Am renuntat la regenon si reductil...dar slabim 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

quote:
Originally posted by Isa_Cris

Buna tuturor! Vad ca pe aici a inceput cearta. Eu am modificat putin subiectul..nu stiu daca am facut bine sau rau!
Dar ... imi permit sa spun si eu cateva cuvinte, poate in apararea fetelor de aici!
Sunt de o luna pe acest forum... si da, am dat cautare pe google "reductil". Vroiam sa ma informez asupra acestui medicament, daca sa-l iau sau nu! Citind acest subiect m-am hotarat sa ma inregistrez sa aflu mai multe de la fetele care l-au folosit.
In prezent, nu iau reductil, si tin Superdieta! Fetele m-au convins ca se poate slabi si fara acest medicament, care are efecte negative destul de multe si variate.
Intr-adevar eu nu pot da sfaturi asupra acestui medicament...ele o pot face...in schimb pot sa indrum spre o dieta sanatoasa fara medicamente!
Alyynna si bretonica sunt mai in masura sa se apere! Eu doar am spus "povestioara" mea...poate va ajuta la luarea unei decizii!

Cu mult respect, Isa!

Noi doi...

unde vezi fata mea cearta????
era o sugestie ca oricare alta...!

Repet intrebarea:...de ce interpretati negativ ??? Cine va dat afara de pe forum? CITITI VA ROG CU ATENTIE INAINTE DE A RASPUNDE !!!

ps:nu mai discutam ca nu asta e scopul subiectului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Sa ne intoarcem la subiect...

Am luat si eu REDUCTIL o luna si intr-adevar nu am mai avut foamea/pofta care "te loveste" atunci cand tii dieta...

Efectele negative au fost:gura uscata,greata,somn ziua noaptea insomnie,apatie,dureri de cap,...

Concluzie:nu se merita! Cred ca este bun doar in cazuri extreme!

Acum mi-am cumparat crom...sper sa stopeze cumva pofta de dulce de care nu scap nici-cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

asa da ca sei poate discuta LIVIA...deci oricum sunt mai multe efecte negative decit pozitive...si problema si mai mare ca fi dupa ce v-or intrerupe cura de reductil...mai zic,la multe persoane provoaca tensiune(mie dealtfel)..la altele care sufera de tensiune,pot sa le-o anuleze nimic de zis...dar oricum sfat priestenesc...NU LUATI REDUCTIL!!!

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucova spune:

Salut
si eu am luat Reductil de 10 mg,recomandat de dr., dar nu am slabit deloc,doar imi dadea o oarecare energie,mai bine zis,agitatie
asa ca am renuntat la el...inca nu m-am apucat de o dieta,rezist greu tentatiilor culinare
Crom am luat si eu si intradevar mai demult,dupa vreo 2 sapt am observat ca nu mai aveam pofta de dulce;poate incep din nou sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Livia cromul da taie pofta de dulce , dar acum depinde de ce gramaj este. Si eu am luat plasa ca mi-am cumparat Bio crom pe care scrie 375 mg , dar de fapt doza de crom este doar de 30niug/comprimat.
Crom forte are 200 niug , iar fina mea l-a incercat. A luat o luna , o luna pauza , iar o luna cu crom forte , iar acum este de nerecunoscut.

Hm , o sa il incerc si eu ... cand o sa ii vina vremea

Spor la slabit!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

wow!!!..cata animatie pe aici...parca imi place mai mult acum...breto si mie mi-e dor de tine.....aidaciolac zi-ne te rog mai multe despre cromul asta....cam cat a slabit fina ta?.....spar la slabit......isa tu ce mai faci?..ce noutati ne mai dai?

Mergi la inceput

Nu stie tantaloaica cat a slabit ... imi vine sa o strang de gat pt asta , dar nu mai stau pantalonii pe ea ... arata super. Mai are de slabit , dar totusi ... mult de tot si se cunoaste bine bine.

O sa o sun mai pe seara , cred ca acum doarme cu copii , poate totusi poate sa imi spuna si mie mai clar cate kg.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

wowowowowowowowoow....ce animazie chiar de chiar...bine v-am gasit fetizeleeeee...imi era dor sa mai scriu cite ceva pe aici...am auzit si eu ca,cromul taie pofta de dulce...oricum,eu care sunt o pofticioasa,pofticioasa de cind tin dieta asta pot sa zic ca reusesc sa ma abtin dar bag la morcovi in mine...mai povestiti-ne cit mai multe....cit mai multe experienze,atat mai multe sfaturi ar fi...oricum sfatul principal,si chiar va rog sa-l menzionazi in fiecare mesaj,ca oricum sa nu iesim afara din subiect este...NU LUATI REDUCTIL...unu,cheltuizi si o gramada de bani,si au mai multe contraindicazii ca rezultate...pupice la fetizeeeeeeeeeeeee...IUBITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...te pup dulce:-***

Mergi la inceput

Mda , am vorbit cu fina mea si a zis ca a slabit 14kg la 1,65m ... si va spun eu ca se vede foarte bine. Acum voi hotarati ce si cum in continuare.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

fericita...normal ca este bine....14 kg sunt 14 kg....eu deabia am dat jos 3kg:-(((...aly stii ca m-am obisnuit si beau tot pina in 5.5-6l de apa la zi?...fata buna....in seara asta sunt supy....nu stiu daca maine dimineaza fac in timp sa scriu ceva,nu cred ca plec devreme la servici,ne auzim numai pe maine seara...PUPICE LA FETIZEEEEEEEE

Mergi la inceput