***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
angiuta spune:
Ckristina nu stiu unde poti gasi borcanele cu carne bio dar eu te invidiez ca esti in Ro si poti procura mai usor carne de la tarani (pasari crescute in curte sau vitel) care e mult mai bio decat orice produs pe care il basesti pe aici...de altfel mie una mi se par aiurea rau borcanelele cu carne.
Apropo de carne, azi am incercat sa-i dau piticului in pure dar n-am reusit...mai incerc si maine .
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007) http://good-times.webshots.com/album/562260675ELTeSb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
ceau.
Noi am fost ieri la vaccin (ca noi suntem intarziate cu 2 luni), iar aseara a facut micuta mea febra pentru prima oara. M-am agitat putin dar in final dupa un paracetamol supozitor si tzitzi si-a revenit. Imi era atat de mila de ea. Ma bucur ca si-a revenit.
Ne-a si cantarit avem 7,100kg. Cam putin dar vedem cu evoluam mai tarziu. Ea arata destul de bine si are piciorusele destul de plinute asa ca nu ma agit.
Dianalaura, s-ar putea sa fie si de la dinti. Si eu m-am gandit la un moment dat la asta.
Kid, si la Eliza i-au iesit 2 dinti jos pe mijloc iar sus are doi lateral. Cred si eu in chestia cu partea genetica. Sper din suflet sa-l mosteneasca pe tati, ca are o dantura super. Eu NU!
Kay, pupici multi la Soniuta.
Ckristina, sunt perfect de acord cu defectul femeii!!!!!!!! Dar suntem cu adevarat mai puternice decat orice barbat.
Gata ca mi s-a trezit printesa.
Apropo de fetele de la odisee, o sa incer sa-i dau un mesaj la Pauly, poate ne pune niste poze cu minunea ei.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Pepsi spune:
kay, asa de tare ma bucur ca este bine sonia, am tot urmarit vesti de la tine, am mai stresat=o si pe andrada. va pup ma bucur ca sinteti bine, vezi ca ti-am dat mail
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
tincutza spune:
citind aseara la odisee mi-am dat seama (inca o data) ca sunt asa de multe fete care nu mai scriu deloc...stiu ca multe sunt singure, sau lucreaza deja...dar s-a "micsorat" simtitor gasca. si unde sunt cele care scriau asa de des si frumos inainte de sarbatori???? nu neminalizez ca sa nu supar pe cele neincluse-n lista, dar nu vreti sa reintrati sa ne mai scrieti despre voi si bebeii vostri? probabil ca multe citesc dar nu au chef/curaj (???) sa scrie. poate va razganditi
[
Chiar ca munca te doboara si nu prea mai am timp sa intru. Sunt moarta de somn, dorm max. 5 ore, dimineata, dupa tzitzi pentru iubire Cezar duc fata la gradi, alerg la munca, la 12 iau fata, iar munca pana seara. daca mai am un pic de timp, ies cu cei doi iubiti la plimbare.
A, intre timp, tzitzi si iar tzitzi, omul meu nu renunta prea usor:))) Cezar al meu are 5 dintzi, merge in picioare sustinut, si e un cuminte si... un slabutz (eu, obisnuita cu fata mea cu "greutate" ajung la disperare cand vad doar vreo 9 kile de bebelus, la aproape 80 de cm cat are lunganul).
Va pupam pe toti,
Miki, Pitzy (18 februarIe 2003) si Cezar (2 MAI 2007)
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
kayma bucur ca e sonia mai bine si asteptam sa vii cu vesti bune si de la doctor
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
kay tot euuuu.
citeasm si si a bagat iar si sotul nasul in calculator sa vada si a citit ce ai scris tu despre soacra si a ras si a zis hai scrie si tu ca stiu ca iti plac "chestiile"astea si tie.pai zic eu :nu vezi ca toate soacrele is duse cu pluta?ce s a bagat ea daca fata a vrut sa i faca ea de mancare la sot?ca asa face si mamata.si el a zis dar de ce va ganditi voi intodeauna ca a vrut sa faca ceva rau si nu sa va ajute????.eu sunt constienta ca ele vor defapt sa ne ajute dar tot ne enerveaza
.nu?si stai ca a mea face si mai rau daca zic ca trebuie sa ii iau ceva la copil a doua zi ma trezesc ca imi face ea surpriza cu lucrul ala
.si eu disper ca nu pot sa ii iau la copil ce vreau eu.cum a facut si cu scaunelul de masa(am mai povestit aici).asa ca faza cu salata e "nimic" fata de ce face a mea
.
si ma opresc aici ca as putea sa povestesc pana dimineata despre ea si tot nu as termina.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Florentina Roman spune:
Buna seara!
Hai ca Tudor mi-a mai facut azi o bucurie, a cazut pe scari la gradinita si si-a facut ditamai rana la coada ochiului si la ureche de am crezut ca mor cand m-a sunat doamna educatoare. In fine..., sper ca nu o sa-i ramana semn prea mare.
Ali,sa nu te superi pe mine, dar rad cu asa pofta de povestile tale cu soacra, ca si de ale lui Kay!
Poze
kay spune:
daca nu mi se posteaza nici mesaju asta, eu ma impusc !
Sonia e bine !!!
i-a facut si vaccinul (infanrix) si.. offf ca scrisesem atata da acu plange... ma duc sa o culc si revin
esentialul e ca E BINEEEEE !!!!!
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ckristina spune:
sonia si
si pe mamica ei.
kay, da le incolo de soacre ca nu degeaba se fac atatea bancuri pe seama lor; a mea e si mai "grozava"; pe un ton prietenos mi a zis ca mamlor fumatoare le mor copii de cancer(eu sunt fumatoare);na ca a mea le a intrecut pe toate!
Asa ca... mai viitoare soacre mari,voi sa NU FACETI ASA!
angiuta,am incercat si cu pui de tara adus de soacra si am fiert o ora la el si dupa ce l am facut cu blenderul a iesit f atos;acum iau pui refrigerat din comert;vroiam sa i dau si vita, pe care o prefer la borcanas ....decat din comert;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kay spune:
ckristina, si toate fetele care au probleme cu carnea de pui :
am luat de la La Fourmi file de piept de pui, adica partea aia interioara de pe os sau ce-o i ala. si din o punga am facut 22 portii si le-am pus la congelator si mai am si azi. ah, si pe mine m-a costat 17 lei. super convenabil !
ali, daca stau si eu sa-mi amintesc de soaca... scriu si eu pana dimineata. cateodata stau asa linistita si-mi amintesc ceva si mama ce ma enervez... uneori ma si cert cu ea, in gand si in absenta ei. ca asa, nu ma tine sa-i zic ceva, ca odata se supara si brusc n-o sa mai aiba timp sa vina sa stea cu Sonia.. ah mi-a mai venit una, da revin ca se maraie S
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com