Adica trebuie sa ai "diploma de absolvire a gradinitei",nu? Altfel nu poti merge mai departe,am inşeles bine?
quote:
Originally posted by Vistiana
Adica trebuie sa ai "diploma de absolvire a gradinitei",nu? Altfel nu poti merge mai departe,am inşeles bine?
Vistiana, pliiiiz, cloneaza capitalul si fa o gradinita asa cum o visam fiecare dintre noi si in Galati, zau ca stam tare prost la acest capitol.
Semnez cu amaraciune,
Vilma si Anca (2 ani si 3 luni)
Draga Vilma,sa stii ca ideea cu "gradinita proprie" s-ar putea pune in aplicare oriunde fara un capital foarte mare.E adevarat,mamicile trebuie sa aiba o situatie mai buna dar nu capital!E nevoie de mai multe mamici unite si entuziaste si mai trebuie ca una din ele sa locuiasca la casa cu o camera mai mare disponibila si o curticica draguta.Gaseste-o pe mamica cu casa si in continuare e simplu!
Ar mai ramane doar problema "diplomei"...dar si asta se poate rezolva...Mie mi-ar place sa facem asta,fetele din Bucuresti,ce parere aveti?
eu sunt "pentru "total !Dar cum facem ?Mamica cu casa de unde?Plus de asta ne trebuie timp liber f mult ,iar daca fiecare avem cate un bebe sau 2 timp nu-i deloc.Asa ca oare mai putem sa visam la asa ceva sau poate totusi se poate realiza ceva ?Nu stiu,dar tare mi=ar place!Chiar daca nu am face-o doar pentru noi ,dar sa fie una asa cum vrem pentru bebeii nostri ,cu personal tanar ,pregatit...............cam acumulat tot ce ne-a placut la alte gradinite + idei noi .