Strumfi de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
Timi, ce mai faci? Ai grija de tine, fa-ti niste analize daca se repeta lesinurile.
Cu cine o vei lasa pe Marie cand incepi serv?
Ioana, daca si la noapte doarme Smaranda neintrerupt, maine poti executa dansul, bafta,
.
Plec home, pup fetele, o seara buna,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Timi, ce mai faci? Ai grija de tine, fa-ti niste analize daca se repeta lesinurile.
Cu cine o vei lasa pe Marie cand incepi serv?
Ioana, daca si la noapte doarme Smaranda neintrerupt, maine poti executa dansul, bafta,.
Plec home, pup fetele, o seara buna,
Anto, mamica deSonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Chiar ma gandeam ca dupa ce ca lucrezi sambata ai si un program foarte lung...
Mi-am zis ca daca se mai repeta ma iau de urechi si la doctor cu mine, nu mi-e de mine ci de fiica-mea(sa nu cad cu ea sau peste ea)
2 saptamani o sa stea cu tata(una integral si una cu adaptarea treptata la cresa) iar pe urma 3 zile la cresa una cu mine si una cu tata.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
stefania_97 spune:
Nonna- Condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Anya20 spune:
nonna, condoleante.
alina, multumim pt pofta de mancare de la arad.
voi cred ca vorbiti de lucruri sfinte...150 g de piure...sonia cu 300g...pai arina pare o furnica. la ea o masa copioasa inseamna 50g...
. iar supa propriu zisa nu i-am dat niciodata, decat piure, pe care oricum nu-l vrea. in schimb, bea frumos apa din canuta fara cioc. probabil sa-si mai spele din pacate.![]()
anto, singura metoda prin care o poti face pe sonia sa consume mai multe lactate ar fi sa-i introduci mai multe derivate de lapte...branzica, iaurt. nu-ti face griji...sunt copilasi intarcati la 6 luni care nu mai beau lapte mult timp dupa, dar compenseaza cu derivate de lapte.
apropo de branzica...eu nu o fac cu calciu lactic si nici cu lamaie, ci cu iaurt. pun la fiert o cana de lapte si cand da in clocot pun 2-3 lingurite de iaurt, las sa fiarba putin si imediat se alege branzica de zer. este f buna.
se poate folosi lapte de vaca integral, cu 3,5% grasime, nu degresat. intreba cineva in legatura cu asta...laptele de vaca ccc ca atare are o compozitie diferita fata de branzica. proteinele stabilesc alt fel de legaturi. oricum, dupa 6 luni, un sugar poate consuma lapte de vaca intgral, nediluat (in mediile sarace si la tara inca se mai poarta).
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
andutzy spune:
Buna seara!
Vad ca se discuta ce ma roade si pe mine asa ca cer si eu o lamurire in plus: deci, pana la urma, care e cantitatea de lapte pe care un bebe ar fi bine sa o pape in 24h la varsta de 6 luni? E diversificat de la 5 luni si nu-mi refuza pana acum nimic din ce am introdus noutati, dar la lapte vad ca reduce tot mai mult cantitatea.
si daca tot sunt la intrebari, imi mai incerc norocul cu una: are ceva daca ii dau lapte Milumil si i-as da sa pape cereale ce contin lapte sa zic eu si Humana? Sau nestle? Ma bate gandul sa revin la Topfer daca dommnul Horia mai face multe mutre la MIlumil(nu se dizolva prea bine si il enerveaza ca de multe ori se infunda tetina si chiar daca o desfund e orgolios si nu mai vrea sa pape
), dar Topferul nu are cereale. Si cerealele fara lapte(simple) nu-i plac de nici o culoare, deci exclus sa i le bag in lapte.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
fianna spune:
Nonna condoleante! Bunica mea merge pe 83 de ani si as suferi enorm sa nu o mai am. Uneori ma uit la ea si ma gandesc ca nu o sa mai traiasca mult si ma intristez amarnic.
fianna
cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
musetto spune:
Aylin si Luna, multumesc, sunteti niste scumpe
.
Nonna, imi pare tare rau pt bunica ta, condoleante.
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
valen spune:
nona, condoleanteashera, imi pare rau de ceea ce li s-a intamplat alor tai. bine ca sunt ei sanatosiAici, ceapa, telina si rosia se recomanda intre 9 si 12 luni. La fel iaurtul nature si branza (tot cottage, cum zicea si luna). Nutritionista, pe care o vom vedea marti si cu care am vorbit ieri la telefon, mi-a spus ca la varsta ei (7 luni ), Ines(are 7 kilograme acum) ar trebui sa bea in medie 800 ml lapte. Meniul ei zilnic este urmatorul (cu f mici abateri)-pe la 7, prima masa de san-pe la 10, cereale cu lapte si fructe fierte (para, mar,nectarine)-cam 200g; la varsta ei mai sunt permise aici bananele, piersicile,prunele, caisele, ananasul.-la 14, piure de legume(cam 150 g); pana acum a incercat: cartof dulce, cartof normal, morcov, brocoli, dovlecel, asparagus, fasole verde si galbena, dovleac. Urmeaza sa-i dau si celelalte legume recomandate aici pt varsta ei si anume: porumb, conopida, mazare. Am inceput saptamana asta si carnea de pui.-la 19, lapte cu cearealePeste zi, o pun la san de cate ori cere. Si eu sunt adepta tipului de canita de care zicea Luna si o sa cumpar una zilele astea. Pana acum i-am dat apa cu lingurita.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie