Strumfi de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
aylin_tarcan spune:
alina.a, e de...ciudat. ca am 30 de ani si nu am auzit numele asta pana de craciun. ma gandeam ca e inventat. ![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Timi07 spune:
mychydutza imi pui o pila buna la Marius Andrei sa-mi zica cum si-a imbogatit podoaba capilara? Eu in curand raman fara....mai ceva ca fiica-mea. E un dulce!
Ashera imi pare rau ca aveti asa un necaz, da vorba ta bine ca-s bunici sanatosi si o sa aiba cine sa-l super-rasfete pe Chris.
Complimente Adelutei si Printesei de Arad, alina.a sa-mi zici daca te deranjeaza daca ii spun asa Elizei si n-o sa mai fac.
Luna te-ai rasfatat cu reducerile? Eu nu ca n-am avut timp, am umblat mai mult pt parintii mei ca i-am avut aici si pt Sophie.
Maica-mea mi-a zis ca nu-s normala cate i-am cumparat, da ce sa fac e noul meu hobby. Nu beau,nu fumez trebe sa cheltui bani pe ceva ce nu e necesar asa ca iau haine mai mult decat e nevoie pt fiica-mea!
Noi suntem mai bine cu raceala, nu i-am dat nimic la Sophie. N-a facut febra, apetitul n-a scazut decat foarte putin si poate fi pus si pe seama ifoselor ei(nelegate de raceala),tuseste doar pt impresionarea publicului, e vesela asa ca am luat-o ca pe o raceala banala care poate fi tratata cu laptic asa cum mama si tata au luat doar ceaiuri. Am fost la asistenta si mi-a zis ca am facut foarte bine ca n-am sarit pe medicamente. Drept e ca ma stat si mai mult cu ochii pe fata da incerc sa gandesc cat mai logic si sa nu ma panichez. Asta o fi antrenamentul pt cand incepe cresa, atunci parca vad ca o sa avem parte de tot felul de raceli.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Cred ca sunt mai obosita decat admit sau nu stiu ce am ca azi noapte aproape ca am lesinat in timp ce am luat fata din pat sa o alaptez.Mi-am strigat sotul sa vina sa ma stropeasca cu apa rece ca simteam cum ma duuuc si lesin, imi era ca o aveam pe Sophie in brate si nu ajung sa o pun in pat si pe urma la chiuveta. S-a speriat si el saracul ca normal eram f palida. Da-s bine acum.
claudia75 spune:
karligutza, Alina O sa incerc si eu varianta cu paturica pufoasa sub el. Intr-adevar, e cam tare salteluta si probabil il cam deranjeaza la coaste :) Sper sa functioneze, ca altfel parca vad ca nu-l mai dam jos din patul nostru pana la 18 ani. Si pentru bebe ca are la dispozitie jumatate de pat, sotul meu sufera foarte tare, sta cel mai inghesuit.
Deja a inceput sa ameninte ca ne paraseste si pleaca sa doarma in dormitorul copilului.
Eric Patric Andrei 9 august 2007
Ioana75 spune:
Aylin
. Noi avem programare pe 29, pe la amiaza, dar e rindul sotului sa mearga la vaccin
.
Timi, bine ca n-ai lesinat; stiu si eu cum e.
Oana am uitat sa-ti spun ca ai fost simpatica cu carpe diem. Mai e in Iasi magazinul ala de incaltaminte Scarpe diem?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
[/quote]
Complimente Adelutei si Printesei de Arad, alina.a sa-mi zici daca te deranjeaza daca ii spun asa Elizei si n-o sa mai fac.
Nu beau,nu fumez trebe sa cheltui bani pe ceva ce nu e necesar asa ca iau haine mai mult decat e nevoie pt fiica-mea!
[/quote]
timi mie imi plesneste pipota in mine de bucurie si tu ma intrebi daca imi place...
"printesa mea" ii zice si tacsu',eram eu inainte printesa acu' sunt cenusareasa...![]()
si imi place filozofia ta vizavi de shoping,aduce mult cu a mea....de fumat m-am lasat sa fac copii sanatosi acum am 5 ani si as fuma un pachet instantaneu daca m-as apuca.cafea nu beau ca agita copilu',dulciuri ca ma ingrasa si sunt cat o bovina, shopingul online e tot ce mi-a ramas.![]()
aylin am admirat broscuta o papusa cu ochi albastri
,si cu personalitate pe deasupra.hai mai ca milene nickul miilly de la noi a mai scris pe forum,e in gasca din februarie...e cuscra-mea
desi mihnea a cam tradat-o pe elisa de sarbatori...profit sa scriu acum de milena ca nici nu poate comenta , e in germania saraca cu lucrul
si mi-e dor de mor de ea....
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
aylin_tarcan spune:
alina, pai sigur ca stiu de miillyy (nu mai stiu ce se dubla) dar nu stiam ca numele e milena. milena pe care am cunoscut-o avea un baietel de 8 luni juma. asa ca nu e aceeasi. ![]()
ioana, da-mi de veste cand mai vii tu! daca vrei dvd-ul, il caut si trec sa i-l dau sotului tau
si m-am gandit eu, asa, dintr-o data si imi veni sa schimb semnatura cu numele real. de ce? habar nu am. taman ce ma atasasem de aylin. incurcat e creierul asta! la urmatorul mesaj! sa vedem cat ma tine pana ma razgandesc. asadar, "prietenele lui valen", prindeti momentul! acum! ca v-am tot tentat cu poze, dar vad ca nu ati vrut! ![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
cllaudia spune:
am uitat sa specific in caz ca voi si eu prin lista... 52cm ( lungimea baietelului la nastere)