Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mei, rideti voi, rideti, da eu chiar m-am suparat !! Si asa am crezut si eu, ca cineva a luat din greseala carutzul, dar am stat si am asteptat sa revina si sa il aduca si nu a aparut nimeni, plus cit m-am plimbat de zece ori printre rafturi, in ideea ca il lasasem in alt loc decit primul !! Nashpa treaba, nu mi s-a mai intimplat vreodata asa ceva, pe oriunde am fost ! Recunosc cu mina pe inima ca si eu am luat o data din greseala carutzul altcuiva, dar nu am apucat sa il mut, ca mi-am dat seama ca nu era al meu (caci continea cu totul altceva decit pusesem eu in el). La naiba, nu mi-a fost de altceva, ca nu imi lasasem geanta in el (asta chiar ca ar fi fost culmea !!!)dar petrecusem vreo juma de ora alegind ce-mi trebuia si nu aveam cum sa iau altele, ca nu aveam in ce le pune !? De risu lumii, pe bune ! Saptamina asta a debutat sub auspicii impresionante, tre sa admit !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Murphy nu doarme ...
Alice, asta sa fie cel mai mare bai de`al tau saptamana asta, nu ?!
Si cum a spus donsoara Carmen, ashe, scurt, la toata lumea.
Io am o voie buna rara, afara e primavara, soare, ce mai, o zi de stat 10 ore in birou

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Alice--- deci te-au jefuit de 50 de bani!

Doamne unde s-a ajuns pentru o fisa, caci alt motiv eu nu vad pentru disparitia carutului...

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Alice imi pare rau de intamplare, dar trebuia sa vii in Metro Militari de sarbatori sa vezi cum isi "sterpeleau" clientii baxurile de apa plata de pe un carutz pe altul si apoi ...valea tata!!

Nasol sa ramai fara cumparaturi dupa ce te-ai chinuit sa le aduni de pe rafturi.

Eu acum ma duc sa intind ultima tura de rufe si pot sa spun ca sunt gata cu boarfele! Maine femeia va avea ceva de calcat, nu gluma!!

Taman am procesat 6 (sase) bomboane tofifee, ma simt muuult mai odihnita!! Cel mai mult ma bucur de muci in scadere la fi-miu al' mic. Al' mare...poa' sa-i stearga si singur daca vrea.

Am eu o colega ...principiul ei a fost ca nu face bb2 pana cand bb1 nu e capabil sa se stearga singur la fund si sa-si ridice pantalonii, mare adevar a spus!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ia uitati de ce radeau azi papanashele;

sunteti pregatiti sa aveti copii?
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00.

Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 02.00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Ca suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pe la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani…fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti “pepenele” (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita.

Continuati exercitiul pana ce farfuria e pe jumatate golita, varsati restul… pe genunchii dvs… Bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua…

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgariati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

8. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate.

Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc. Intr-un cuvant: ajutati-i sa-si rezolve problemele

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

buna dimineata natiune
in we am vazut-o pe giulia care e bestiala iar rochitele superbe iar azi doi un pitic si o scufita rosie, super
am uitat in zilele trecute i-am mai vazut pe victor la ski (felicitari) si pe frumoasa de mara care e leit mitzu.

eu nu ma laud cu nimic, philip a racit asa ca se trezeste la 6 juma din cauza tusei, azi e sarbatoare asa ca sta cu tati acasa, eu-s pe baricade...in we am mai facut cate una alta, sotul a instalat o lumina de-aia ventilator la philip in camera, eu am pus niste perdele, ei, parca incep sa se mai aseze lucrurile la locul lor...aici a nins iar la greu azi-noapte asa ca am condus ca melcul la servciu de i-am enervat pe toti din spatele meu...am chef de cumparaturi dar cu vremea asta nu stiu daca imi vien sa ies.
sanatate la bolnaviori

la multi ani nicole si mami de rox
o saptamana excelenta
ps philip ma innebuneste cu baby, ieri numai despre un baby imaginar a vorbit. e atat de dragut.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

hai mai Andries - chiar asa??

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ntzzz, gata pitrecerea? si io cu cine beau?;))
andries, loool, cit adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, ai calculator acasa?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,las citeva poze:
http://good-times.webshots.com/album/562214446LXVBCL
Numai bine.Pupi

Mergi la inceput