Cu dosaru'...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu ma mir in continuare de cit de lipsiti de viziune sint aia de la CC. CNSAS e o institutie mai mult sau mai putin politizata, are membri din toate partidele, anume ca sa nu "derapeze" deconspirarea. Acuma CC o desfiinteaza si ce urmeaza sa se intimple cu dosarele alea? O sa ajunga la PNL? E interesul CC sa ajunga la PNL? Ce idioti.

Ar trebui acum la legea sa se intoarca in Parlament si sa fie "constitutionala", adica nu inteleg prea bine cum sa fie. Daca nu CNSAS cine sa ia decizia daca unul sau altul a facut politie politica? Sigur va fi cineva, macar de ochii lumii.

Cit despre guvern, ministrul de finante e un amator. A facut-o lata cu taxa auto. Nu numai ca au facut ce le-a cerut CE, contra interesului national, dar fac inca si mai mult: declara ca cei care au platit mai mult pentru o masina veche pot primi banii inapoi. Dar atunci de ce nu trebuie si aia care au platit mai putin pentru o masina noua sa plateasca diferenta? Sint perdanti pe toata linia: de kko la CE, ca cica fosta taxa contravine regulilor, de kko tot timpul asta cind toti au fost nemultumiti de taxa mare, de kko in continuare cit timp isi vor lua banii inapoi, si cel mai mult de kko cind vor face alta taxa mult mai proasta. Cica pentru ca o masina noua polueaza mai mult timp .

Cit despre politicile "liberale", sint "compromise" de faptul ca trebuie aprobate de PSD. PSD a propus pensii mari, a santajat governul sa le obtina, si PNL a jucat aparent il favoarea lui pentru ca e o masura populista. Nu cred ca pensionarii sint nemultumiti ca li s-au marit pensiile.

Si totusi, cu cit s-au scumpit alimentele? S-a scumpit piinea?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Si totusi, cu cit s-au scumpit alimentele? S-a scumpit piinea?

Simona, tu mananci doar Antene?

Mergi la inceput

capcaunule, tu citesti ce scriu eu?

Eu am cuptor de facut piine si nu cumpar piine.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cel putin dosarul asta s'a inchis:

Procurorii au stabilit c#259; masina condusa de Ludovic Orban a acrosat-o pe tanara, insa nu poate fi atrasa raspunderea penal#259; intrucat ranile suferite de aceasta nu au necesitat mai mult de 10 zile de ingrijiri medicale.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

quote:
Eu am cuptor de facut piine si nu cumpar piine.

Despre cuptor n-ai suflat nicio vorba pana acum!
Dar faina nu ti s-a scumpit totusi? (Sa nu-mi spui ca ai si moara caci altfel ma-nscriu maine dis-de-dimineata in PNL )

Mergi la inceput

Eu recunosc ca ma simt dezamagita de Orban, a declarat ca nici nu a atins fata aia si acuma scrie ca a fost "acrosata". L-am crezut pe el si in realitate e un mincinos.

capcaunule, imi pare rau dar nu stiu cit costa faina pentru ca noi cumparam numai dintr-un singur magazin unde e un anume tip si nu eu cumpar. Oricum faina creste cu un anume procent si piinea cu alt procent, care contine si "manopera". Pentru asta am intrebat daca s-a scumpit piinea si cu cit, pentru ca pur si simplu nu stiu.

Edit: mai bine ramii apolitic

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
Oricum faina creste cu un anume procent si piinea cu alt procent, care contine si "manopera". Pentru asta am intrebat daca s-a scumpit piinea si cu cit, pentru ca pur si simplu nu stiu.

Loulis a pus la toate magazinele de paine un afis mare si lucios in care explica in amanunt ca seceta, incalzirea globala (), El Nino, foametea (de la altii, nu de la noi), bla bla, au dus la devalmasirea pietei mondiale a graului. A pus si niste cifre, grafice, cu cate boabe a recoltat Ungaria, Polonia, SUA, Canada, bla bla. Si ca bla bla, globalizare, uite-asa creste chifla la pret (sau scade la gramaj )
PS. N-au mai scris despre gaze pentru ca afisul s-a tiparit prin toamna si s-ar fi lungit povestea mai mult decat coada la paine.

Mergi la inceput

quote:
Eu recunosc ca ma simt dezamagita de Orban, a declarat ca nici nu a atins fata aia si acuma scrie ca a fost "acrosata". L-am crezut pe el si in realitate e un mincinos.

M-am prins de ce esti suparata pe mincinos. Uite ce titlu apare la www.evz.ro/articole/detalii-articol/393465/Orban-a-lovit-o-pe-Simona/" target="_blank">EVZ: cica te-a lovit pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ma gandeam sa nu mai scriu,sa iau o pauza,dar cand i-am vazut aseara reuniti pe Ticu Dumitrescu,invins si suparat,alaturi de Paunescu care se credea dizident din '84 ,pe Ghise,unul din multii turnatori al PNL,pe Sergiu,facand pe impaciuitorul m-am simtit intr-o lume fara niciun reper moral.Cu vreo doua ore inainte Codrin Stefanescu isi dadea cu parerea tot despre asta si povestea cum se certa el cu Dinescu pe aceasta tema.
Orban a mintit,votul uninominal e posibil sa nu apara,deci Simona hai sa inchidem subiectul si sa lasam politica in pace.Nimic nu se schimba in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Uite cum recunoscu si dom prim ministru ca Romania se afla in pragul crizei economice.Acuma cica vrea sa adopte o politica economica prudenta,fara pomeni electorale.Dupa ce s-a ratoit la UE,dupa ce agentiile de rating tot dau semnale,dupa ce inflatie tinde sa o ia razna,tot e bine daca se trezeste in ceasul 12.Eu cred ca mai bine il trimiteau pe Varujan pe post de comisar european.sa se descurce aia cu el.

Mergi la inceput