***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Angelabv, pentru Nicole Amber

Mariac_75, pentru Theodora Andreea

Raza de soare, pentru Maria Cristiana

Lilly_love, pentru Cristian

Theolumi

http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR!

Noi suntem bine, n-am mai facut febra, mi se paruse ca tuseste dar nimik, nu are mucisori , in schimb face kk si de 3 ori pe zi f moale de murdareste si body-ul.Si asta de dinainte sa faca febra!
Daca viroza nu e.......atunci....or fi dintii, bata-i vina?Asteptam cu nerabdare dar....deocamdata nimik!Poate de aceea a facut febra si face kk mai moale,nu?Fetele cu capsunei cu dinti....voi asa ati patit?

Dicarstea,dr mi-a recomadant alternarea acestor 2 medicamente doar pana ii scade febra.Si nu i-am dat decat de 2 ori pe fiecare la diferenta de 4 ore.Daca n-a mai facut febra si nu avea alte simptome, nu i-am mai dat nimik(avis si pt Kay).E clar ca viroza nu a fost!Si n-a patit nimik ca i-am dat asa!Acum....stiti si voi, cati dr atatea pareri(sau chiar mai multe)!

Ella, bine ai revenit pe meleagurile noastre!Astept vesti despre coletul LR!Eu deocamdata n-am primit nimik nici macar din 10!

Multumim celor care ne-au urat insanatosire!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

pentru Nicole Amber, Theodora Andreea, Maria Cristiana, Cristian si Theolumi. Si pentru mara vrabioara cu intarziere.

Noi raportam 9.800 cu aproximatie, ca nu prea a stat linistit pe cantar. Nu facem mofturi la nimic cand e vorba de papa. M-am linistit cand am citit ce zicea Florentina ca Tudor avea 10kg la 8 luni. Mi-a placut poza cu "mami si comorile ei". Razvan nu arata asa pufos pentru ca e si lung. Bine, sotul are 1.90m, asa ca are cu cine semana.

ella, bine ai revenit! Super shopping, imi faci pofta.

kay, tari fazele de la mall. Noi nu am mai fost de vreo 2 ani, din acelasi motiv. Filmul de acasa e cel mai bun. Cand a aparut Ice Age 2 ne-am dus sa-l vedem la cinema, dar am ales cinematograful din Cotroceni, ca ala e mai pustiu si nu vin oameni ciudati.

Am mai citit o chesie trista despre Biana Brad care a pierdut fetita prin luna mai a anului trecut, daca am inteles eu bine. http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ramona, exact asta citesc si eu de la 6 dimineata, cu link-ri si tot felul de filmulete pe youtube... si imi pare rau ca l-em deschisc(filmele) pt ca nu fac decat sa plang ca o proasta si sa rememorez tot prin ce am trecut si deja ma gandesc cu groaza la cateterismul care urmeaza + operatie + tot restul... imi vine sa ma impusc. nu recomand sa deschideti link-urile !

ce coincidenta, ramona...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici!

Multumim mult celor care ne-au urat ieri si uram si noi tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!! Noi ieri am fost plecati de acasa pentru ca i-am rupt turta finutei noastre mici.
Si, ca sa imi laud si eu fetita, ieri, la fix 9 luni, s-a ridicat pe marginea patutului! Am pus "dovada" incepand de AICI

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Of, kay! Imi pare rau...

Nu te intrista. Soniuta a ales sa traiasca si sa zambeasca la mamica ei luptatoare si noi ne pentru ea.

madi, felicitari pentru ridicare! E o papusica scumpa.

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am citit si eu povestea Biancai Brad si am vazut si un filmulet, pe al doilea nu am mai avut curaj sa-l deschid...
N-am cuvinte...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Of Doamne am citit si eu povestea si am vazut un filmulet, mai mult nu am putut ca nu mai puteam de lacrimi... Atata durere... In fiecare zi trebuie sa multumim cerului ca puii nostri ne zambesc

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

hello, hello,

Ella bine ai revenit! chiar m-am gandit la tine sapt asta, ce relaxare pe tine! o sapt. de shopping!!

Elteka pe unde esti de nu mai scrii? sau te-a scos sotul pe la vreo plimbare mai lunga, pe undeva?

daca tot sunt la birou si n-am chef de nimic (ca doar e luni ...) sa dau si eu datele pt lista, daca are cineva timp sa ne treaca si pe noi.
Deci: nastere natural cu epidurala la 39 sapt, Ana a avut 2600 g si 51 cm ("cu pat cu tot" ca s-o parafrazez pe Carmen_So. Apropos, Carmen tu ce mai faci, ca nu ai mai scris de mult?), apgar 8. si cam atat, nu?

Si acum intrebare: cine imi poate da si mie datele despre Dr. PALICARI?? (Madi, Graviduta parca voi ati fost la ea?). Unde o gasesc, ce program are, cum se procedeaza, se face programare?? si orice alte detalii credeti ca mi-ar fi de folos..

Fetelor, ce-o mai face Arthurana si bebe-ul ei?

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor avem multi mucisori si nu avem pompita.I-am pus Vibrocil in nasuc si 2,5 ml de panadol.Ceva idei?
E prima noastra raceala!Aluat de la mine ca eu am fost mucioasa zilele astea.
E obligatorie pompita ?ca nu sta de loc sa ma apropii de nasul lui.

si i-am dat si o jumatate de oscilo

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput