calcul indemnizatie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Rozi, iti multumesc mult!

Mi-ai dat o veste buna!

Oana si bb Mara 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

oana_s

Daca Rozi e o dulce, hai sa vezi ce veste iti dau eu:
Urmeaza formulele pe care ti le-a dat Marius din acel exemplu!
Apoi la suma rezultata, scazand:
*** 1% somaj
*** 2.300.000 lei deducerea personala de baza
*** alte deduceri daca ai trecut persoane in intretinere
...dupa care... aplici impozitul conf grilei de impozitare.
Rezultatul cu siguranta va fi egal cu "ce iei in mana, cum se zice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cool,
remember ca, incepand cu 1.1.2004, cf Cod Fiscal, indemniz de mater nu se mai impoziteaza? Sau m-am tampit io de la caldura?!?!

Cat despre somaj... m-am gandit ca majoritatea timpului va fi un concediu de peste 30 de zile, deci n-ar mai trebui sa se opreasca. Cum in prima luna se va opri, am scris ca nu se mai retine "aproape" nimic, ca sa nu incurcam fata pt un 1%...

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

OOPS...una calda una rece...oricum va multumesc amandurora, 1% nu se pune...so....si eu auzisem ca NU se mai impoziteaza de la 01.01.2004....oricum, fatza de 6.100.000 cat voi lua "after" tot e bine.

Va pup

Oana si bb Mara 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Rozi, ai dreptate, yo m-am tampit din cauza caldurii fiind cu gandul la indemnizatie pentru incapacitate de munca (taman avusesem un client pe tema asta)
Fenchiu Rozi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cool, nici o pb! Am uneori momente-n viata in care nu mai sunt sigura de nimic

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

imi poate spune cineva care este actul normativ care reglementeaza modul de calcul, asa cum l-a explicat Marius, ptr idemnizatia ptr concediul prenatal si postnatal???

si daca cele 126 de zile sunt obligatorii?? stiam de cele 42 dupa nastere ca sunt obligatorii, dar cele dinainte? este neaparat nevoie sa le iau pe toate?

multumesc anticipat
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by cali

imi poate spune cineva care este actul normativ care reglementeaza modul de calcul, asa cum l-a explicat Marius, ptr idemnizatia ptr concediul prenatal si postnatal???
Art.99 din Legea nr.19/2000, astfel cum a fost modificat de OUG nr.9/2003
si daca cele 126 de zile sunt obligatorii?? stiam de cele 42 dupa nastere ca sunt obligatorii, dar cele dinainte? este neaparat nevoie sa le iau pe toate?
Obligativitatea efectuarii unor zile de concediu de maternitate se refera doar la 42 de zile de concediu de lauzie. Zile de concediu prenatal poti efectua cate doresti, dar nu mai mult de 84.
multumesc anticipat
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

Ma poate lamuri ce pe mine cineva...inca nu sunt insarcinata dar s-ar putea sa nu mai fie mult pana atunci iar eu nu stiu nimic despre indemnizatie de pre si post natal as vrea tare mult sa ma informeze si pe mine cineva.Am un salariu net f mic (5000000 lei)brut nu stiu pentru ca eu atat i-ai in mana si atat este trecut in contractul individual de munca ca fiind sal net,deci de toate darile la stat se ocupa firma.Contractul este di 1 augst 2003 (deci am 1 an).Eu am auzit ceva de genul in jur de 6000000 lei pentru toata lumea (care cotizeaza)indiferent de salariul este adevarat? Va rog sa ma lamuriti si pe mine si sa-mi spuneti cum se calculeaza eventual si un rezultat mai concret in baza salariului meu net de 5000000.
Mersi...Va pupui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

....am facut o mica greseala 5000000 lei este salariul net.

Mergi la inceput