Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI CARMEN !!!

Ma bucur mult ca sunteti bine, poate dupa episodul acela urat s-a eradicat tot raul care persista (cu atatea imbolnaviri la curt timp intre ele)

Sa ne anuntati si pe noi cand se deschide votarea, sunt superbe!

Irinusha
,insanatosire grabnica!Uff,prin ce trebuie sa treaca sufletelele astea mici!
Astept si eu vesti bune de la Laureta!
Irinel, si de la tine !

va pupam, nu pot sa mai scriu...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Cami, offffff, ca pe tine te-am uitat. Mii de scuze. Pupam teroristul mic (fiu-meu e un mare fan, terorist adevarat si el ) si frumusetea aia de fetita. Da tu de ce te ascunzi mereu de nu te vad prin nici o poza?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am scapat sie u putin la pozele voastre, cat Rebeca a stat in baitza aseara... sunt foarte frumoase...

Buna dimineata!!! Sa aveti o zi excelenta!!! A mea zi este somnoroasa tare...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

O fetelor? Poate asa ne mai trezim si noi! :D

'Neata!

Cris al meu s-a trezit la 9 ... l-am lasat sa doarma, chiulim de la gradi. Ieri mi-a adormit pe la 5 pe canapea, binenteles ca s-a trezit fara sa se fi odihnit si a fost cu fundu'n sus toata seara, asa ca am preferat odihna. Mai ales ca maine trebuie sa fim prezenti, ca are carnaval ... si i-am luat clown-ului si o trompeta, s-o scoata din minti pe educatoare :D
Melie e bine, de ieri deja ... ieri mai avea ochisorii rosii si putin umflati, dar n-au mai curs. Azi si-a revenit total, a dormit iar bine ... uf, ce bine e asa, sunt si eu odihnita :)
Mai stam putin in casa sa se mai incalzeasca putin, fac si eu putin curat, si iesim in parc, la rate ... ne facem de cap.

Irinel, mai e putin si trece saptamana. Eu sunt cu pumnii stransi, cien stie?! Oricum, bine ati revenit! Cand urmatoarea vacanta? :D Io asa sunt, cand ma intorc, ma gandesc deja la urmatorul concediu. PUpici!

Mephala, ce-ti mai fac nazdravanii? S-a mai acomodat Iustin? Si-a facut prieteni? Ca asta-i greu la inceput, pana isi face prieteni.

Nico, tin pumnii sa mearga actele mai repede si mai usor, sa scapati si sa aveti un "inceput". Tu cum faci hainutele de papusa? Cu croseta cumva? Ca mi-a venit o pofta de crosetat, dau tarcoale la raionul cu crosete si Co. si nu-mi iau ca sigur n-am timp de asa ceva ... plus habar.

Cami, ce faci mai mamica de fetita :D? Tu de ce nu trimiti poze cu dulcineii tai ptr. concurs? Ca doar ati avut eveniment important in 2007 .... si nici nu trebuie sa apari si tu prin poze :P
Eu trebuie s-o iau pe Melie mereu cu mine cand merg dupa Cris, nu mai e eveniment important ... dar la inceput se dadea si el mare cu sor-sa :), tinea mandru mana pe ea. Mie nu-mi place, ca trebuie s-o iau inautru (acum plange daca o las in carucior afara) si cum "zboara" virusii pe acolo .... plus ca e un turcalet mic si impertinet, care de fiecare data vine sa puna mana pe ea ... stau cu ochii in patru, ba pe Cris, ba pe Melie ...

Ioana, bine ai revenit! Vrem poze cu Rebeca, s-o mai vedem si noi!

Iulia, asa a fost David de bb mic? La somnic ma refer. Ca vad la ai mei cat de diferiti sunt. Asa-i si la voi?

Multumim ptr. aprecieri ... noua ne-a placut asa, ceva nou ... doar ca deja ne-am obisnuiti, parca vreau iar schimbare ;)
I-am gasit curs de dans lui Cris - doar ca trebuie sa astept pana face 4 ani, nu iau mai mici ... prin aprilie mergem la o ora de proba. Si trebuie sa ma interesez de curs de inot, poate in primavara incepem unul ... cica nu invata neaparat sa inoate, dar e un inceput.

Irinel, Iulia, o rugaminte: am o prietena, care vrea sa emigreze in Canada (din Germani, deci cu actele nu-i problema ... e matematicianca cu doctoratul facut in G.), aveti tip-uri, sfaturi, sau ceva ce trebuie sa stie? Sau poate ma puteti ajuta cu vreun site, ceva. Multumesc mult!

Gata, ma apuc de treaba, sa plecam afara dupa! Va pupic! O zi faina!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu prea va scriu, dar nu am timp nici sa ma scarpin. acum am intrat putin sa vad cemai este pe la voi. Sunt om care stau acasa si nu am timp de nimic, colegele mele spun ca exagerez, dar am traducere dupa traducere. Acum traduc din Ro in Pl, destul de greu, deja ma doare coloana vertebrala si vad dublu. Ieri ma sunat alt client ca zilele astea imi va trimite traducere. UFFF!!!

Julia este bine, merge la gradi, a iesit din raceala. Maine este petrecere la gradi cu okazia zilei bunici si bunicului. Din pacate va fii numai bunicul. Una dinte bunici sta departe, iar cealalta are probleme la servici si nu paote. Julia sa facut o rautate, cateodata nu stiu ce sa fac. Tata o certa, de fapt ii explica ce este voie si ce nu, dupa ce a facut o prostioara, si tot asa cam 5 minute a vorbit , iar Julia intr-un moment ia spus " MAI TACI MAI OMULE, CA VORBESTI PREA MULT" , credeam ca mor de ras.

Fetelor va promit ca daca am sa am putin timp liber am sa va scriu. Pupici la toate si la toti copii.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Io am o plictiseala in mine si o leneeeeeee de nu ma vad.

Alus Spor la tradus. E faza cu intelesul o cunoastem si noi foarte bine. Pricepe ce ii convine, ce nu ignora total.

Irinusa Sanatate micutei Meli, poti sa vezi partea buna, cand va merge ea la gradi va fi mai imunizata decat Cris. Asa e Bia, de la atatia verisori si la cate raceli a avut in primii ani acum e floare la ureche. Se tot mira si asistenta de la gradi cum de nu raceste asa des ca ceilalti copii din primul an. Succes la cursul de dans.

Ioana Pai si dece nu inchiriati apartamentul. Poate gasiti pe cineva sa aibe si grija de pisoi. Vrem poze cu Rebeca.

Irinel Tinem pumnii sa fie doua liniute. Spor la dat jos kg.

Laureta Ne dai emotii. Cum e cu burtica?

Carmenbr Ma bucur ca sunteti bine si ati trecut usor de raceala. Sanatate multa incontinuare.

E, sa vedeti voi cat este de geloasa Bia. Aseara incercam sa il culc pe bb si ii spusesem Biei sa se imbrace in pijama. Dupa multe repetari si atentionari de pedeapsa daca nu se imbraca imi zice sa il las jos pe bb ca nu este al nostru si sa o imbrac pe ea ca este bb mic.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Multumesc, Irinusha. Bine v-am gasit... Si multa sanatate piersicutei, sa i se faca bine ochisorii...

Uite, deja incep sa incarc pozele pe webshots. Cand termin, anunt.

Nicoleta, nu l-am bagat la inchiriere tocmai pentru ca neam gandit ca nu o sa vrea nimeni sa stea cu motanul... dar, daca o sa apara ceva, o sa ne gandim. Oricum, din ce vad eu pe piata, chiriile au crescut foarte mult. Noi ne gandeam sa inchiriem cele 3 camere cu 400eur si vad ca o garsoniera este cel putin 250. dar oricum, daca o sa il inchiriem, nici nu cred ca o sa saltam pretul asta...

Ma inotrc la treaba si intru mai tarziu, va imbratisez mamici dragi...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, multumim de cafea.
Ma bucur ca Melie e mai bine daaar...ce ai cu educatoarea? Cum sa-i dai trompeta la gradi?

Alus, salutari tie si Juliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Scuzati-ma ca am disparut in ceata, dar am trecut printr-o perioada de cosmar (toata lumea s-a imbolnavit la noi, am luat virusul de la Tommy si nu nici acum nu am scapat). Saracul Davidutul mic si acum se chinuie cu febra si mucozitati.

Irinusha, legat de imigrare, uite un link:

http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Legat de dormit, eu le invidiez tare mult pe cele care au copilasi care dorm, caci ai mei au fost amandoi foarte dificili in aceasta privinta. David (cand este sanatos) inca se mai trezeste de cate doua-trei ori pe noapte.

Saracuta Meli, sa se termine cu boala si sa i se faca bine ochisorii frumosi.

Ioana, bine ai revenit! Vrem poze!!!!

Irinel, idem. Ma bucur ca v-ati distrat bine in vacanta si nu iti mai face atat de multe probleme cu kilogramele. Eu am decis ca sunt frumoasa asa cum sunt si caut imbracaminte care ma flateaza si cu asta basta.

Nico, ce dulce Bia! Asa ma gandeam si eu ca va reactiona Tommy, dar nu s-a manifestat niciodata foarte posesiv de la sosirea lui David. Uneori, cand Dragos il lua in brate pe David, fugea la el si cerea si el in brate, dar nimic foarte demonstrativ.

Cami, Alus, Carmen .

Va doresc o zi minunata.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Imi cer scuze ca n am mai intrat si v am tinut in aer cu informatiile. Irinel merci mult de mail

Am facut echo azi, deja ma pregateam la ce e mai rau ca nu prea mai am greturi. Cand incolo bebe e puternic i bate inimioara cu totul ca hematomul este sub el si il ameninta. Hematomul este inca mare si periculos.
Doctorita mi a zis regim absolut in pat, nu stiu cum am sa reusesc:(
Mi a zis ca e pacat sa il pierdem pe bebe ca e puternic si vrea sa traiasca, la analiza de sange mi a iesit Beta HCG 18.000, m am si speriat ca la Inisa la aceasi varsta aveam 6000-7000.

Eu merg inainte fac tratamentul incerc sa stau in pat si mai rar la serviciu si cu Dumnezeu inainte.

Inisa este super incantata de bebe si are mare grija de mine ma menajeaza si nu ma supara.

Va pup si multumesc pentru gandurile bune

edit:si bebe2 http://community.webshots.com/album/562321881JTgNtC

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput