colibaciloza

colibaciloza | Autor: tanu

Link direct la acest mesaj

In timpul sarcinii mi-au aparut unele usturimi in interior si odata cu aceste usturimi apareau si durerile de burta, spate, picioare.
Din acest motiv am avut o sarcina cu iminenta de avort, iar la 8 luni mi s-a rupt apa si am nascut prin cezariana.
Dupa 8 luni de la nastere au aparut aceste dureri, iar ceva mai tarziu s-a constatat ca aveam colibaciloza.
Sunt 7 ani de cand ma chinui, iar de 3 luni au aparu odata cu durerile si sange in urina cu chaguri.
As vrea sa stiu daca exista vreun remediu caci am facut antibiograma si mi-a iesit ca sunt sensibila la norfloxacin.
Am luat norfloxacin de 5 ani si durerile trec apoi apar, iar in ultimul timp durerile au aparut si la o luna, dupa 10 zile de tratament.
astept un raspuns cat mai repede posibil. multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calibra spune:

buna tanu,
si eu am probleme cu colibaciloza si sunt gravida am abia 13 saptamani, am inteles ca la cantacuzino iti prepara propriul vaccin contra colibacilozei facut pe urina ta. nu am verificat informatia dar poti suna si te vei convinge.
mie un destept de doctor mi-a prescris norfloxacin pe sarcina ... dar asta e provincia ...
felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanu spune:

multumesc pentru mesaj.
Vreau sa stiu cum se manifesta colibaciloza la tine, ai probleme la urinat, te doare burta pe jos etc.
eu am fost si la ginecolog si la urolog si in final am ajus la un hemeopat. astept efectul granulelor pe care mi le-a dat hemeopatul.
cat am fost insarcinata urocultura ini iesia sterila, dar problemele totusi existau, doctorul ginecolog mi-a recomandat clotrimazol - unguet, dupa nastere aceste dureri au revenit cam la 8 luni.
si au fost din ce in ce mai dureroase.
ginecologul, acum mi-a spus ca exista o rana mica pe col, dar ca acesta n-ar trebui sa produca aceste dureri, in rest totul este ok.
am fost la urolog care mi-a recomandat " driptane" pentru vezica, caci in acest moment rezultatul la urocultura este steril, dar am dureri in interior ca si ar exista o piatra care loveste.
din acest motiv am apelat si un hemeopat.
astept sa-mi spui care sunt simpomele tale ca sa pot sa-mi dau seama daca este numai colibaciloza de vina .
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calibra spune:

n-am nimic, nu ma doare nu ustura n-am simtit absolut nimic, doar c-asa mi-a iesit la urocultura , aveam febra si o stare generala proasta.
am fost internata si-am vazut foarte multe femei gravide cu probleme din cauza colibacilozei, majoritatea aveau tratament cu norfloxacin .am inteles ca iese sterila urocultura dar problemele mai persista .
poate altcineva e in masura sa-ti dea mai multe detalii, eu abia m-am confruntat cu aceasta problema si nici nu pot lua tratament din cauza sarcinii.

Mergi la inceput