Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mikimi spune:
Aime sanatate sotiuorului model.Sa dea DD sa fie bine repede.
Ieri imi zice Alexander: mami mie nu-mi place de tati.Il intreb: de ce mami? pai ma musca...copilul saracu' are dreptate.Cand vine ta-su acasa e super nervos si excitat de toate cate are pe cap peste zi, si parca sa se descarce cand intra pe usa in loc sa-l pupe pe Alex il ia la zmotocit din ala violent, il musca( nu tare, dar gestul e suficient), il ciupeste, il intoarce pe toate partile si asta cu un ton foarte nervos : ce faci tati, ce ai facut azi? e inconstienta reactia, stiu, dar copilul o percepe ca atare, si nici un caz nu e o dovada de dragoste penru el, desi asa se vrea.Drept pentru care reactia lui la orice face tati cu el e de tipat. Reactie care-l infurie pe ta-su ca cica nu e ascultator si uite asa lantul slabiciunilor.Dar am mai spus asta....si ca Damiana: pleaca tati ca vreau la mami...asa ca joaca cu el de la tati nici nu visez, curatenie cand? masina de spalat rufe nici nu stie unde e in casa, ehe...vase, gunoi, vise taica.Sa vad cand om incepe casa de construit cum s-o descurca.Singura consolare e ca munca asta neobosita si necontenita e venitul nostru sigur.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreap spune:
Multumesc ptr.incurajari..si eu sper ca BBlina sa fie bine la mine in burtica.
Roserb,pai cu Mariuca mea ce are prostul obicei sa se despoaie cand nu te astepti si sa alerge goala prin casa si mihnea 'hiperactiv'..ce-o iesi Doamne???...
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
Monic sanatate Ruxinei si nu mai da vina pe "printesismele" ei caci e normal vb aceea ati venit din plina vara in plina iarna
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Roserb,pai cu Mariuca mea ce are prostul obicei sa se despoaie cand nu te astepti si sa alerge goala prin casa si mihnea 'hiperactiv'..ce-o iesi Doamne???...
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Roxana&Co
andreap spune:
...si numeroasa
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
...si numeroasa
Stii ce, eu la nepoti nu prea m-as mai baga, am crescut suficient la copii, deci , please, facem jumi-juma si platim bone competente, da?
![](pupic.gif)
Rpxana&Co
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
ANDREAP m-ai facut sa rad pe ziua de azi, cu Mariuca si Mihnea!!! tu si Roserb sunteti niste cuscrite nemaipomenite!!!!! asa ca dragelor, menajati-va de pe acum cu sanatatea si psihicul ca pe voi pica sa cresteti nepotii!!!!!!!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Cuscra inseamna ca Deny o sa fie fericita tare cu Ken ca are ce invata de la taticul lui.
Numai ca si la noi vede cam acelasi lucru. Ne implicam cam in mod egal in treburile gospodaresti dar in functie de timpul fiecaruia.
Dar se baga si la bucatareala , mai ales de sarbatori cand sigur nu fac fata singura cu 7 feluri de bucate. La curatenie face dar tre sa-l anunt dinainte "azi e zi de curatenie". Dar avand in vedere la cate a facut la renovarea casei ar trebui sa bucateresc singura pe viata ca sa il ajung din urma . Si se joaca cu Denisa si are mai multa rabdare cu ea decat am eu.
Deci e de laudat dar are el si cateva bile negre
.
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
ROSERB mi-ai dat replica la raspunsul meu inainte de a-l vedea!!!!!! esti tare mey!!!!!!!
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MIKIMI si eu la fel pateam cu tata: cand venea de la sv, pe unde ma prindea pe acolo ma ciupea de spinare, si vaaaaaaaaaaaaaai ce nu suportam, ma durea, tipam de durere, dar....el asa stia sa se joace cu mine!
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL