Aloe-vera
fetelor,
Cunoaste cineva produsele din Aloe vera ale firmei Forever Living Products? Multa persoane mi le-au laudat dar ca sa fiu sincera erau doar dintre cei care sunt distribuitori si as vrea sa am si parerea unui "consumator". Eu as incerca un tratament pt. circulatia sanguina, respectiv varice si as vrea sa stiu daca a mai incercat cineva.
Alta intrebare ar fi: gindindu-ma ca voi fi
ma intreb daca sunt indicate aceste produse pe perioada sarcinii!
Va pup,
Tatiana
Raspunsuri
camelia-daniela spune:
Dragä Tatiana.....i-ti vorbeste o viitoare distributoare!!!!
Eu am comandat de citeva zile un pachet mare, cu tot felul de produse, dar incä nu am probat niciodatä!! Cliente am deja!!!..dar fii sigurä cä multe le probez si eu...cä am nevoie!!!
Sä stii cä am citit mult despre Aloe vera si sint convinsä cä va ajuta...de fapt, auzisem multe si in cursul vietii mele!!!
ca sä n-o lungesc prea tare, gelul de Aloe contine toate vitaminele indispensabile bunei functionäri a organismului, precum si minerale, mono si polizaharide, enzime, steroizi....pinä la 270 de componente, care au fost atestate.
De retinut este faptul cä produsele din aloe vera, nu sint medicamente...ele se pot lua, in cazul unei boli, pe lingä tratamentul medical, pt a accelera procesul de vindecare...e adevärat cä se spune cä Aloea este o farmacie intr-o plantä, dar este gresit sä lasi medicamentele si sä faci tratament numai cu produse de Aloe!
Daca esti sänätoasä si vei lua Aloe, nu faci decit sä-ti mentii sänätatea deplinä!!!!
Aloea are efect de detoxificare, stimulare a regenerärii celulare, penetratie, stimularea sistemului imunitar, precum si efect sinergic ( antibacterian, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic ) asupra corpului.
Rezultate execelente s-au observat in cazul mai multor boli, dar in special al celor de piele. Eu am citit multe scrisori de la "pacienti", care erau multumiti si fericiti de aceste produse, dar eu pinä nu väd cu ochii mei, nu bag mina in foc!!!....totusi sint convinsä cä ceea ce voi face, nu este deloc räu!!!
Este un produs 100% natural, pe care poti sä-l iei oricind, chiar si cind esti gravidä!!...am citit si despre gravide care au luat Aloe, cite ceva...in fond, nu are ce sä-ti strice....este la fel ca si mierea!! Dar, din atitea specii de Aloe, numai una are aceste efecte benefice: Aloe barbadesis Miller, care este cunoscutä sub numele de Aloe vera.
Dacä stii germanä, iti scriu adresa paginii mele de net www.aloe-vera-berlin.de.vu si acolo poti vedea toate produsele pe bazä de Aloe si mai primesti si alte informatii.
Pupici,
Cami.
Taty spune:
Draga Cami,
Iti multumesc pt. informatiile date! Esti o scumpa! Coincidenta este ca tocmai azi m-a "manipulat" si pe mine o supervisora sa ma inscriu iar acum dupa cele scrise si de tine, zau ca sunt convinsa! Ce voiam sa te mai intreb: aceste produse sunt cunoscute in Germania? As fi interesata sa stiu caci eu lucrez cu foarte multi nemti aici si as face vinzare, majoritatea sunt persoane in virsta care vin pe timpul iernii in Spania caci e mai cald.
Abia astept si eu sa probez produsele si sper sa ma ajute!
Tatiana
crinuta spune:
Eu stiu date numai despre sucul de Aloe Vera de la firma GNLD. Aia face minuni. Am vazut ce rezultate a avut mama mea. Asta e tot ce stiu.
Crinuta
camelia-daniela spune:
Tatiana,
produsele de la FLP se vind in peste 80 de täri, printre care este si Germania, si Romania.
Dacä ai spus cä ai fost "manipulatä" si deci, te-ai inscris, inseamnä cä si tu vei fi, la rindul täu distributoare...dar sä stii, cä din cite am auzit eu, in Spania, se consumä in stare naturalä, cä acolo sint plantatii imense de Aloe. Chiar si la noi, in Germania, este importat in starea asta...aici sint f. cunoscute aceste produse, dar si Aloea naturalä...se curätä coaja si se consumä asa, ca o fructä.
Dar se pare cä tipa urmäreste numai cistigul färä prea multä muncä si nu te-a informat ca lumea, cum ar trebui sä o facä...päcat, cä de asta depinde cistigul täu, dacä vrei sä faci asta, dar si cistigul ei ( cred cä stiai!!!)....in mod normal, "intrarea" se face in cadrul unui seminar, unde se explicä absolut totul despre aceastä plantä, cu filme, cu cazuri din viata realä, istorie s.a.m.d.
Eu zic sä te informezi bine inainte sä incepi asa ceva, sau mai bine zis, sä te "scolarizeze" tipa, cä altfel iti pierzi credibilitatea si cu asta, clientii!!!
Dacä mai ai intrebäri, te rog...am impresia cä tipa ti-a zis cä este ca si un medicament, atita timp cit spui cä vrei sä faci tratament pt varice!
Pupici,
Cami.
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Eu stiu date numai despre sucul de Aloe Vera de la firma GNLD. Aia face minuni. Am vazut ce rezultate a avut mama mea. Asta e tot ce stiu.
Crinuta
Crinuta,
si eu am auzit tot felul de "minuni" legate de planta asta....personal, nu am avut direct contact cu ea, desi am una acum pe balcon!!!!....dar astept sä se maturizeze, adicä sä facä 3 ani ( acum in august!!!)...eu am auzit de la o femeie din Ro, cä fata ei avea o ranä la cälcii si a 2-a zi trebuia sä se ducä la un termin important si nu stia ce sä facä cu rana, cä nu putea sä se incalte cu nimic...mama i-a pus o frunzä de aloe pe cälcii, a bandajat-o, iar a 2-a zi de dimineatä era rana inchisä...nu vindecatä!!! Nu ti-am spus decit ce am auzit!!!
Pupici,
Cami.
alba spune:
Hallo Cami
Am fost si eu pe homepage-ul tau! FELICITARI,e super reusit!
BRAVO mei si mult succes in continuare,"afaceristo";-)))
P.S. Vezi ca ti-am lasat si un mesaj in Gästebuch!
Eu personal beau din cind in cind,nu zilnic ca e foarte scump ;-(( un paharel de suc de Aloe Vera,ei si dupa aia ma simt ca si nou nascuta!WOW ...nu exagerez! Va recomand din inima acest suc "miraculos",cum imi place mie sa-i spun! Hmmm si are un gust asa de bun!
Maninc si iaurt cu bucatzele mici de Aloe Vera inauntru! E foarte racoritor!
In rest mai folosesc sapun si crema de miini cu Aloe Vera!
As vrea sa incerc si crema de dinti a folosit-o cineva si o poate recomanda ?
Soacra- mea din Galati,are de ani de zile o planta pe balcon si cum este un Anti talent la bucatarie :-))) tot timpul se taie la "dejt",dar nu-i pasa
Merge frumusel pe balcon,taie o frunza de Aloe si o pune pe rana si gata ii trece f.repede !
Saraca soacra-mea,noroc cu Aloe,hi,hi,hi!
Muuuaaaaa
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
Taty spune:
Draga Cami,
Multumesc pentru ca m-ai pus in garda! Sunt constienta ca trebuie sa fiu f. bine informata inainte de a demara treaba si am inceput sa conspectez de pe net, caci dupa cum si tu bine ai remarcat prea multe informatii nu am primit. Si nici nu o sa primesc daca cer, caci aici seriozitatea este o notiune abstracta in multe domenii si in viata de zi cu zi! (Paradoxal, e mai rau ca in tara). Eu m-am hotarit sa studiez singura si sa ma pun la punct!
Vreau, intr-adevar sa folosesc produsele in vederea ameliorarii varicelor, tu ce parere ai? Eu deja am un regim alimentar mult mai echilibrat, practic si inotul (vreau sa fac si jogging-sper ca timpul sa imi permita) si impreuna cu FLP sper intr-un rezultat satisfactor. Astept opiniile tale!
Tatiana
Marunzika spune:
Am si eu o intrebare si anume gasesc in florariile din Germania aloe-vera? Si, cum se poate utiliza planta ca atare in tratarea tenului foarte uscat? Multumesc anticipat!
osolita spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Am si eu o intrebare si anume gasesc in florariile din Germania aloe-vera?
Tocmai am fost azi la Praktiker si la Bahr, am vazut la ambele Aloe vera, la Praktiker chiar era oferta speciala.
alba spune:
quote:
Originally posted by osolitaquote:
Originally posted by Marunzika
Am si eu o intrebare si anume gasesc in florariile din Germania aloe-vera?
Tocmai am fost azi la Praktiker si la Bahr, am vazut la ambele Aloe vera, la Praktiker chiar era oferta speciala.
Buna !
Eu am vazut Aloe Vera la o florarie costa 13 € !
Osolita,la Praktiker cit costa oferta speciala ?
Merci
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78