La multi ani, braduti scumpi! (58)
Raspunsuri - Pagina 13
ana maria spune:
Shobo, multam pt ajutor. T a fost foarte dragut si sper sa o ajute pe verisoara mea.
Si sarcina usoara pana la termen!!!!
Multa sanatate puisorilor bolnaviori!! Witchie cu intarziere La multi ani!! Am scuze, pt ca n-am fost in Ro.
bubu05 spune:
Liviana, noi am luat 4 cutii, care sunt pline, plus inca 5 cosulete mici. Si mai sunt unele jucarii mai mare, care nu incap in cutii, dar deocamdata le-am aranjat bine. Am pus poze aici
Shobo, sa stii ca Vlad si acum, dupa 1 an, aduce vorba de prima bona, care a stat cu el o luna! Deci avea 2 ani si 2 luni cand a stat cu el si acum isi aminteste de ea si ii spune numele. Daca il intrebi cum o cheama pe bona zice "Gigi" numele ei, nici decum al actualei . Chiar ma gandeam ca o avem pe bona de aproape 1 an si ce bine eee!
Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lbelciug spune:
Bubu, merci de poza (m-am uitat si la celelalte). Stiam cutiile alea de la Ikea, insa nu stiu cat de practic sunt de pus pe verticala. M are cele 3 cutii actuale puse pe orizontala si desi e usor sa caute in ele, tot pe noi ne solicita: "mami/tati, gaseste-mi cutare jucarie!". Mama si ce arsenal de biberoane ai cumparat! Sunt pt Stefan, nu? Ce bine ca V doarme invelit. Matei nu vrea patura/plapuma nici sa-l pisti! Noroc ca ii place sa stea cu vestuta.
AnaMaria, pe unde te-ai plimbat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
bubu05 spune:
Liviana, biberoanele erau ale lui Vlad , inca n-am luat pt. bebica. Cutiile au rotite si pe capace au niste adancituri si se pot puna una peste alta.
Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lbelciug spune:
Da, Bubu, stiu de gaurelele alea, insa nu stiu cat de practic e pt copil caci tot trebuie sa le ia de sus ca sa controbaie prin ele. Daca ii cade vreuna peste nas?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Amaya spune:
Buna ziua dragi mamici.
In sfarsit revin si eu dupa lunga mea absenta. Multumim celor care au intrebat sau s-au gandit la noi.
Am iesit cu Cristinica din spital pe 4 ianuarie si am continuat acasa tratamentul cu antibiotic pana pe 10. Acum piticuta e bine insa ne luptam cu o alta problema: din cauza tratamentului indelungat cu antibiotice are scaunul extrem de acid si s-a oparit pe toata zona de scutec; este toata numai o rana care sangereaza si o ustura de ma doare sufletul. Sper sa scapam curand si de asta.
Radu este bine, vorbeste mult, are un munte de energie, de aproximativ 4-5 luni am scapat complet de pampers(dar cred ca am mai spus asta, scuze daca ma repet dar sunt tare mandra de el) si, Slava Domnului, incepem sa ne intelegem cu el, face cam tot ce i se spune, se mai opune el dar e mult mai bine decat in perioada de incapatanare maxima.
Liviana, de cateva zile am dat drumul si la site, oficial, insa mai dureaza putin pana lansez si o micuta campanie de publicitate. Oricum, din cauza situatiei cu pititca mea am intarziat mult si nu am putut face tot ce trebuia sa fac insa pe parcurs voi remedia lucrurile incet-incet. O sa-ti trimit adresa pe PM.
Multa sanatate mamicilor si puiutilor bolnaviori!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
BESTUTZA spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
In primul rand La multi ani lui:
Mihai (amo2004)
Mihai Cristian (Bdana)
Aprecierile acestea privind imunizarea/varsta ideala pt gradi sunt subiective. Fiecare are in spate propria experienta, propriul copil, propria situatie familiala, propriile ambitii si convingeri. Pana la urma luam decizia care ne asigura un oaresce confort psihic.
Eu mi-as duce linistita copilul la gradi daca s-ar indeplini simultan urmatoarele conditii:
- copilul sa nu aibe vreo atopie;
- grupa sa fie de maxim 10 - 12 copii;
- control medical al fiecarui copil in fiecare dimineata;
- neacceptarea copiilor cu febra, eruptii suspecte etc (cu Nurofenul pe catedra, cum am vazut ca se practica);
- alimentatie sanatoasa asa cum o inteleg eu (stiu, sunt fixista!);
- si eu mi-as dori engleza intensiv, nu cum se promite pe la majoritatea gradinitelor;
- educatoare bine instruite, talentate;
- sa nu fie stimulati cu dulciuri;
- sa nu aibe TV;
- un pret decent;
Mi-as mai dori sa-i duc la program scurt, nu lung si, dupa-amiaza sa fie supraveghiati de o bunicuta care sa aibe rabdare si talent pedagogic si sa stie si o limba straina, si sa fie si sanatoasa . Eu fac haz de necaz pt ca a mea nu corespunde descrierii, asta e... So, nu ma deranjeaza ideea de bunica ci, ce fel de bunica.
In plus, m-ar mai aranja o menajera si-o bucatareasa care sa stie sa gateasca sanatos, iar eu timp de cel mult 6 ore/zi sa practic ce activitate imi place mie, dar sa nu fiu frustrata ca nu castig suficient din asta . Dupa parerea mea, o femeie ar trebui sa lucreze o jumatate de norma si, evident, sa fie platita pt norma intreaga. Daca as fi avut la 18 ani mintea de-acum, as fi ales altceva. Atunci criteriul de baza era acumularea... credeam ca 24 h sunt suficiente si pt copii si pt job si pt restul...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Acum am reusit sa citesc din urma! sinteza de exceptie!
V.Erica,m-ai intrebat ce ii dau ILincai acum pentru anemie sau ce le dau in general ?
Acum le dau tratamentul cu miere al dl Vasile Andritoiu!Am citit in Asul Verde din vara despre el ca fiind un adjuvant extraordinar in leucemii si bineinteles in anemii!Avem o luna juma de cand il fac pentru amandoi!
Acum nu stiu daca el a fost suportul de crestere al imunitatii,dar slava Domnului nu am avut nic un fel de problema in iarna asta!NIci macar de stranutat si am iesit afara zilnic o juma de ora dimimineata si juma seara la frigurile alea mari !
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Witchie spune:
Anita,
Multumesc frumos de urare, nu se pune problema de scuze.
Regret ca nu am putut face o mica petrecere pentru Irina, noi de saptamana asta incepem sa impachetam si cam pe la 1 februarie o sa ne mutam la Apusului.
Am emotii mari, numai cand ma gandesc la impachetat ma apuca jalea...
Stiti vreo firma de transport serioasa? Azi am sunat la o companie care mi-a cerut 750 de euro pentru mutat mobila din 3 camere... 750!! Euro! am crezut ca lesin. Eu nu stiu pe ce lume traiesc oamenii astia.
BESTUTZA spune:
Scuze!
Am trimis mesajul si am uitat sa le urez micutilor care au implinit 3 ani sa aiba parte de toate cele bune!
Andreea Oana ,Tudor ,Sebastien Stefan, Maria Theodora ,Ruxandra Maria Mihai, Mihai Cristian ,Natalia, Simona Andreea,Mandy Stephanie, Amanda Maria, Irina Ioana si Nora
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
monalac spune:
LIVIANA,cum s a manifestat candida ta?ca eu sunt disperata,am niste mancarimi si usturimi insuportabile,iar secretia e galben verzuie si super abundenta.oare ar putea fi altceva,mai grav?abia joi ajung la dr si pana atunci nu stiu ce sa fac..
AMAYA,MA BUCUR CA BEBITA E BINE!
SHOBO,de la tine am preluat numele codrin si intr adevar,e foarte frumos!imi placea si tudor,numele baiatului bestutzei si matei,numele feciorului livianei,dar sotul a preferat codrin dintre cele trei nume.
bubu,ai noroc ca vladut e cuminte!cris are momente cand imi spune ca il va bate pe bebe,ieri mi a spus ca il ia el pe bebe si il ingroapa in nisip ca sa nu mai planga,alteori imi spune ca el il iubeste pe bebe ,vb cu el,il mangaie si imi pupa burta...
18+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris