va rog,doresc niste raspunsuri

va rog,doresc niste raspunsuri | Autor: Monyca

Link direct la acest mesaj

Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii acesteia respectiv inceputul lunii urmatoare, am contract de munca pe perioada nedeterminata si am incheiat contract de asigurare suplimentara cu CJP in data de 22.01.2003, deci platesc ultima cotizatie in data de 22.07.2003.
Intrebarile mele ar fi:
1.Pot sa-mi iau concediu prenatal pana nasc incepand cu data de 28.07.2003, cum m-ar afecta acest lucru?
2.Dupa ce nasc, tinand cont ca am solicitat concediu prenatal pot solicita direct concediu ptr.ingrijirea copilului?
3.Cand pot solicita adeverinta de la CJP care sa ateste ca mi-am platit asigurarea sulimentara pentru a o duce la serviciul contabilitate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Puteti sa solicitati concediul prenatal cand doriti daca corespunde prevederilor legii in acordarea acesteia. Cum va afecteaza in ce sens?
2. Puteti sa solicitati concediul pt ingrijirea copilului dupa ce nasteti oricand pana acesta(copilul) implineste varsta de 2 ani.
3. Puteti sa solicitati adeverinta ca ati platit doar dupa ce.... platiti, nu prea inteleg intrebarea dar am incercat sa va raspund.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput