Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
RGE spune:
STEFANIA ..accept cu mare placere cafeaua ta![]()
..am adus tortul ma bag la o pozica si o atasez imediat...sper as reusesc sa ma abtin si sa nu imi bag dejtu' prin el
![]()
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..gata pozicile le gasiti la semnatura.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Vasari spune:
Roxana, a iesit excelent tortul! Ce ursuleti protectivi.
Imi place si spatiul de joaca, mai ales ca a avut loc in patut! 
Stefania, multumim pentru cafea. Ca in vremurile bune. :) Fetita ta a luat foarte bine in greutate, sa stii.
Adina, cum mai esti?
Eu am "chinuit-o" azi pe a mea cu batista bebelusului. Plange saracuta destul de rau, desi la inceput nu a avut asa reactii. Ai vostri plang la fel? Si la inceput ne zambea asa frumos, de a lasat sotul meu instrumentele deoparte si am aspirat-o mai tarziu. Si cand ma gandesc ca trebuie sa repet procedura azi ma doare inima. Dar ma doare la propriu! :(
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Roxxy80 spune:
Salutare.
Fetelor, noi chiar suntem norocoase, ma refer la toate cele de la odiseea noastra: copii frumosi si sanatosi, nascuti la termen, tatici iubitori si harnicuti. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu.
Roxana, iti doresc sa aveti un botez minunat, petrecere pe cinste si un crestin sanatos si voios. Sa stii ca si sotul meu munceste la fel de mult ca si sotul tau si nu o sa pot schimba asta niciodata. Insa sunt multumita ca putem sa-i oferim absolut orice lui Matei. In timpul liber al sotului (putinul timp liber), el face tot ce scriam mai sus si niciodata nu se plange de oboseala. Nu stiu de unde are atat putere
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
slimatei spune:
am vazut ursuletz si tortuletz cu 2 ursuleti... sa va traiasca sanatos si numai bine!
ursuleti
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
mihuta spune:
hmm, voi va laudati sotii si eu aseara inca putin si-l paruiam, am hranit bebele si i-am lasat acasa singuri o ora cat m-am dus sa fac ceva cumparaturi. Cand m-am intors bebelina dormea ghiftuita in bratele lui taica-su care juca sah pe calculator si in patut trona un biberon gol !!! Si uite-asa s-a dus alaptatul meu exclusiv care a durat doua zile. Am vazut negru in fata ochilor, am facut un scandal de pomina, cu chestii gen "e copilul meu " "e si al meu " etc etc
In rest face atat cat ii permite timpul de toate , o schimba , baita o facem impreuna, ii mai dadea sa pape cu biberonul , o tine cu orele in brate.
mami de Sophia
mihuta spune:
Adina, probabil e prea tarziu , dar iti spun oricum, daca intentionezi sa te intorci la alaptat, n-ai nevoie de incalzitor de biberoane, e suficient un termos cu apa la temperatura potrivita.
Alimentarea se face LA CERERE, ca si la alaptat. Lasa-l sa-si faca singur program cand si cum vrea. Ca si la san, sunt zile cand o sa vrea mai mult si mai des, sunt zile cand ma manca mai putin. Organizatia Mondiala a sanatatatii recomanda alaptatul/alimentarea la cerere indiferent de modul in care e hranit.
mami de Sophia
mihuta spune:
Gabitz78, Anacami si RGE, multumesc de informatiile despre botez. Eram curioasa in special sa vad daca se foloseste apa incalzita, pentru ca auzisem nu mai stiu unde ca ar fi risc de soc termic daca apa e calda si in biserica e foarte rece.
mami de Sophia
loub_erika spune:
Buna seara,mamicilor...si la multi ani ptr 2008,ca nu am apucat sa va spun...,Doamne da ce repede a mai trecut timpul...,iar bebelusii vostrii sunt asa de mari!!!Am vazut pozele pe mail..,abia asteptam sa va vad si sa vb cu voi,mi-a fost un dor...!
Noi ne-am intors din Franta...,gat cu sarbatorile..a fost frumos,mai ales ca acolo era ca un fel de toamna tarzie,asa ca am iesit cu Angelina mult prin parc...,in rest suntem tare fericite ca a ajuns acasa...,cand am intrat in camera ei,facea niste ochi mari...,se uita atat de atenta la desenele ei de pe pereti...,dupa care a dormit cu un zambet larg pe fata,in patutul ei...,am privit-o mult timp!!
Sa comportat foarte bine...si in avion si in tren...,ca in Franta am calatorit un pic si cu trenul...,mai ramanea vasul si le incerca pe toate...,dar lasa ca e mai bine asa,ca se obisnuieste cu plimbatul!
Azi am fost pana la mall sa mancam la pranz..si mi-a adormit in brate la masa,era o galagie...,dar vad ca asa doarme cel mai bine!
Acum daca tot va povestesc rapid c-am tot ce am patit sau am facut...,va scriu ca saraca cred ca aschimbat daca imi aduc bine aminte in jur de 5 tipuri de lapte praf,pana am ajuns acasa...,ptr ca a fost la pediatra sa-i facem vaccinul si mi-a spus ca e putin c-am grasuta...,ca are mai mult decat in grafic...si mi-a dat un lapte ptr mancaciosi..,dar de la care se constipase groaznic de trezea tot blocul pana ce facea,saraca.....,asa ca m-am enervat si am schimbat laptele,dupa care l-am mai schimbat pana ce sa simtit mai bine,iar acum am revenit la NAN-ul nostru !!
Anne_Ma spune:
Buna seara!!!!!
Nu am mai scris de mult timp, dar v-am citit tot timpul.
Noi suntem bine, mancam si san si lapte praf, am fost foarte suparate 3 zile, am tipat mult, dar ne-a trecut. Am ajuns la concluzia ca a fost vina mea, m-am enervat rau cam 2 zile si i-am transmis starea.
Am stabilit data botezului, il facem pe 1 Martie.
Va
pe toate!
MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA