Cu dosaru'...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu cred ca cel care a scris www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1603648-discursul_presedintelui_traian_basescu.htm" target="_blank">discursul lui Basescu privind condamnarea comunismului ne-a prostit pe toti.

E suficient sa puneti verbele la prezent ca sa traiti clipa:
-------------

"A fost un regim de opresiune, care a expropriat poporul roman de cinci decenii de istorie moderna, care a calcat in picioare legea si a obligat cetatenii sa traiasca in minciuna si frica.

Partidul a fost creierul sistemului represiv, iar Securitatea instrumentul care a pus in practica deciziile politice.

Sunt total de acord cu concluzia Raportului ca, dincolo de unele mici nuante, conducatorii comunisti din Romania au ramas fideli preceptelor de baza ale leninismului ca tehnica de control si mentinere a totalitarismului bazat pe utopia falsului egalitarism social.

In cazul Securitatii, a fost vorba de o institutie esentiala in sustinerea statului totalitar comunist, ilegitim si criminal".

etc etc.....
---------------

Pe cat pariu ca in cativa ani va exista oficial si o condamnare a dictaturii basesciene, motivele fiind exact cele invocate mai sus

Alina

Mergi la inceput

www.cotidianul.ro/index.php?id=11783&art=31150&cHash=15495e5526" target="_blank">Basescu s-a dat la Putin

www.romanialibera.ro/a115808/putin-bulgaria-da-romania-niet.html" target="_blank">Putin: Bulgaria - Da, Romania - Niet!

Sa traiti bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si ce-are asta cu Norica Nicolai?
In definitiv,in aprilie Summitul Nato are loc in Bucuresti si vin o groaza de sefi de stat cu greutate.Si Marea Britanie are probleme cu Rusia,vezi scandalul legat de British Council.Iar Bulgaria a fost intotdeauna in relatii bune cu rusii.
Revenind NN,se pare ca vireaza spre Ministerul Muncii,de unde zboara Pacuraru.Restructurare de guvern si capcaunul nu o mai poate refuza la Munca.
Pana si la Antena 3 titlul era legat de problemele economice:inflatie,deficit mare de cont curent,lipsa de forta de munca calificata.Bine ca era bagat si Basescu in titlu ca sa se sugereze ca el este vinovatul,doar a promulgat printre altele Legea Pensiilor fara o analiza serioasa asupra finantarii in urmatorii ani.
Si da este dictatura in Romania,ca un dictator poate fi suspendat usor din functie,un dictator este tocat marunt in fiecare seara pe n posturi de televiziune,un dictator se sprijina pe partidul sau aflat in ...opozitie,un dictator schimba greu ministrii care nu ii sunt pe plac,un dictator il persecuta pe Remes bagandu-i caltabosii in sacosa.Va recomand un articol a lui Cezar Badescu in Dilema Veche "O seara cu Traian Basescu".
Da lasa ca il schimban noi pe dictator peste un an cu ....Adrian Nastase care ar candida din nou la Pres.Cum,nu va mai aduceti aminte de limitarea libertatii de exprimare de pe timpul lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Va citesc cu interes si ... ceva amuzament . Am intrat doar sa spun: lory1974, !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loryi1974
In definitiv,in aprilie Summitul Nato are loc in Bucuresti si vin o groaza de sefi de stat cu greutate.

Si ce are asta cu Norica Nicolai?
Si daca vin o groaza de sefi de stat cu greutate, atunci ce? Poate va iesi astfel in evidenta (pentru unii) ce "greutate" are presedintele nostru. Mereu cand aud de astfel de intalniri la nivel "inalt", nu pot sa nu-mi aduc de ce a scris Plesu in Dilema veche, cum pur si simplu i se inmuiau genunchii la gafele "prestate" de Basescu.....

quote:
Si Marea Britanie are probleme cu Rusia,vezi scandalul legat de British Council.

Pai Marea Britanie isi permite sa aiba probleme cu Rusia, dar biata Romanie nu-i Marea Britanie (asa cum iarna nu-i ca vara )....

quote:
Si da este dictatura in Romania,ca un dictator poate fi suspendat usor din functie,un dictator este tocat marunt in fiecare seara pe n posturi de televiziune,un dictator se sprijina pe partidul sau aflat in ...opozitie,un dictator schimba greu ministrii care nu ii sunt pe plac,un dictator il persecuta pe Remes bagandu-i caltabosii in sacosa.Va recomand un articol a lui Cezar Badescu in Dilema Veche "O seara cu Traian Basescu".
Da lasa ca il schimban noi pe dictator peste un an cu ....Adrian Nastase care ar candida din nou la Pres.Cum,nu va mai aduceti aminte de limitarea libertatii de exprimare de pe timpul lui?

Ei, si dictacturile astea sunt de mai multe feluri .....iar faptul ca tu ai impresia ca acum ai libertate de exprimare e doar o impresie si nimic mai mult.....banda merge.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

loryi1974 nu am inteles prea bine daca esti pentru sau contra lui Basescu Nu conteaza pentru discutia de fata, e doar o curiozitate.

E o prostie ca Norica a declarat la tembelizor ca a facut avort. Ce pacat ca sint unii care o iau pe ulei la tembelizor, cred ca pur si simplu nu se pot abtine.

Cit despre faptul ca Basescu a iesit iar la rampa ca acuza ministri, nu e ceva nou ca a acuzat ministrii, ci faptul ca a reluat acum acuzatiile. Acum cind toti incepeau sa vorbeasca despre mapa lui profesionala de la Anvers. Asa ca acuma nu mai vorbeste nimeni de mapa lui, ci de "justitia" pe care o face el.

Exista amenintare de recesiune in SUA. Asta nu inseamna ca alimentele se vor scumpi in Romania. Scumpirea ar trebui sa urmeze legea cererii si a ofertei. Si la noi in tara oricum alimentele sint mai scumpe ca in alte tari din UE, in conditiile in care gazul si benzina sint deja mai scumpe. Nu ar avea nici un motiv sa se scumpeasca in bloc, cum anunta unii jurnalisti "profesionisti".

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Nu sunt nici pro ,nici contra,doar stau si judec cat de cat.Nu-mi plac multe dintre gesturile presedintelui,dar cred ca adversarii politici fac si mai multe prostii.Mi-as dori sa existe un contracandidat puternic,cu bube cat mai putine din urma,dar inca sta pitit.Pana in 2009,poate apare.
Fac parte dintr-o generatie care a muncit ca apucata in primii ani ai multinationalelor,care avea atat de putin timp pentru altceva atunci si acum se mira cum tineri de aceeasi varsta au avut timp pentru ,de exemplu,Colegiul Suprem de Aparare.Sotul meu a avut momente in care a avut periuta la el ca sa nu mai vina la 2 noaptea acasa si sa plece la 6.Dupa nasterea copilului am luat-o pe cont propriu ca sa fiu si langa ea si e la fel de greu.Deci,imi permit sa critic si sa vreau mai mult de la conducatorii acestei tari si de la functionarii publici,imi permit sa sper ca vom ajunge totusi la un moment dat cand politicienii isi vor da seama ca trebuie sa fie impecabili moral,sa joace pentru societatea pe care o reprezinta,pentru binele public.
Marturisesc ca in 2004 eram pe punctul de a pleca din tara,dar intr-un final am ramas sperand intr-o asanare morala a societatii.Inca nu mi-am pierdut speranta asta.
Consider ca punctul 8 respins de Iliescu ar fi rezolvat in mare problemele de dosar cu 15 ani in urma.
Am tot dreptul sa vreau oameni competenti si integri la putere,vreau sa vad ca cei care au gresit sunt pedepsiti sau sunt in stare sa-si dea demisia de onoare cand suspiciuni planeaza asupra lor.Nu vreau s-o votez nici pe Udrea,dar nici pe Orban,nici pe Videanu ,dar nici pe Norica,nici pe Daciana ,dar nici pe Baseasca junior,nici pe Vanghelie ,nici pe Buruiana.Candva eram adepta liberalismului,dar acum vreau doar vot uninominal.De asta am si mers la referendum si nu m-am considerat marea desteapta cum se credeau unii care nu au fost la topicul respectiv.
Revenind la subiect,Melescanu nu trimite la Parchet nimic,deci cei 8 mai castiga timp pana la Sfantul Asteapta.
Sunt de acord,sirimie,ca se pot"face"dosare,dar nimic din ce a facut dupa 89 n-o recomanda pe NN la Ministerul Justitiei.Din pacate,ca ea au fost si sunt multi politicieni si ministri.
In concluzie,nu sunt fan Basescu,doar il admir in unele momente si il detest in altele.Inca primele le depasesc pe ultimele,dar pana in 2009 nu se stie ce se mai intampla.

Mergi la inceput

quote:
Revenind la subiect,Melescanu nu trimite la Parchet nimic,deci cei 8 mai castiga timp pana la Sfantul Asteapta.

Inafara de slogane, te-a interesat de ce Melescanu nu trimite cererile la parchet?

Cand nu se respecta legea, nu-i bine, cand se invoca legea, iar nu-i bine!

Argumentele lui Melescanu sunt strict de natura administrativa, iar problema cu trimiterea dosarelor (atata timp cat ele exista) se poate rezolva in cateva ceasuri!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Loryi, mai ai acilea un admirator.
Si la mine balantza e inca pe plus, dar vorba ta, e drum lung in fatza si nori de furtuna se vad la orizont.
Pentru mariner nu mi-e frica, el le stie p-astea cu navigatul in ape tulburi. Sa vedem cum se salveaza restul tarii.

---------------
Just me

Mergi la inceput

copiloi Posted - 18/01/2008 : 11:49:56
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
In definitiv,in aprilie Summitul Nato are loc in Bucuresti si vin o groaza de sefi de stat cu greutate.

Si ce are asta cu Norica Nicolai?
Si daca vin o groaza de sefi de stat cu greutate, atunci ce? Poate va iesi astfel in evidenta (pentru unii) ce "greutate" are presedintele nostru. Mereu cand aud de astfel de intalniri la nivel "inalt", nu pot sa nu-mi aduc de ce a scris Plesu in Dilema veche, cum pur si simplu i se inmuiau genunchii la gafele "prestate" de Basescu.....

Pai tu ai deraiat prima de la subiect,eu mi-am permis doar sa iti raspund,ca doar in dictatura exista doar un singur punct de vedere.
Si de ce doar Marea Britanie sa isi permita asta?Noi,tot cu ciocu mic si cu plecaciuni?
Imi permit sa cred ca exista libertatea de exprimare din moment ce seara cand in sfarsit dau drumul la televizor nimeresc de regula peste niste indivizi care critica doar presedintele si gesticuleaza si se aduna vreo 3-4-5 cu Sorin Rosca Stanescu in frunte(sa mori de ras)si fac spume la gura si ma silesc sa opresc televizorul si sa pun mana pe o carte.Le multumesc ca asa am reusit in ultima perioada sa citesc o serie de carti interesante.De exemplu,acum recitesc Ilf si Petrov "12 scaune",o carte superba.

Mergi la inceput