Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Si LA MULTI ANI pentru scumpa Nicole, , sa fii sanatoasa si fericita !! Si cit de curind sa ne dai vesti bune de la proiectul bebedoi !!
LA MULTI ANI si pentru mama de Roxi, sanatate multa si ani linistiti si fericiti alaturi de intreaga familie !
In rest, io ma iau de mina cu Andrieasha la capitolul oboseala cronica ... si nu numai, vad ca si pe la alte cashi se practica strinsul continuu de cite ceva !? Ma intreb citeodata in sinea mea cind se va termina si cu astea !! Probabil ca nu atit de curind pe cit as vrea io, haha !
Olivia, sanatate multa ! Mi-au placut dialogurile voastre bilingve ! Ce mai face tatal tau ?? Si cum ati petrecut la teatru ?
Liliana, oau, ce bine ca ne-ai scris despre voi ! Ma bucur tare ca sinteti ok, nu mai zice de doo ori, ca acu deturnez un avion si ma parasutez derect la voi, daca tot zisesi ca e ciocolata aproape pe gratis !! Il aduc si pe gizmoncea, sa ii tina companie domnisoarei Adelutza !! Va pup pe toti acolo !
Felicia, hehe, io-s greu de prins in fotografii, ca nu mi-a placut niciodata cum arat in ele !
Cristalina, succese la slabit ! Arunca kilele in plus in ograda mea, ieri am iesit la plimbare cu Andreiush si o vecina m-a gratulat cu complimentul "Da ce ai slabit, maica !"... m-a trimis direct in depresie, pe bune !!
Andriesh, sanatate si voua, vad ca baietii se simt bine !! Vezi ca lista de statui e luuuunga !! Ai grija de tine !
Roberta, si la voi sa ploua cu sanatate, vad ca e cerinta mare prin toata tara !!
Ma duc sa vad poze, ca am vazut ceva linkuri !
O zi minunata si o saptamina linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumesc mult mult de tot pentru urari!
Gabi chiar ca e o dragutza Raluca voastra mica in costumasul cel rosu... si Stefan asortat
Andries hai, sper sa iti revii repede....trebuie sa treaca si viroza asta!
Cristal spor si tie la slabit!
Caro, asa fugitiv? ce fac fetele? tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

buna dimineata fetelor!
la multi ani fericiti Nicole, sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa se indeplineasca, sa vina si mult asteptatul bb2!

La multi ani si mama de Rox!!

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Merci de incurajari. ziceti voi ca-i numai din cauza Virozei? Ar fi bine!

Alice cat ati scris voi doua mesaje am spalat, frecat, clatit 7 biberoane, le-am pus in sterilizator (Doamne ajuta ca mi-am luat un sterilizator maaaareee), am adunat geci si pantaloni nepurtati din cuier, le-am pus sau in cosul de rufe sau in dulap (fctie de murdarie evident), am sortat a doua masina de rufe (prima tocmai rasneste acolo...mai e nitel si ma duc sa le-ntind in uscatorie) si ma pregatesc sa: arunc gunoiul, intind rufe, sa pun apa plata plus alte cumparaturi facute ieri seara la locul lor, sa aspir in casa macar pe unde vede soacra, sa fac paturile si probabil ca taman bine se face 12 si trebuie sa ma apuc de un alt biberon (timp estimat inca juma de ora). Si sa tot spui ca stai acasa si nu faci nimic!!

Andries

Mergi la inceput

Pentru slabit eu recomand celebra ciorba de varza, plus regim moderat evident: fara dulciuri, paine si alte fainoase.

Andries

Mergi la inceput

Pentru ingrasat; la mine merge numai cu somn. Daca apuc sa dorm si eu mai mult si sa mananc normal, hai cu un plus de dulciuri acolo, da,ma ingras. Dar daca mananc mai mult fara sa dorm mai mult de 6 ore nu se pune pe mine nimic.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

NICOLE
mamica de Roxana

Eu sunt gand in gand cu Andries. Oboseala cronica, va citesc, dar mai greu cu raspunsurile.
Am vazut poze cu Alba ca zapada si cu Stefan si verisoara lui si tare m-am mai linistit cand am mai vazut pe cineva cu tot pumnul in gurita, tare dulci mai sunt cu toti.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ca azi am dus piticul la gradinita (dupa 4 saptamini de "pauza") si am avut surpriza sa plinga...dar plins din ala sa-mi rupa inima - fara sunet, doar lacrimi si muci...imi era o mila de el (mai ales acum ca sunt mult prea impresionabila...) dar sper sa-i fi trecut si sa fi uitat - astept sa ma sune soacra-mea sa-mi spuna cum a fost ziua de azi...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim k ne ati vizionat. Noi aseara am tras o tura de sperietura, amandoo, deh, doo capre. G na dormit deloc, apoi seara inainte sa pice lata, si-a borat tot stomacul, de m am speriat, e prima data in viata ei cand imi spune k o doare burticik. I-am pragtit un ceai (am gasit doar menta, macar asta i-a placut) si a adormit pana dimineata la 6. S-a trezit k vrea laptele. Sa vedem ce urmeaza ...

Leeloo, tinem pumnii ca Stef sa aiba o zi frumoasa-frumoasa la gradi si sa mearga maine cu drag ! Vazut pozicile, m am emotionat !
Cristal, spor la slabit, pupam gagicile !
Alice, oboseala cronica zici ? Bine mai zici.
Io tanjesc, trebuie sa recunosc public, de o seara in care sa ma bag in pat si sa stau la tv asa alela, fara niciun gand. Groaznic, nu ?!
Vrabiutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pe unde esti ???
De PAPADII ce mai stiti ??? Pls !
Andries, muuulti pupici la tine !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Daria, sa stii ca in ultima vreme acesta este si scopul meu in viata sa hibernez pe canapea in fata televizorului . Cred ca si asta este o forma de depresie, asa ca ar trebui sa ma scutur.

Marcela am vazut ca mai intra pe YM, dar pe aici nu a mai dat nici un semn de mult. Oare ce mai face Lia, mai au poze cu ea ...

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput