Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Tot eu... am si eu o intrebare: masina nu detinem, nici macar carnet , dar avand in vedere ca rar mai circula cu masina dadacei ma gandeam sa cumpar un scaun de masina care sa stea la ei in masina... acum nu as da 1000 RON pe unul, masina lor este veche dar ce imi recomandati??? Sa fie intre 400-600 RON...
Mersi mult

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

si eu as face la fel...,chiar daca merge putin cu masina...,cred ca este fff necesar un scaun auto...
dadaca poa' sa fie campioana la sofat...,daca intra un idi in ea...,n-are ce sa faca...,asa ca cel mai bine este sa cumperi un scaun de masina...,nu de 10 mil ,dar nici de 2 mil...,ceva care sa fie save...
imi pare rau ca nu am cunostinta despre asta...,voi avea nevoie sa cumpar si eu unul in curand...,pana atunci bag la cap sfaturile pe care le primesti tu...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Púrpura nu stiu ce boala ii, dar inseamna culoarea purpura..adica violet-albatrui.

Purpura e trombocitopenie, si e de rele rau...

Lavinia imi pare rau de vestile rele...sa dea DD ca dupa operatie sa fie totul bine, si sa treaca operatia repede si usor pentru amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce vesti lavinia :( sa iasa totul bine

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAVINIA,ma rog pt voi,sa treceti cu bine peste asta!!!Ma gandesc la voi!!!

Eu iar sunt in urma cu recuperatul,abia va prind din urma.Eu mi-am facut in sf analizele,si cauza slabirii mele este tiroida,nu garv,dar necesita tratament.Ale e bine!!
Am ramas iar singurele,greuuu!!!
va pup pe toate!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

adina - ti.a iesit hipo sau hiper, eu intai am fost hiper dupa nastere, apoi glanda a obosit si am trecut pe hipo, in urma tratamentului acum sunt bine toate valorile tsh , in februarie urmeaza iar analize ecografii si control, de asta aveam de gand sa raman iar gravida, pt ca doctorul mi.a dat ok, insa m.am razgandit din cauza ca tre sa.l mai car pe ivan in brate

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Tocmai am vorbit cu mama si e iar bolnava.
Orificiul prin care face dializa s-a infectat iar, la fel a patit si iarna trecuta. Plus ca ea are imunitatea foarte scazuta de cand cu dializa, acum e si pe fond de raceala...e rapusa. Necesita spitalizare clar, in orasul ala amarat nu exista , natural, nici un medic urolog, ea e arondata la centrul de dializa de la Vaslui...am incercat si anul trecut sa o aduc aici si nu am putut din cauza birocratiei.
Deci trebuie sa se interneze, in alt oras decat unde locuieste, fara sa aiba pe nimeni sa-i duca o sticla cu apa!!! Imi vine sa pun o bomba astora de la Min.Sanatatii...cu arondarile si birocratia lor cu tot!!!
Trebuie sa ma gandesc la o solutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DAYANARA,mi-a iesit hipo!Numai sapt viitoare ma duc la control,sa vad ce zice si dr!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

fetele din iasi stiti ceva de lavinia? poate nu e in dispozitie de a citi acum pe forum... ii dati un sms sa stie ca ABSOLUT TOATE fetele sunt alaturi de ei cu ORICE vor avea nevoie?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marc a racit, oficial... muci galbeni, ba curgatori, ba grosi...
deja l-am aspirat de 2 ori, abia a mestecat, abia a baut...
sa vedem, poate nu se complica...

ianis pare mai bine ca aseara. eu inca nimic...
doamne da...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

LAVINIA,multa sanatate puisorului tau,sunt sigura ca totul va fi bine,iar Mihaita,va trece peste toate cu brio pentru ca e un flacau puternic

DIANARUS,multa sanatate lui Marc,speram sa tina cat mai mult perioada de liniste,iar raceala sa fie o alarma falsa

ADINAZOT,DAYANARA,multa sanatate,cunosc si eu pe cineva care are hipotiroidie(are 170cm si max.40kg)si a facut-o pe baza de stres,in urma nasterii(are si ea o fetita de 1 anisor.Refacere rapida,va doresc

TEUTZ,mi-ar placea sa fiu si eu in locul tau,sa nu se lipeasca kg de mine,asa ca sti o fericita!SHOSHIKA,v-am vazut pozele,sunteti niste frumosi,Tudor seamana foarte bine cu tine,iar tu arati foarte bine.

DIANOCICA,cum ati petrecut noaptea?speram ca fara nici un incidentsi multa sanatate lui D mic.

DEEA,multa bafta la examen(esti cumva la Spiru Haret,ID,finante?)

YAGMUR,noi avem scaun auto de la Baby Way(parca) si am dat pe el 250 RON,si sunt foarte multumita.Felicitari pentru primii pasi ai lui Luca

DANUTZ,sanatate multa mamei tale,si incearca sa o aduci in Bucuresti.

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput