Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Luy noroc ca a cazut pe covor...cred ca mai nasol te-ai simtit tu decat ea dupa.

Marunzika cu ce fite a intampinat Anul Nou printesa...pe a mea am lasat-o cu buni acasa si chiar in seara aia au apucat-o si nite colicoase, dar trebuia sa ma duc impreuna cu sotul si cu juniorul la pe trecere, chiar daca m-am mai repezi si acasa.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Lia_B
[br DAr i-am admirat si cercelusii, au mai mute pietricele nu?

Da, au multe pietricele si tare m-am temut c-o sa-i agat prin hainute, dar pana acum am scapat!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca mi-am facut analizele de sange, s-au crucit si alea de rezultat slab pozitiv. Vineri seara sunt gata, sa ma linistesc si cu astea.

Andrei doarme tun, a dormit tot drumul, si pentru ca nu s-a trezit nici acasa l-am pus in bucatarie imbracat, in scoica, cu geamul deschis.

Tudor de Tomasa, sa fii sanatos, voios si voinic! Tomasa, sa va traiasca puii si sa fie sanatosi si norocosi.

Andries, eu nu tineam neaparat la Infanrix, doar am recunoscut ca am vazut diferenta la Alex intre Pentacthib si Infanrix, ultimul fiind de 100 de ori mai bun. Daca stiam...sper sa nu fie ceva rau cu Andrei, acum stau cu frica sa ii iau temperatura cand s-o trezi. Cat despre apa, la mine e si mai rau, nu e de la Apa Nova, e din putz. Insa cum as putea sa il fac sa nu guste apa din cada? Ca doar baga mana in apa si apoi o suge. Multam de pontul cu oparitul, cred ca asa voi face, le bag in apa fiarta.

Cat despre borcanele, subscriu in totalitate. Pentru ca eu am invatat-o pe Alex cu mancarea de casa nu punea gura pe borcanele si pana dupa un an si ceva cand i-am dat mancare de la restaurant, eu gateam in concedii. La 6 luni in Grecia am luat apartament cu bucatarie si ii faceam zilnic supa si legumele ca acasa. Blenduit insa a mancat mult si bine, si mananca si acum. Din pacate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, multumesc din suflet pt. urarile adresate lui Tudor! Va pe toate, m-ati impresionat foarte placut

Luy, imi pare tare rau de patania voastra. Stiu ca nu te consoleaza cu nimic, dar se mai intampla.
Sim, bravo!, felicitari pt. obtinerea creditului.
Andries, sunt de acord cu tine in privinta borcanaselor.
Maruntzika, superba fetita, superba si rochita! Noi nu ne-am imbracat elegant si de altfel am sarbatorit prin somn, ne-au trezit artificiile. Acum parca imi pare rau.
Multumesc pt. traducerea schemei de diversificare.
Annisia, la fel de agresiva si deplasata ca de obicei, de fapt nu stiu de ce ma asteptam la altceva din partea ta! Inteleg din asta ca noi tb. sa-ti acceptam remarcile acide si sa te luam asa cum esti, sa le vedem ca pe dovezi de "bunatate", pe cand tu pe ale noastre le taxezi de fiecare data. Iar ce atmosfera preferi tu ma lasa, sincer, rece. Multumesc oricum ca imi permiti sa iti raspund si ca-mi recomanzi si felul in care sa o fac…. Sper sa imi dai voie sa mai scriu si altadata.
Isabeluta, si in Bucuresti e lumea la fel de dusa ca in provincie, de asta sunt sigura.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

sarbatoritilor de azi

Ana, si mie mi-a zis pediatra sa ii pun supozitor de 80 mg, nu am gasit si i-am pus direct din cel de 125 mg. Sper ca nu i-am facut rau. Tu cum ai dovedit fondul alergic al Mirunei? I-ai facut teste?

Cecilia, eu zic ca va fi bine la vaccin, uite si noua ne-a trecut deja. 38.4 nu e chiar asa mult. Si marea majoritate a bebelusilor de la noi nici nu au facut febra.

Scriu in reprize ca ma duc sa verific ce face Andrei, i-am pus scoica pe masa ca era prea curent pe jos si ma tem sa nu pice.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ma duc sa-mi prepar un frapeu (gluma...) si sa pufai niscaiva tutunel, ca sa ma rasfatez si io nitelus invartecus...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Eu de data asta cred ca voi fi ceva mai flexibila cu privire la diversificare si o sa ii dau atat mancare de casa cat si borcanase. O sa incep si mai devreme de 6 luni, sper sa fie bine cum m-am gandit. Inca oscilez intre a incepe cu cerealele sau cu piureul de legume, asa cum vad ca se recomanda in strainatate. Fug sa-l hranesc pe Tudor si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Andreea11 tinem pumnii!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Cecilia, eu cred ca are un puseu de crestere. Mai asteapta un pic cu suplimentul Milumil, cred ca ar trebui sa-l dai numai daca nu mai ia in greutate sau daca esti convinsa ca nu ii mai ajunge ca sa nu regreti. Toti au perioade din astea.
Bikmaria, felicitari! Bine ca te-ai linistit si ca au venit rusii. Si eu am trecut prin asa un stres si stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Ramona, dar eu nu ii dau antibiotic, nu stiu cu ce sunt cremele alea de mi le-a dat dr, dar ceva comercial oricum.

Andries, eu sper sa nu fie probleme cu alergiile lui Andrei. La marea majoritate a copiilor DA este doar un episod, ceva care dispare de la sine pana la 2-3 ani si atat. Tu i-ai facut un IgE lui Victor? Apropos, eu am totusi ceva de alergii in casa, am Zyrtec ala de nu am vrut sa il dau, si Claritine sirop.

Maruntzika, multumesc de raspuns. Eu ii dau deja apa plata, de fapt i-am dat de la nastere. O luna am fiert-o si pe aia si apoi gata.

Maria, cum a venit, prin desfundare?

Ali, si eu le mai clatesc, dar tot mai ramane aroma aia.

Luy, imi pare tare rau, dar e o intamplare, nu te mai invinovati asa. E o lectie de tinut minte. Si eu l-am lasat pe Andrei pe coltul canapelei care e f lung, pe burta, si l-am gasit chiar pe margine gata sa cada cu fata in sus fiind. Oricum de acum incolo asa e, sa vezi la 6 luni sau cand merg de-a busilea ca nu mai poti nici la baie sa mergi fara sa ii pui in tarc sau in centuri, si apoi cand incep sa mearga cam la fel. Maria sa ii treaca.

Rodica, eu prin jucarii din plus inteleg acelea speciale pentru bebelusi care au si material textil. Un singur ursulet care avea par i l-am dat, cand stiam ca nu poate duce la gura, dar cand vazut ca poate nu i l-am mai pus la dispozitie.

Legat de sterilizare, eu stiam ca rolul ei este sa evitam bacteriile din lapte care raman pe biberon, acelea sunt periculoase. Nu ma gandisem la orice bacterii. Pai cred ca jucariile lui care stau prin casa si mainile Alexandrei sunt de o suta de ori mai periculoase decat biberoanele nesterilizate dar spalate bine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput