LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)
Raspunsuri - Pagina 8
oachi_79 spune:
Gata, misiune indeplinita. Terminatorul doarme. 
Eu butonez pe aici
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor !
Eu am avut o zi de pomina astazi
De la prima ora mi-a aruncat fii-mea telefonul in gura de caldura ( nu stiu cum sa ii zic exact ) dar nu-l mai pot scoate , s-a oprit intre etaje pe conducta si suna de mama focului anume sa-mi creasca mie tensiunea ![]()
Am incercat tot ce e posibil sa-l trag afara dar nici nu poate fi vorba , doar cu flexul sa tai conductele si sa-l recuperez ...
I-am dat sa pape paste iar dupa 3 furculitze papate a luat farfuria si a dat-o la catzea sa manance , ca deh ...mama-sa era ocupata cu recuperarea telefonului .
Am pus-o acum in pat la nani si m-am asezat si eu sa respir putzin , daca se poate spune asa , ca practic m-i s-a taiat respiratia
Revin ...
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
bumbita spune:
mai dragele mele, eu sunt cam tristuta la inimioara...bebicul meu nu prea manca azi...el care rupea la o masa 200 ml, acum decat 20-30 ml, maxim 80 ml la o masa.voi ce stiti? eu nu prea am avut probl cu sebi si nu stiu, antibioticele sau siropurile de tuse scad pofta de mancare???
sebi a mancat gratarel de pui si macaroane cu branza la cuptor. f bine. sunt multumita.
eu am fost zilele trecute in oras si le-am luat piticilor hainute de la fox ( reduceri 70 %) si de la kaleidoskop ( made in spain ) - 60 % reducere. foarte frumoase hainutele. lui sebi bodyuri cu maneca lunga si bebelului treninguri din plus si o gecuta cu blanita mumoasa foc.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
bombo 

esti moratala...era haios sa fii avut activata raspunderea automata pe handsfree si sa fii vb cu pers respectiva din gaura de caldura...
bumbita mami de 2
bumbita spune:
ce bine de voi ca se culca devreme piticii....sebi se culca de obicei dupa 23 00. si-a dereglat programul de cand cu bebe. dar azi ca dormi pana la 19, ma astept sa se culce tarziu-tarziu...
maraki, ce necaz imi e si mie ca m-am cam ingrasat, de fapt ce sa mai, eu zic sa fiu finuta, da' m-am ingrasat bine de tot. si nu se misca frate acul cantarului deloc de la 65 kg. nici nu-mi vine sa ma duc prin magazine, cu reducerile astea. nu imi vine sa ma duc pentru mine. penytru pitici mereu la orice ora le-as lua cate ceva.
mi-e necaz ca m-am ingrasat, ca nu-mi mai vine nimic bine...si tot ce-mi place sunt matrimi mici de top modele nr. 34, 36, 38. asa ca zic pass la imbracaminte...da' culmea culmilor, domne, ca de 3 ani de cand cu sarcina - alaptare - sarcina nu mi-am mai luat mare lucru. da' si cand oi slabi, ravagii fac prin magazine. recuperez.
da' stii ce-am obs ca slabesc foarte greu. in tineretile mele, in dtr-o saptamana slabeam una-doua.acum sontac-sontac!!!
bumbita mami de 2
Bombonicaaaa spune:
Gata , am revenit
Va spuneam ca am ramas fara grai
Surprizee
Sunt in stare de shoc , nu stiu daca sa rad sau sa plang... de fapt le-am facut pe amandoua , Dumnezeu hotaraste pentru noi , el a hotarat sa fie acum cand ma resemnasem , cand i-mi facusem planuri sa vin in Romania in luna aprilie .
Ma gandesc totusi ca poate e o greseala , poate ...mi-e teama sa ma gandesc ca e real .
Am facut testul asa aiurea , nu mai retzin cand am avut cm luna trecuta si daca am avut
am fost prinsa pana peste cap in multe chestii , iar saptamana asta am tot asteptat sa vina ...nici macar nu stiam in ce zi sa-l astept , am fost ieri la farmacie si am luat un test in mana dar l-am lasat inapoi , am zis ca nu are rost sa mai arunc 15$ , nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva , poate de aici si shocul .
Ieri a fost ziua sotzului si ma tot gandeam ce cadou sa-i fac sa-l surprind , ei bine l-am surprins azi , e atat de bucuros si fericit incat vine de la servici doar sa ma vada si sa vada cu ochii lui 
Oana
de
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
bumbita spune:

FELICITARI, MAMI!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN. CE SA FACI? E NU ISI ALEG MOMENTUL, DUMNEZEU NU INTREABA . SA AI O SARCINA USOARA SI SA VA BUCURATI LA MAXIM STA SERA DE VESTEA ASTA. BRAVOS!!!
bumbita mami de 2
T_Ioana spune:
Bombon......felicitari

!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi! Ma bucur de bucuria lui Adi si de faptul ca Noemy si Jasmine vor mai avea o surioara sau un fratior. Ce fain e sa prinzi chestiile astea aproape live
, nu stie sotul ce m-a apucat de tzopai pe aici. MA bucur din tot sufletul ca DD v-a binecuvantat cu inca un sufletel!
Merg sa culc Razvaniciul si incerc sa revin!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Bombonicaaaa spune:
Si tot eu ...ca vorbesc de una singura prin casa ![]()
Se poate sa nu fi iesit bine testul ?! Liniutza cu pricina este rosu aprins iar aia de trebuia sa fie singurica in cazul in care era negativ e roz .Au aparut ambele liniutze in primele secunde ...parca-s nebuna de cap si sunt la primul copil , atatea intrebari i-mi vin in minte
Da problema mea a alta , daca sunt gravi , in cate saptamani sunt ... eu habar nu am cand a fost ultimul cm . Incerc sa pun totul cap la cap sa vad ce iese, dar e ceatza totala in mintea mea , i-mi vin in minte doar chestii urate , cum ca de sarbatori am baut cateva pahare de cokteil nebanuind ca as putea avea bebe , stiu ca am luat cateva antibiotice acum vre-o luna doua , mor de stres ca nu-mi aduc aminte nimik exact ![]()
Oana
de
POZE