PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
gina_butnaru spune:
Nicolica, super costumul de pitic fericit! Ai talent, ce sa mai...
Norocuta, mersi pentru sugestii de vacanta!
Doniro, ce sa zic, off e greu cu piticii astia! Te inteleg cu alaptatul, ca ti-am zis ca si asta facea la fel, adormea la san si toata noaptea ne cheaunea, ca nu era satul si de cand l-am bagat pe supliment cu humana, a inceput sa doarma mai bine. Si eu am fost chiauna si cu nervii la pamant dupa ce am nascut. Al meu era cuminte ziua si seara si noaptea il apuca strechea, cu colici si alte alea. Iar cu Dariuta, ce sa zic, e un pic geloasa acum pe bebe, dar o sa-i treaca. Ea vede ca tot universul ei s-a dat peste cap si incearca sa iti capteze atentia. E greu, dar sunt sigura ca pana la urma o sa inteleaga si o sa fie mai bine. Bafta multa si iti tin pumnii sa te descurci! Si eu ma gandesc serios la un bebe2, cu toate ca am vazut de la voi cam ce ma asteapta. Dar cu rabdare... Off, eu vorbesc de rabdare, care sunt ca o oala sub presiune... Dar un sfat si o imbarbatare nu cred ca a stricat nimanui, nu? Hai succes!
Referitor la slabit si eu am slabit 13 kg in primele 2 saptamani, dupa ce am nascut, de stress si pentru ca nu apucam sa mananc mare lucru. Cum ma duceam si eu la bucatarie ca bebe era in patut adormit, cum se trezea si da-i urlete. Adormea numai la san sau in brate. Dar dupa ce a trecut perioada critica, am pus la loc mai mult decat am dat jos.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
Nicolica,Gina ,Doniro,va multumesc pentru felicitari
Nicolica,e foarte frumos costumasul.Chiar foarte frumos!
Doniro,ma gandesc ca laptele in completare il fac esi mai lenes la supt.Pediatrul ce zice?Sper sa treceti curand de perioada asta grea.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
norocuta spune:
Fetelor uite ce am "mesterit" eu, in speranta ca va place si o putem folosi la inceputul fiecarui capitol in locul a ceea ce e acum. De fapt continutul e identic...eu am vopsit gardul numai .
Asadar intrati pe http://piersicute2006.blogspot.com/ si daca raspunsul e DA (adica sunteti de acord), astept pozicile de prezentare a fiecarei piersicute la mamiciiulaug2006@yahoo.com.
Eu am pus poze numai la piersicile (au numele verde ori portocaliu-cu link) care au trimis de curand pentru colaj, aprox. la toate, dar pot fi schimbate, mamicile decid, eu ma execut .
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
julax spune:
Nicolica,Gina ,Doniro,va multumesc pentru felicitari
Nicolica,e foarte frumos costumasul.Chiar foarte frumos!
Doniro,ma gandesc ca laptele in completare il fac esi mai lenes la supt.Pediatrul ce zice?Sper sa treceti curand de perioada asta grea.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Genie spune:
Iulia felicitari pentru sarcina si sa ai parte de un inca un bebe frumos si sanatos!
Nicolica bravo pentru costumas! E deosebit si minunat ca te pricepi la astfel de lucruri.
Cristina welcome back!Sa inteleg ca v-ati distrat super la schi.
Doniro te cred ca esti epuizata, dar nu renunta la alaptat. Fii-mea manca cate jumatate de ora la san dupa care dormea o ora, o ora jumate si apoi ii era foame iar. Asta in timpul zilei. Iar noaptea se trezea cam de 2-3 ori pentru papa. A fost greu pentru mine, imi imaginez cum iti este tie si cu Dariuca pe langa tine. Si incearca sa te hranesti bine ca sa fie lapticul bun pentru Victor. Nu-ti face griji, Daria va intelege ca fratiorul ei este mai mic si in curand o sa ai parte de ajutorul ei. Incearca cat timp tu te ocupi de bebe sa ii dai si ei ceva de facut, sa-i distragi atentia. Comunica cu ea, ei inteleg aproape tot la varsta asta. Hai, capul sus!
Norocuta super ideea ta cu site-ul. Incerc sa trimit si eu o poza cu Antonia. Bravo !
MissJJ spune:
Buna fetele!
Iulia felicitari! Si la noi exact la fel 3 luni la Ari si din prima second time around.
Sabina pupici si lasa ca vine bebe!
Norocuta f f frumos. Multumim mult de tot pt munca depusa. Superb ce mai!!!
Noi suntem obositi fata a racit ieri ii curgea putin nasul da azi noapte a fost dezastru a adormit numai la Flo in brate si apoi o putea pune jos si dormea o ora iar se trezea mai voma si tot asa. Drept urmare suntem amandoi rupti, saracul nici nu a mai mers la munca azi ca a sunat ceasul dar el abia ce se pusese in pat dupa inca o tura de adormit printesa. Azi a papat ceva dar mai mult fructe si a baut laptic sper sa nu mai vomite, febra e mai ok azi azi noapte era ca o soba saracutza, acuma la fara 12 fara 3 minute am pus-o la nani ca era terminata si speram macar o ora sa doarma ea normal doarme vreo 2 jumate trei la pranz sa vedem ce si cum.
Norocuta am sa trimit si eu in seara asta poza pt prezentare ca in aia e cam botoasa donsoara.
Cristina faine pozele, sunteti o familie tare frumoasa.
Nico ms.
Roxana uff ce sa zic tin pumnii sa reusiti sa ajungeti la un program cat de cat ok pt toata lumea. Multi pupici si hang in there, e greu tare la inceput dar mai acusi dupa ce mai creste si Victor o sa fie mai usor.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Nicolica super costumasul, arata ca un pitic adevarat.
Gina ms. Mai si pe mine m-a zapacit cat mi-a tot explicat tantea aia ca saraca mi-a explicat ca la ultimii prosti ca i-am zis tanti vreau sa ma faci sa pricep exact ce si cum, ca mai sunt si gravida cu neuoronii in concediu si sa imi explici incet si pas cu pas sa reusesc sa procesez informatia.
Faza care te zapaceste cel mai tare e ca nu incep toti in anul cand fac 3 ani ci se ia in fct de data de nastere daca e pana pe 31 aug incep din ianurie-februarie, daca is pana in nu stiu cat incep din septembrie si tot asa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Piersicutze spune:
doniro incearca totusi seara un 30 ml lapte praf si vezi cum il primeste piticul... poate e el mai puturos sau nu are putere...
nu te mai gandi ca te judeca cineva , ci fa asa cum simti tu ca e mai bine pentru tine si copii tai.
decat sa aiba o mama obosita, nervoasa si frustrata mai bine o mama care alapteaza doar ziua....si relaxata sau cat de cat linistita
te pup dulce si tin pumnii sa fie totul bine cat mai repede
julax ????? gravi???? sarcina usoara si bebel sanatos...... welcome to the club
sabana???? si tu???
se ingroasa randurile fetelor
eu ma sperii din ce in ce mai tare pentru ca bianca e fff pupacioasa si mamoasa si avem si doar doua camere....heeeelpp (ma refer la cuvinte d eincurajare...sa ma mai pacalesc un pic )
nicolica...super costumul, si philip frumusel foc
nico/adelapop
Piersicutze spune:
norocuta cum sta treaba cu slabitul in alaptat???
eu m-am ingrasat in alaptat 10 kg, sau din cauza stresului si oboselii?????
am tot auzit ca s eslabeste, dar ca sa dai jos trebuie sa mananci dietetic, nope???
nico/adelapop
nicolica spune:
gata, am fost si vizitat o cresa si l-am inscris pe Philip din septembrie, mai devreme nu se poate, nu sunt locuri. Am stat cu el o ora acolo sa ne jucam cu copiii, dar Philip se indeparta de mine 3 pasi, lua o jucarie si iar se cuibarea la mine. Incet incet se va obisnui...sigur.
Dragutelor sa stiti ca si mie imi place foarte mult costumul, a fost ceva munca dar mi-a facut placere plus satisfactia ca i l-am cusut eu. Am luat drept model o pijama dupa care am si croit, eu nu am facut nici un curs de croitorie. Totul e vointa cu foarte multa stangacie, ce ia foarte mult timp...dar a meritat. Multumesc de aprecieri tuturor si va invit sa incercati si voi daca vreti.
Doniro draga, ce sa mai zic...parca simt oboseala ta prin ce scri. Ai nevoie de foarte multa odihna, mananca si bea corespunzator. Poate te ajuta vreo vecina, prietena sa iasa cu Daria la plimbare si tu sa dormi cu bb. Amandoi au nevoie de o mama plina de energie si nu epuizata. In prima luna am vrut sa renunt la alaptat ca Philip sugea exact ca Victor. Am inceput sa-i dau si biberon pana intr-o zi cand moasa aproape ca s-a rastit la mine, zicandu-mi ca voi pierde laptele daca-i mai ofer biberonul. Si am renuntat la biberon treptat in 3 zile. Tot ea zicea ca suptul la san este foarte epuizant, de aceea si adoarme asa repede copilul, pe cand din biberon trage odata si laptele tot curge si incet, incet va refuza sanul pentru biberon.
Te pup si capul sus.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie