Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Daria23 spune:
Si eu vreau adresa de mail si parole ca sa vad si eu poze cu voi si sa pot trimite si eu.....
Si eu am un wrap dar nu stiu sa-l folosesc....l-a cumparat o prietene de la un second hand si e foarte fain dar nu-mi place cum sta fetita in el ....ii sta coloana incovoiata.
ori nu stiu eu sa o pun
nicoleta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor si bebelusilor si multi Sper sa fiti toti sanatosi si frumosi. Imi pare tare rau ca nu pot intra sa va citesc, voi avea mult de recuperat la un moment dat, ca trebuie sa citesc citeva capitole bune din urma. Multumim fetei care ne-a pus si noua datele pe listuta. Daca ar putea sa puna si Apgar 10 ar fi complet...oricum multumim si
. Azi am fost cu Lucas la doctor la consult si vaccinuri. I-au facut 3 vaccinuri si a trebuit s-o ajut pe doctorita sa-l intepe...a fost groaznic pt mine....saracutul a plans.. L-au consultat, e totul foarte bine, la 2 luni si doua zile are 6,2 kg, 59 cm. E un bebe imens. Ma intreaba toata lumea ce-i dau sa manance. Nu-i dau decat laptic de la mine, de cate ori imi cere... chiar si de 10 ori pe zi, daca imi cere... si imi cere si de mai multe uneori. Nici vitaminele nu i le dau: aici se dau vitamine la copii pana la un an. Dar eu momentan nu i le dau, pana nu trece perioada colicilor. Lucas e un copil tare agitat. Pe cat e de dulce si de frumos pe atat e de rau. Nu vrea sa stea niciodata singur. O vrea in permanenta pe mama. Doarme cu mama lui, nu suporta sa stea singur in patutul lui. Sa nu credeti ca l-am obisnuit rau.. a fost asa de cand s-a nascut...din prima noapte a supt incontinuu si nu voia sa stea in patutul de la maternitatea... parca il puneam pe ace cand il puneam in patut. Asa e si acum. La inceput ma trezeam de atatea ori pe noapte si ma chinuia atat cu plansetul lui ca nu puteam dormi. Vreo luna si jumatate ne-am chinuit asa pana mi-a spus moasa (matrona) sa-l iau cu mine in pat pt ca el e foarte mic acum si are nevoie de mine. Asa ca l-am luat si de atunci pot si eu sa dorm noaptea. Recunosc ca ma cam sperie asta caci nu stiu cum o sa-l fac sa doarma la un moment dat singurel. Asa ca nu-l pot lasa singur nici 5 minute ca tipa dupa mine. In rest e foarte dragut. Deja ne jucam impreuna si rade... e o dulceata cand e in toane bune. Cam asta e viata noastra.
Vreau sa va intreb ceva: cand copilul urla si nimic nu-l poate face sa se potoleasca nu simtiti ca vreti sa va duceti in lumea larga? Ca eu da... de cateva ori am si tipat la el... binenteles ca pe urma m-am simtit vinovata... uneori simt ca o iau razna. Spuneti-mi si mie ce sa fac in momente din asta. Dar sa tineti seama de faptul ca stau cu el tot timpul 24/24, ca nu am pe nimeni care sa ma ajute cu el. Dan nu sta prea mult cu copilul, caci invata pt scoala de soferi. Haideti, dati-mi niste idei. Va pup pe toate cu drag.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
AMR cel mult 5
saptamini!
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Jasmin sa stii ca si eu l-am luat pe Raul destul de mult timp cu mine in pat.Acum e un ingeras si adoarme singurel in patut.Ia-l ca asa se simte si el mai in siguranta.Incet,incet il adormi in brate pana vezi ca nu se mai trezeste la orice miscare si il pui in patut.Eu sunt de parere ca in primele 2-3 luni nu trebuie sa iti fie frica ca se obisnuieste in pat sau ca il rasfeti prea mult.
vezi ca se scrie deja la urmatorul capitol
Ank Raul
17.10.2007