***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***
Raspunsuri - Pagina 19
carstea spune:
Multumesc Moko pt infomatiile referitoare de doctorul Stanciu.Sun azi sa fac o programare desi cu vremea asta nu prea pot sa ajung saptamana asta.
Am vazut poze pe furate aseara.3 fete frumoase de Msemcu,Bobita-DOMNISORUL,domnisoara TZU(iti vine sa o mananci).Am completat si noi albumul Am 7 luni cu poze de la Craciun
Felicitari Pepsi pt iepuras!si imi pare rau pt picior.Eu pana sa-l am pe rares ma vedeam punandu-mi rolele sa ma joc cu baiatu desi n-am patinat niciodata .Nu trebuie sa mai dau decat 20 de kile jos sa ma urc pe patine sau role.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
andradap spune:
Mamaaaaaa...ce de poze noi!!
Am admirat pozele cu Sosonica de Kay, Manu de Poohy, Elias de ELTEKA si Boby de Ella
Pepsi, multumim de urari! 
Promit sa-l filmez azi pe nastrusnic...
PS: Mai aveam ceva de zis dar am uitat 
Edit: mi-am amintit:
Angela, Madi LA MULTI ANI!!!
Stiu ca e cu intarziere... dar sper sa se accepte...

Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
doxinu spune:
Multumim mult MADI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
ramona7 spune:
, nu am avut timp sa mai intru si nici net. ![]()
Am vazut acum poze cu multi capsunei zambitori si frumosi. Superrr!
la multe lunisoare pentru sarbatoritii de astazi si pentru mamici!
Noi raportam primul dintisor. Aici sunt poze in care imi arata unde e dintisorul, dragutul de el! S-a chinuit rau si cand am incercat cu nurofen pentru bebelusi a facut o mica alergie, 2 pete rosii pe obrajor si dupa ureche, asa ca a trebuit sa suporte durerea.
Papam si ficatel de pui foarte bine, in schimb nu prea ne place iaurtul. Pediatra ne-a spus sa luam zuzu, cu grasime 3%. Voi ce folositi?
Revin. Sunt la lucru si tre sa raspund la un email.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
Florentina Roman spune:
'Neatza!
Ramona, eu i-am dat initial cateva lingurite de iaurt Natura,care e mai acrisor si nu i-a placut, apoi dr mi-a zis sa-i dau Tnuva- iaurtul meu fin parca-i zice, dar lui Cip al meu nici asta nu prea-i place, asa ca m-am intors la cerealele cu lapte pe care le papa inainte de iaurt. De fapt, chiar voiam sa va intreb, Pepsi, tu ai mereu raspuns, intre cereale cu lapte si iaurt, care o fi mai indicat?
Ninutza, poate la cabinetele medicale ptr copii...
Mi-am amintit ce m-au mai chinuit pe mine cand eram mica(6-7 ani) cu gaurile astea in urechi... M-au dus mai intai la o asistenta care avea nu stiu ce special de facut gauri la urechi si nu a reusit; pana la urma m-a "aranjat" o tiganca de la tzara...
Poze
andradap spune:
FloreRoman, sper sa NU te deranjeze ca ma bag... dar intre cele doua eu as alege cerealele cu lapte ![]()
Si acum...
FILMULETELE PROMISE:
1.)Ma ridic
2.)Fac 2 pasi
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
tudorcatalin spune:
buna,fetelor!
v-am vazut vorbind de itsybitsy.pe ce frecventa se asculta,pt.ca am intrat pe site-ul lor si nu am gasit?diseara ,la culcare, as vrea sa incerc si eu ,sa vedem daca adoarme cu ceva cantece de legan.si mai am o intrebare.galbenusul de ou cu ce sa-l combin?pt ca ne apropiem de 7 luni si as vrea sa ma pregatesc.
dar branzica? i-am dat cu mar si nu-i place,iese o chestie inecacioasa, cred ca ii ramane in gat si nu o inghite cu placere![]()
alte noutati despre noi nu mai avem.nu a mai cazut din pat,in schimb i-a mai iesit un dintisor, avem 4, suntem ca un iepuras.
tudorcatalin
va pupam,o zi buna fetelor!
magda,mama lui tudorcatalin(17.06.2007)
carstea spune:
Andrada, eu am ezitat sa-i dau cereale cu lapte ca o masa permanenta.Nu se pufosesc daca mananca cereale sau o masa e ok?
Ramona ,Rares mananca iaurt Tnuva cu banana la masa de la 18 dar tare i-as schimba meniul.Tu ce cereale ii dai?
Voi ce le mai dati?Eu aseara i-am dat un mar ras +un morcov fiert+o jumatate banana +o lingura cereale Burtica Sanatoasa, iar dimineata mar cu cereale.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
ramona7 spune:
Florentina, multumim. ![]()
Andrada, e foarte dragut Antonio!!! Parca ar fi un copil dintr-o reclama. 
Pot sa te intreb de ce ai prefera cerealele? Am observat ca lui razvan nu ii place iaurtul, il scuipa, mai nou il vomita.
Chiar daca ii dau si un pic de banana cu el. Si nu stiu ce e in neregula cu iaurtul. ![]()
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
mihamora spune:
Salutare fetelor!
Noi suntem la munte, la Sovata de sambata, stam toata ziua la piscina,sauna,jacuzi,masaj, intr-un cuvant ne ralaxam
Astazi mergem la partie.
Mica sa iti spun variante de incalzit borcanele cand est plecat si nu ai incalzitor special
In masina pui borcanelul in spatiul pentru pahar si dai drumu la caldura,il mai intorci o data cu capacul in jos sa se incalzeasca tot, in camera il pui pe calorifer sau in apa calda![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!