Semnati petitia online impotriva E-urilor!!!

Semnati petitia online impotriva E-urilor!!! | Autor: AliceDB

Link direct la acest mesaj

Daca va preocupa sanatatea copiilor dvs prin alimentatia lor, va rugam sa semnati urmatoarea petitie prin care cerem stoparea introducerii obligatorii a listei de E-uri cancerigene doar pentru a ne alinia la normele europene! Semnati, va rugam si trimiteti si cunoscutilor dvs! Va multumim!
http://www.petitieonline.ro/petitie/e_urile_periculoase_trebuie_interzise_-p12120036.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Petitiile astea chiar ajuta la ceva? Au mai fost multe petitii pe aici....au ajutat, au schimbat ceva?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Am semnat!

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Nu sunt sigura ca ajuta la ceva petitiile astea, dar am semnat ca nu ma costa nimic.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Am semnat. Sper sa ajute la ceva, ca prea suntem intoxicati cu aditivi. Nici macar painea nu mai e "naturala".

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

semnez cu placere!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Am semnat, ca vorba aia, nu ma costa nimik (decat poate, niste spamuri in inbox), dar bine ar fi daca s-ar face ceva. Unde merg petitiile astea?

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am semnat si eu. Daca nu semnam, cu siguranta nu se va rezolva nimic. Asa mai exista o sansa.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

AliceDB, lamureste-ne, unde va ajunge petitia asta si ce rezultat va avea semnarea ei? E o certitudine ca toata lumea vrea sa manance sanatos, fie copil sau adult. Nu cred ca o petitie din asta va face mare lucru, sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

semnat!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Am semnat si eu si am trimis la toate persoanele din lista mea de mess...
Sper sa ajute la ceva, sa reusim sa contribuim la asta.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput