banca probleme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Danitin, chiar daca BRD-ul pica maine, banutii vostrii sunt garantati de Fondul de Garantare a depozitelor, care ti-i inapoiaza. Plafonul maxim este de 20.000 eur...deci, stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Yo cred ca e vrajeala ca ala a dat o gaura. O fi facut conducerea bancii niste investitii aiurea si cum in ultimul timp toate bursele au cazut masiv l-au gasit pe el...sa nu se spuna ca de fapt aia din top sint niste fraieri. Nu pot sa cred ca 1 amarit de angajat are pe mina mii de milioane de euro.

Mai am auzit idei de genul asta si nu par lipsite de sens.
Ca de fapt pierderea ar fi din sub prime si vor sa mascheze asta dand totul pe micul meserias din trezo.Dar din cate am inteles sogen paris chriar incepuse sa aiba pb cu bancile coresp pt ca trimiteau confirmari pe tranzactii neefectuate...

Nu stiu adevarul . In orice caz nu cred ca BRD va fi afectata,,, poate doar oamenii din trezorerie care pun pariu ca au deja un audit specializat pe cap!

Iar la nivel de sogne paris sunt absolut surprinsa de ce comgtrol deficitar au!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

tipul a dat intr-adevar o gaura, fiindca el era intr-adevar genial (nu tu guestus!) era bun IT-ist si se si pricepea la tranzactii pe piata de capital...in fine, trebuie sa stiti cu totii ca nu pica un grup financiar solid asa cum e GSG de la o gaura fie ea si de 5 miliarde de euro! e real ca banca e pe profit si va confirma cineva de la concurentza

It's the first day of the rest of my life!

sa scrii aici nu te doare capul..este?.....explica si mie cum se pricepea asa de bine ...a pierdut banii...acum e sub ancheta. dupa tine si terente regele baltilor era bun...dar uite ca a fost prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonarddobre spune:

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta.Pe langa faptul ca BRD se afla in topul bancilor mari si asa cum spunea cineva de pe forum orice banca are un fond de garantare a depozitelor si nu numai chiar mai mare de 10.000 eur.Parerea mea ar fi sa faci(in caz ca nu ai facut) depozite cu banii stransi pentru ca in momentul cand o sa aiba nevoie copilul de ei sa castige si dobanda in plus si nu sa-i ia comision la ridicare.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Probleme au sigur si cei din Romania (din cauza "tunului" sau din alte cauze)atata timp cat stabilesc in draci intalniri cu clientii importanti, persoane juridice care detin sume mari in conturi si depozite la ei.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu personal nu m-as imbata cu apa rece. Mi-as retrage banii imediat. MI-amintesc ca tot zvonuri au fost si despre urmatoarele banci - Credit Bank, Dacia Felix, Banca Albina, Bankcoop, Banca Romana de Scont, Banca Turco - Romana, Banca de Investitii si Dezvoltare - zvonuri care s-au concretizat intr-un timp uimitor de scurt. Stiu ca si CEC-ul a avut probleme si se spunea ca e cea mai sigura institutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Deocamdata Sogen Paris nu are probleme... cu atat mai putin BRD ul.
Nu cred ca e cazul sa ne panicam!
Nu poti compara BRD cu nici una din bancile enumerate (Credit Bank, Dacia Felix etc). Ei nu au credite neperformante atat de mari (v Credit bank, Dacia felix, Bancorex , BAgricola etc) nu a fost dirijata politic (v BScont). Si nici cu Banca Turco Romana care ducea bani afara. BRD are lichiditate si ADUCE bani din afara in tara.
Iar SG paris are 49% din capital . Restul e listat la BVB.

Nu lucrez la BRD dar sunt cu ochii pe ei!!!!Probleme pot aparea oriunde este adevarat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fii atenta Adi dalma, ca eu te cred pe cuvant, si nu scot nici un leu de-acolo.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAO spune:

Nici noi nu scoatem nici un leu. Nu cred ca este cazul.
Insa, in alta ordine de idei, avem un credit luat asa ca datoria catre BRD este mai mare decat economiile noastre

Mergi la inceput