BUCURII de sept.-oct 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Scumpik, scuze! Alexutza, asteapta-l pana de Pasti! Acum inca e prea mic si slab, ce sa faci cu el?
Adina, nu stiam ca sunt obligati ca dupa 3 ani sa-ti dea un loc la gradi, asta e o veste buna, ca-mi faceam griji. Eu oricum caut de pe acum!
Adina eu ii dau iarna body cu maneca lunga si vara cu maneca scurta sau tip maieu. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MamiLili spune:
Uir haum!
Cat am de recuperaaaaaaaaaaaat! Ati fost tare harnicute.
Sper sa citesc cele 20 pagini restante cat mai repede.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
scumpik_lui spune:
Lexi nu-i nici o pb, stai linistita
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
scumpik_lui spune:
Lili bine ai revenit si spor la citit
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alexutza_26 spune:
Lili - uelcam bec!!! - repejor trebuie recuperate paginile, ca acusica mai facem un capitolas!!!
Lexi - pune-l la ingrasat bine...ca eu nu te uit!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
scumpik_lui spune:
alexutza tre sa-l imparti cu mine , asa ca Lexi ingrasa-l bine sa ne ajunga
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
alexutza tre sa-l imparti cu mine, asa ca Lexi ingrasa-l bine sa ne ajunga
Anca, mamica deLuca (17.10.2006)
Na ca ne-am pus cu raul pe Lexi...belea si-a capatat
![](alcool.gif)
Alexandra mami de
![](copilas.gif)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
MamiLili spune:
Am primit sms de la Mira, e internata cu David la spital, au amandoi laringita. Sper sa se externeze cat mai repede si sa se insanatoseasca urgent!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
tanima_i2002 spune:
Salutare dragi mamici!
Incerc cu disperare sa citesc tot ce ati scris voi in ultima saptamana si jumatate dar tare greu imi este sa si retin ce vroiam sa raspund, mai ales tare greu imi este sa mai si scriu dupa mai bine de 2 ore de citit. Noroc cu puiul meu care doarme inca.
Noi am avut 2 saptamani grele de la venirea in tara, probabil reacomodarea a fost mai grea, probabil si ceva canini care ...probabil... ar trebui sa iasa. rares a fost cumplit de agitat iar eu la un pas de a face o cadere nervoasa, tocmai de aceea o inteleg perfect pe Sephora, se pare ca tot noi am ramas disperatele cu nazdravani neascultatori si uraciosi la somn. De 2 zile Rares a inceput sa se mai dea pe brazda, numai ca acum a luat alt melic cu care ne certam: toata ziua scuipa prin casa ( nu stiu unde a vazut el asa ceva!!! sau pur si simplu il amuza ca a vazut ca ma supara pe mine). Cu somnul am du-o rau, cu 8-9 ore in 24 de ore, cu zeci de treziri pe noapte, cu certuri interminabile de am crezut ca voi renunta la meseria de mamica nu alta, atat a fost de cumplit, dar din fericire se pare ca a fost iar o faza, asa cum au mai fost de atatea ori.
In rest multumesc lui Dumnezeu este sanatos!
Eu insa ma lupt de ceva zile cu niste ameteli de nedescris, probabil si din cauza ca m-a prins faza a sta a lui Rares in perioada menstruatiei, oboseala de pe drum, nervi intinsi la maxim, un tratament ptr o trompa imflamata cu antibiotic pe care nu prea am reusit sa il fac (trebuia sa iau antibioticul la 6 ore si l-am luat numai aiurea, maxim de 2 ori pe zi). Asa ca ma declar la pamant,, cu cele 5 kg cadou in plus din Spania dar pe care nu ma bag sa le dau jos cu voi ca raman ultima, cred ca sunt cea mai varza la diete, nu am reusit sa am ambitia de a tine vreo dieta vreodata si din fericire nu am avut nevoie chiar asa de mult niciodata.
Eu va urez sa va iasa pasenta cu slabitul la toate, sa aveti ambitia necesara si rabdare.
Multa sanatate la toti puiutii si sper sa apuc sa intru si eu mai des de acum incolo.
Apropos, Cristina, sa stii ca te admir tare mult cum reusesti tu sa ramai cerebrala si cu bebe mic si cu un animalut si cu burtica in plina crestere. In ce priveste adormitul singur in Pat a lui Vladic, jos palaria, Rares daca nu stau langa el (eu in pat el in patut si sa ne tinem de mana) nu se culca nici in 10 ore si urla de moare. Si asa ne ia si cate 1 ora sau chiar mai mult cateodata.
Va pup si sper sa revin mai des alaturi de voi, macar sa citesc ce mai faceti.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Mira, off, ce rau imi pare! Insanatosire grabnica amandurora si sa va intoarceti cat mai repede acasa!
De Mexxa mai stie cineva ceva? de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)