baba (de aici a invatat ea baba ), fetita, catelul, pisica, si soricelu... fff fain editate si cu mare priza la gagalicea mea
daphna spune:
SHOSHIKA,Elisa doarme in camera ei,in patutul ei.In camera respectiva se exista si o canapea ,utila la pranz uneori sau cand e bolnavioara.Oricum ,am obs k ne odihnim si eu si ea mult mai bine fiecare in patul ei.
DIA,si noi avem placerea de a sta la fundul gol si la fel si eu ma rog de ea sa ii pun pampersul.nika.tot trage un plans scurt de fiecare data.offff...abia astept sa scap de el.DIA,nu mai plecati la ski?
Vazut si pozele,Serban in mare distractie la munte...si David scump cu mami a lui care zici k e sora lui,pe bune...!!!
Duminica placuta!
Lavinia_P spune:
Dia,
Cum sa nu fie o senzatie faina cu funduletul si pasa la aer,dupa statul in pampers?Eu nu suport tampoanele externe de ex., dapoi ea ca are pielea mai fina...asta e..scapati voi intr-o zi...
Stiu de cartea cu oki...noi avem cu ursuletul teddy si un telefon..apesi si suna de fiecare data..pe fiecare pagina cineva vb la telefon.
De fiecare data cand ii povestesc cine cu cine vb acolo e foarte atent.
Noi iubim desenele Barnyard... nu am avzut carte cu ei.Dar deja anticipeaza actiunile de acolo si gesticuleaza..
Se pare ca la achizitiile de limbaj Oana e mai in fata...
minunea mea
Dia1609 spune:
daphna, plecam, dar in februarie pe la sfarsit... of, ce muult mai e pana atunci... da, si noi ne odihnim mai bine separat... eu chiar nu prea reusesc sa dform cu ea in pat, poate doar la pranz
Dia1609 spune:
lavinia, Oana si-a dat drumul cu vorbitul doar de vreo 2 saptamani, ea chiar nu era campioana la vorbit ... dar are un vocabular f bogat (ala din capsorul ei, ca ala vorbit e f restrans deocamdata), si cand si-o da drumul de-adevarat, atunci sa te tii... si intelege absolut tot ce-i zic... stie toate obiectele din casa, nu se intampla sa-i zic: adu-mi aia si sa nu stie despre ce vorbesc,... intelege chiar si chestiile abstracte ca si: in spate, sub, pe, desupra, ... chiar e uimitor cu ce avant se dezvolta in fiecare zi... e ca un buretel, absoarbe toata informatia ce i-o oferim si chioar daca nu arata imediat, dar peste cateva zile tot ne arata ca stie chestia aia ... of, mor de drag ... sau dc zice un cuvant nou, nu zice imediat ce i l-am spus, nu e genul de copil care sa repte dupa mine un cuvant cand i-l zic... dar o aud cateodata dupa jumate de ora incercand sa reproduca ce i-am zis eu ... capoasa lu' mama
ps: nici eu nu suport tampoanele externe [D]... si chiar nu ma grabesc cu olita, eu sunt convinsa ca e o chestie ce o vom face pe la 2 ani... dar m-a bulversat kk ala
Dia1609 spune:
lavinia, cica fetele vor fi in fata pe partea de vocabular si limbaj pana prin clasa a 8-a .. dar dupa cum il vad eu pe mihaita de vorbaret, nu cred sa se aplice regula si la el
cartea cu teddy sui telefonul n-am vazut-o, cred ca mi-a scapat ... oricum azi trag iar o tura prin librarii sa-i inoiesc colectia de carti, ca e inebunita dupa carti.... si poate o gasesc... merci de info... chiar, fetele, mai ziceti ce carti cumparati sa ne inspiram !
Dia1609 spune:
na, ca am monopolizat forumul... se vede ca Oana doarme cu taica-sau, da? ... si mi-am spalat absentele din timpul saptamanii, da?
Donia spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Donia,
Cam des esti obosita..pe acolo nu se iegzista Magne b6?
Sa stii ca am citit cu invidie cum se trateaza altii cu Magne B6, dar pe aici n-am vazut... am sa mai caut, sa stii ca imi trebuie un supliment, ca doar cu puterile proprii nu mai fac fata.
Ce fain cu inspectorul Mihaita... al meu sta tare tantos in carucior, cu spatele drept, pieptul bombat si capul sus si odata ne plimbam prin port si cand l-a vazut un tip de pe un iaht a zis ca are alura de capitan
Dia, ce am mai ras de Oana cu covorul si baba
Poate vrea sa isi marcheze teritoriul, de aia a inceput cu caca pe covor
Ktrinel, citeam ca te gandeai ca poate ai ceva cu tiroida... vroiam sa iti spun ca eu m-am dus la endocrinolog si i-am spus ce si cum simt, oboseala, iritabilitate, etc, toate simptome posibile si de hipotiroidie, iar el mi-a prescris sa las copilul cu babysitter si sa ma duc cu barbatul la distractii... Dar poti sa vorbesti cu medicul de familie si sa ceri sa faci analize care sa verifice tiroida, macar iti iei piticul de pe creier.
lucia si deeaA, minunate pozele... poate azi ies si eu in zapada...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.