Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Da chiar ce v-ati ascuns?!
pe mine ma incearca talentele culinare...vroiam sa fac o budinca din paste cu branza dulce ...chestia e ca nu mai stiam cum ca nu am mai facut de cand avea Bianca vreo 4 ani...Delia a zis ca mananca...nu m-ar mira ca in ultima vreme ataca frigiderul din toate pozitiile...tre sa-si mentina alea 18 kile...

Nelia daca-ti zic ca am un MacBook Pro o sa zici ca-s nebuna...si nu a fost scump 1999 de dolari americani...ce-i drept "l-am primit"...adica mi l-am platit dar cica se cheama cadou...ma rog...este superb ...imi place la nebunie...si toti care-l vad lesina pe langa el...si sistemul lor de operare este intr-adevar mai fiabil,numai ca ca orice roman cu prejudecati vroiam si eu instructiuni de folosire ca-s tuta rau ...nu stiu cum sa instalez,cum sa dezistalez si altele si altele...dar este tare frumos...si merg ambele sisteme pe el...
Las ca va recupera Tudora cand se va reface...daca erai aici o faceai bine mai repede...eu tot nu inteleg unde-i logica cu lupta organismului...exista si alte tratamente care nu ataca organismul ...eu cu sistemul lor as muri cu zile...parerea mea

Monu bine ai revenit in Capitala soarelui rasare...cand te pui pe picioare,daca mai apuci, sa povestesti cum a fost...

Tdi si eu i-am facut exudatul Deliei...si la nas si in gat...e o senzatie neplacuta pentru ei cand le baga betisorul ala in gura dar uita repede...arata ca un betisor de urechi dar mai lung...sa nu o speli pe dinti...cel putin asa mi-a spus mie...io in 5 zile(lucratoare) am primit rezultatul...

Daniela cum e mana?!

mama cum sta budinca aia ca o nesimtita in cuptor...daca nu mananca Bianca i-o torn in cap

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Antonia are 38.3. azi i-a facut si dtp si priorix. asa ca la noapte stau de paza.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Monu te-ai aranjat atunci pentru la noapte...cu putin noroc o ai si pe Tdi companie ca si ea e clienta noctura fidela...

Io nu mai stiu cum sa o fac pe Gizel sa termine cu schimbatul chilotilor...azi si-a schimbat budigaii numa de 6 ori ...cica "e uda lotzii"... ma dispera...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura multumesc de comentariile pozelor, m-ai facut din nou sa zimbesc. Mina ce sa faca, face bine, adica ma dor amindoua din umeri , am mai spus de la frigul strins in spate prin statiile de tramvai, timp de 15 ani, dar o sa-mi dea si pensie pentru asta, statul roman bineinteles . Fac masaj la degete in fiecare zi, s-au mai dezumflat, dar inelarul e strimb rau si nu se indreapta si ma doare rau la orice miscare, dar nici eu nu-l las sa se odihneasca deloc, ca parca mi-e frica sa nu intepeneasca de tot, daca nu-l pun la treaba.
Si Isabella e fan schimbatul chiloteilor, se prezinta "mami, alti chilotei, pisata", e o mincinoasa de prima clasa, bandita irecuperabila.
Sa ne spui cum a iesit budinca si pofta mare.

Gabitza, Isabella se simte bine, vad ca nu-mi mai face febra, dar e smechera, nu vrea sa-si ia nici macar paharul cu apa, cica "ma doale minuta, mami ". Aaa, vroiam sa-ti ca si ea este fan, plimbat cu autobuzul, ma innebuneste cind le vede, mami, hopa, babuz, am plimbat-o o data, dar era obisnuita din Romania ca am plimbat-o mai des.

Monu sanatate multa, fa_i o frectie cu otet poate-si mai revine.

Teddy eu zic sa n-o lasi pe atomica sa adoarma pe unde apuca, asta ziua, cum face ea cu voi noaptea, incearca sa faci si tu ziua, stii cum se spune "cui pe cui se scoate", poate merge figura si-si schimba programul de somn.

Oana C, Olga M nici aici nu se face vaccin la 2 ani jumate, cica i-a facut la amindoua picioarele la doi ani si de-acum ii mai face la 6, sper ca nu gresesc, oricum peste citiva ani.

Gusta bine-ai revenit si sanatate multa Marei. De spus nu prea am ce sa mai zic si eu, ca au spus tot fetele.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Daniela budinca a iesi foarte buna ,parerea mea, dar evident scarboasa aia de Bianca nu a vrut si Delia s-a luat dupa ea...am ciugulit si eu un pic ca vorba aia e tarziu si asta e ...probabil o va manca catelul femeii...m-am ars si la degete de pomana...
Pensia statului roman va fi fix frectie la picior de lemn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura inseamna ca o sa ma multumesc cu pensia de casnica data de elvetieni . Dar eu totusi mai sper, c-or sa-mi dea de-un unguent pentru reumatism

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

He he, si pe mine ma dor oasele rau si toate incheieturile dar nu cred ca am romanstism ci artroza berechet.
La noapte sper sa dorm, azi am condus 30 de km sa adorm maimutza in masina ca asa e cel mai simplu, aveam si eu chef de plimbat si niste probleme de rezolvat asa ca am rezolvat-o si pe Bubico la o ora decenta deci trag sperante...in rest n-am ce sa fac, ea e atomica din fire si atata somn are nevoie, atata baga... indiferent la ce ora o culc dupa 3 ceasuri e dreptzi si fresh!...iar cand ii e somn adoarme si la masa cu mancarea in gura, si la joaca, si in picioare, deci "sa n-o las sa doarma ziua" la noi chiar e frectie la piciorul de titan al lui socru-miu!
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Multumesc pentru raspunsurile cu exudatul...va zic maine ce si cum am rezolvat.
Sanatate multa si bine ati revenit acasa, Monu!
Loreen, sa stii ca m-am inscris la budinca ta!

Vaccinuri noi nu mai facem defel, a facut reactii prea urate si convulsii deci e considerat prea riscant sa continuam cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Acum ne-am intors de pe-afara, dupa un drum dus-intors pe jos, a fost placut ca nu e frig, Tudora a tras un somn de vreo doua ore si ceva in carut, invelita intr-o patura groasa de lina, bebe in brate, Agata s-a jucat cit a vrut in curtea scolii si acum toti trei sint imbujorati si frumosi... asa imi plac mie copiii, nu palizi si muciosi. Nu am citit tot, dar mi-a picat ochii pe mesajul Laurei si nu ma pot abtine. Sa-ti folosesti sanatoasa, eram sigura ca-ti place da' o spui asa, ca nu are cum sa nu-ti placa asa ceva. Noi il vrem pe ala scump, MacPro, el costa vreo 3000 si un pic (dolari canadieni), plus citeva accesorii de care am avea nevoie, am ajunge lejer la 4 si ceva sau chiar 5 mii de dolari. Dar ni-l luam, in general daca ne-am propus ceva am facut, chiar daca mai greu si mai tirziu. Cu ce avem acum nu se mai poate trai, desi e rapid si a fost bun la timpul lui, e instabil si ne lasa balta cind ti-e lumea mai draga. Il vom pune bine la punct, vom cumpara un monitor plat si il dam Agatei, ma rog, fetelor, si noi ne luam unul dupa sufletul nostru. Abia astept!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!
Iar sunt pe fuga...cand ziceam si eu ca ma destrabalez un pic pe net am auzit usa de la intrare... s-a intors Dan de la Brasov...

Azi am mers cu Patrick la Budimex. E a treia zi cand nu pune gura pe mancare. Dr. a vrut sa ne faca internare dar am refuzat categoric... cand a auzit ca inca il alaptez a spus ca asta e salvarea noastra si ne-a lasat acasa. Diagnosticul este enterocolita si rinofaringita, suntem pe regim alimentar - oricum nu mananca nimic - si ma chinui sa ii dau lichide putin cate putin.

Maya si-a revenit, ea e in plina verva, a innebunit-o azi pe mama, a facut numai prostii.

S-a deschis un loc de joaca aproape de mine - pentru cine cunoaste la cofetaria Piticot care s-a extins cu trei etaje.
Se percepe o taxa de 15 ron incluzand un suc santal si o prajitura, asta pt o ora si jumatate. Am vorbit cu seful de acolo si mi-a spus ca daca sunt minim 8 copii se poate inchiria locul numai pentru noi, fara a plati nimic in plus. Eu am fost ieri cu amandoi si s-au distrat de minune. Patrick parca inviase dupa ce toata ziua m-a capiat in casa cat de plangacios a fost iar Maya nu se mai lasa dusa de acolo. A dansat, sunt doua fete dragute care se joaca si ii supravegheaza tot timpul, i-au pus Mayei muzica si au dat drumul si la lumini, era mai ceva ca la discoteca si ce mi-a mai placut - aveau feonuri, sa nu plece copiii transpirati pe strada.
Am pus cateva poze aici.
Am fugit, va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput