Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Ce linisteeeeeee, toate sunteti la somnic???

Eu a trebuit sa recuperez, si am avut ceva de citit..
Asa ca sa trecem la laudat al;binute si bondarei frumosi si isteti

pe Razvanel - mergaretul, da mama atomic mai esti, sau mami ne-a pacalit si de fapt tu nu esti asa micut cum ne-a spus ea?!?!?

Teutzu - bondarasul smecher.... pretentios la carti... asa face Maya cu CD-urile, ca la alea ajunge deocamdata dintosul mic si frumos.

Laina - felicitari albinutei tale pentru datul jos singurica din pat.

felicitari Winnicu mergareata si inca un pup sa-i treaca repede buba.

MICKYN - felicitari pentru rabdare, eu n-am avut-o asa ca puiul meu doarme cu mine in pat (bine si ea, bine si mami).

Marta - pentru Victor voinicelul ... ce frumos s-a facut... si ce oki frumosi are... O sa ne rugam si pentru nepoata ta Adelina, sa-i dea DD sanatate.

lilidana - ma bucur ca ai iesit din silentio stampa (habar n-am cum se scrie). Davidut bolnavior (poate n-o sa fie darnic si nu-i da rujeola si surioarei lui). Spor la impachetat si despachetat si asteptam poze din casa noua.

Am vazut si ingerasul drag de Loradin, in filmuletul realizat de tati , super frumos...

Tzuna - Maria e o dulcica, asta sigur o sti si o stie si ea...Eu cred ca Mariuca da iama prin frigider in lipsa ta... si f.f.f frumos peisajul de iarna de la Almas, sper sa vi se indeplineasca visul si sa va mutati in zona aia superba.

Bravoooooooooooo Iarina, Iunia ce multe ai invatat-o!!!!!

Diana asteptam filmulet cu Alex ca sa te credem

Bai ce fetisoara dulce are Arianna... numai buna de pupacit . Si ce printesuca in roz ..... Ala a fost tortuletul de ziua ei??? bunnnnnnnnnnnnnnnn

Ioana - felicitari lui Matei si mamei tale pentru ca l-a invatat. De acum ai flacau mare, cred ca s-a prins ca daca renunta mai repede la scutecele tu o sa-i iei mai multe jucarii, ca doar iti face economie, nu??

pentru Tudor - care dupa ce e pletos (si eu ca mama de fata ma oftic de morrrr) mai merge si asa bine?!?!?

Dana - bunaaaa inghetata...
si n-ai pastrat nici o lingurita si pentru noi?!?!?

Amma - ne rugam pentru tine. O sa vezi ca DD are grija ca totul sa se termine bine.Asteptam sa ne aduci vesti bune.

Sper ca n-am uitat sa pup pe cineva.
Si sa-mi laud si eu puiul?!?! Ieri de ziua noastra am primit cadou de la zana maseluta un dintzuc nou nout, sus dreapta. Asa ca noaptea trecuta a dormit ca un ingeras, doar cu trezirile (2 la numar) pentru tzitzi.

Stim sa facem si noi ca gasculita (i-am tot aratat pe o carticica si cand ajungem la gasca, dupa ce face si mami, apasam pe buton si aude, repeta si ea). Am si filmat-o, dar cum reusesc eu sa pun pe site un filmulet de 200 de mega?!?! Nu are decat 2 minute si ceva, dar nu stiu de ca camera mea face filmele asa mari (ca memorie). Mai am si unul in care rade mumos la stranutul lui mami, dar e tot asa mare si nu stiu cum sa vi le arat
Stim sa aratam si unde e nasul si okii la ursulet, si uneori si la mami, dar mai rar la mami, trebuie sa mai exersam.
La capitolul mers... mai asteptam, ca nu vrea. Am prins-o astazi ca s-a ridicat singura in picioruse (pana acum se ridica doar in genunchi) sprijinindu-se de scaunul ei de masa. Din pacate n-am reusit sa o pozez, ca s-a lasat repede in genunchi, dar o prind eu curand, ca doar n-o incepe sa mearga in genunchi? Iar in 4 labute... as vrea eu....
Si sa o spun ca nu vrea sa manance?!?! poate se rusineaza si maine papa tot ce-i dau.
Numai cand ma vede ca ma apropii cu castronelul de ea incepe sa planga . Dupa ce reusesc cu chiu cu vai sa-i bag o lingurita de mancare in gurita, sta si ea cuminte si mananca putin, apoi incepe maraiala si gata, nu mai vrea si pace. Am incercat sa o pacalesc si mi-a vomat, asa ca o las cu cat vrea ea, dar sper sa nu dureze mult, ca o iau pe aratura.

gata, am fugit la somnic
noapte buna

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

fetelor, imic er scuze, is rupta de somn, recuperez maine numa atat vroiam sa spun ca nu ma pot abtine o ibeeeesc!!!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neatza,

Sa mai intram si noi la raport.

De cand ne-a iesit dintzisorul numarul 7 dormim ca un pui.O culc la ora 20 si se mai trezeste la 4 cand bea un pic de ceiut,dupa care se culca la loc pana la 7-7.30.Se trezeste vesela si simpatica deci....poate intram si noi in normal(desi avem o noua gingie inflamata).

Am vazut poze,am vizionat filmuletze si am ajuns sa cred ca sunt pentru mine precum calmantele. Ma trec prin toate starile.Devin nostalgica(cand vad cat de repede cresc piticii nostri),apoi rad cu gura pana la urechi(vezi Iarina dansand),apoi raman interzisa(vezi mersul lui Tudor si nu numai)si tot asa....

Pe de alta parte ma necajesc vazand ca multe dintre fete au renuntzat sa mai scrie din diferite motive.Asa ca m-am hotarat sa le dau o strigare!

Alinushca!!!!!!
Zadi!!!!!!!!!
Paula 75!!!!!!!
Suzy78!!!!!!!!!
Lili b !!!!!!!!
Biky!!!!!!!!
Kmi 78!!!!!!!!
Flopici!!!!!!
Iubita 2007!!!!!!
Iuliana 2007!!!!!
Gabdyd!!!!!!!!!!!
Sory 1980!!!!!!!!!!!!
Karla 32!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cria bv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si multe multe altele

Poate o sa ziceti ca exagerez dar imi este dor si de Absoluta.I-am spus ce am avut sa-i spun si mi-a trecut.Nu mi-a fost indiferent faptul ca ne-am racait si asta nu pentru ca m-am simtzit lezata ci pentru faptul in sine...ca ne-am certat.Asta nu inseamna ca am uitat vreun minut ca atunci cand mi-a fost greu s-a oferit sa ma ajute cu un nr de telefon al unei doctorite.Nu ai cum sa uiti astfel de gesturi.Asa ca daca nu esti ranchiunoasa m-as bucura sa vad poze si filmulete cu Timmea.

Poate ca strigatele mele vor ramane fara raspuns insa un lucru e cert chiar imi este dor de voi.Asa sunt eu ! Ma atasez repede de prieteni fie ei virtuali.

Cam atat pentru astazi.Si pentru ca se apropie uratul de 1 februarie cand trebuie sa ma intorc la servici am hotarat sa-mi fac AMR-UL.
Asa ca AMR 6 ZILE Groaznic de putin nu?

Va pup si va doresc o zi linistita!

AAAAAAAA Sa nu uit Madybulancea unde esti? Ce-i cu tine? Esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Na ca m-am luat cu una si cu alta si am uitat ce-i mai important

La multi ani iubita mea copila!!!! Sa ne traiesti,sa fi sanatoasa si sa ramai la fel de vesela cum ne-ai invatzat!

La multi ani si celorlalti sarbatoriti! Sa fiti sanatosi alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

buna dimineata!

Haideti la o cafeluta!
Tot citesc, tot citesc, poate, poate ajung la zi ...
AMMA, iti doresc numai sanatate si s-auzim vesti de bine cat de curand.

Mergi la inceput

Fetelor, vroiam sa nu uit sa va spun de promotia de cereale de la hipp. Am cumparat cu 11.8 Roni 2 cutii de cereale. Promotia asta am gasit-o la cora militari. Deasemenea, tot din Cora, i-am luat lui Vladut al meu bluze cu 5 Roni si cu 7 Roni si costumase cu 20 Roni. Reducerea a fost mai mare de 50%, sunt asa de incantata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatzea buna!

Incredibil dar adevarat. Puiul meu a dormit neintors de la 22.00 la 6.30 fara nici o trezire. A papat la 6.30 si a dormit la loc pana la 8.40. Nu mi-a venit sa cred ca e dimineatza si eu nu am facut ture intre dormitor si camera lui Vlad.

Crina_mio cata rabdare ai sa scrii despre fiecare albinuta sau bondarel in parte. Felicitari. Ai o albinutza tare frumoasa si mereu cu zambetul pe buze.

Lauramar frumoasa si finutza domnisoara ta imbracata in roz

o zi buna va dorim.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

'Neatza stup
Ane2200 noi folosim Humana si suntem la 3 am incercat toate variantele de lapte cu mar cu venilie cu banana.La inceput le-a mancat cu chiu cu vai acum nu mai vrea deloc.Am incercat si Nan degeaba.Cand am trecut-o pe lapte praf si noua ne-a recomanfata dr Topher sau humana, am ales Humana
Felicitam si noi pe Tudor baiat mare gata si pupam bubutza lui Winnicu

Mergi la inceput

Mai fetelor am vizionat o gramada de poze cu albinute si bondarei care de care mai frumosi. Nu nominalizez din cauza de neuron uituc si nici nu vreau sa uit pe careva. Foarte frumosi si bine dezvoltati sunt copii nostrii. SA NE TRAIASCA SI SE NE BUCURAM DE EI SI CU EI!
Imi cer scuze ca nu am vazut si filmuletele. La mine la scarbici au pus acstia nu stiu ce protectii... si nu pot sa vad filmulete ca mai trebuie instalat nu stiu ce program (si eu nu am drept de administrator asa ca nu pot sa instalez nimic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Sunt aici in fiecare zi loradin!Ma bucur, plang, zambesc sau ma minunez ingerii nostri alaturi de voi! Dar am niste zile mai grele...si nu mai am forta nici sa scriu...parca iar s-au strans norii negri in viata mea.

Luca e bine. E acelasi nazdravan, ba si mai si! Si il iubesc de ma doare! De cand ii dau vitamine mananca mai bine si a inceput sa ia in greutate. Acum are 9,400 si 78 cm. Cat a fost racit cam daduse inapoi si m-am speriat. Are multe bale dar tot doar doi dinti, daca ii refuz ceva ma musca de unde apuca si are o mare placere sa se repeada la picioare cand stau intinsa in pat. Ma trage de par de mi l-a jumulit un sfert iar pe motan l-a lasat aproape fara urechi! Si prostanacul ala sta sa-l smotoceasca... Rade, danseaza, canta, nu merge inca singur dar daca il tin de o mana o rupe la fuga. E minunea mea iubita!

Ptr Amma: sunt alaturi de tine. Te imbratisez cu drag!

De fapt va imbratisez pe toate cu mult drag si astept vremuri mai bune...

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput