Cu dosaru'...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si,help me sirimie,ca nu cred ca esti de partea lui Nastase&comp.Aici m-ati prins: decat Rodica Stanoiu la justitie ,mai bine Norica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Inafara de antene si JN, recomanda-mi tu alte ziare si alti analisti! Dar deontologi sa fie!

Daca Amarie (nu Amariei) ar fi fost invitat la Realitatea sau la TVR sau la OTV, tot m-as fi uitat. M-a interesat ce zice omu' ala, nu ce sigla e pe TV!

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by copiloi
Din ciclul "Ce a mai facut Sauron, stapan al verigilor puterii", cititi www.jurnalul.ro/articole/114757/va-ordon-treceti-gardul!" target="_blank">aici ceva incredibil.

mi-au dat lacrimile cind am citit ce a patit sechelariu si nastase.....

Pai ce-au patit? Deocamdata nimic! Nu intotdeauna ii iese lui Sauron!

Mergi la inceput

Toate ziarele,inclusiv JN:Adevarul,EVZ,Cotidianul,Gardianul,fara Can-Can(sau poti sa te distrezi un pic,sa incepi dimineata zambind),Libertatea,Saptamana Financiara,Capital,ca o trecere in revista a mai multor puncte de vedere.
Uneori am impresia ,copiloi,ca tu vrei sa spui una si noi intelegem alta.
Da treaba cu Seche si cu Nastase e cea mai tare.Are dreptate,guestus,plang de-a binelea da cred ca de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca agitatia vine de la lista cu sobolanii ce trebuie anchetati (Nastase, Remes ..etc) ...daca il treceau pe lista si pe dr mengele se gaseau agitatori care ii luau apararea prin ziare/forumuri....

Mergi la inceput

Mie treaba cu Basescu mi se pare cea mai tare! El, moralistul, impecabilul, adeptul justitiei curate si libere, denuntatorul minciunii, etc etc chiar el se ocupa de dosare (ups), semnand decizii stranii, inventand martori si semnaturi (!!!!).
Toate astea probabil ca sa nu zicem noi ca nu a facut nimic cat a fost primar, ministru!

loryi, ai uitat sa-mi recomanzi analistii oficinei!Dar dupa cum vezi, stiu de ei!

Alina

Mergi la inceput

Cand a fost numit Morar, ca vicepresidinte interimar a fost numit procurorul care a tinut la sertar dosarul Flota!

Halal rasplata, nu?

Alina

Mergi la inceput

Scuze cu Amarie,dar sigur are un frate in Parlamentul Romaniei:Costica (nu sunt sigura daca vine de la Constantin) deputat de Teleorman.
Mai nou,s-au facut analisti si diverse personaje de pe vremea lu impuscatu:Serghei Mizil,Stefan Andrei(fost ministru de externe).Nu sunt deontologi,spre disperarea lui copiloi.Deontologii sunt,pentru cine nu stie,toti jurnalistii care au indraznit sa se ia de Badea care este prin esenta lui un justitiar.Printre ei,Tolontan(coleg de trust cu Badea ,dar cu coloana vertebrala dreapta),Turcescu(asta cred ca este bossul deontologilor).
Mie imi place de Badea cand nu are tema de la sef,adica atunci cand comenteaza subiecte fara legatura cu politica.

Mergi la inceput

Citatul cu Daniel Morar l-am "cules" din Gardianul (chiar numarul de azi).
Am mai dat citate si din celelalte ziare si tot nu mi-am schimbat parerea!

Iar ziarul Libertatea.... nu, merci..... citeste-l tu!

Alina

Mergi la inceput

Pai ti i-am recomandat,cred ca aici sunt inclusi de catre analistii corecti si neutri aia de la EVZ si Cotidianul,poate si Dilema Veche.Eu ma uit si pe Gazeta Sporturilor,de exemplu.Sa nu-ti inchipui ca le cumpar pe toate,dar imi incep ziua,care de obicei e lunga si grea,spicuind esentialul din toate.
Dar de ce te oripileaza atata Libertatea cand declari ca te uiti si pe OTV daca este un subiect interesant(eu sincer n-am gasit niciunul pana acum).
Dar Basescu nu este impecabil,are bubele lui ,unele cam mari e drept,dar de ce nu apare cineva tanar si puternic?Dar sa plangi dupa Nastase si Mitrea si Stanoiu e cam mult.
Pana si pungasii din fotbal se cred victime politice ca asta este moda.

Mergi la inceput