Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Mai fac o ultima incercare{cu pozele}pe ziua de azi.Va rog sa/mi spuneti daca am reusit

POZE

DENY mami de AZELIA 26.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by deny75

Mai fac o ultima incercare{cu pozele}pe ziua de azi.Va rog sa/mi spuneti daca am reusit

POZE

DENY mami de AZELIA 26.10.2006

NU

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am fost la plimbare si ce bine e!!! sunt 15 grade!! am iesit in bluza de trening si nu mi-a fost frig !! acum ii inteleg perfect pe cei pe care i-am vazut acum 5 ani la 16 grade in sandale!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by mamaana

am fost la plimbare si ce bine e!!! sunt 15 grade!! am iesit in bluza de trening si nu mi-a fost frig !! acum ii inteleg perfect pe cei pe care i-am vazut acum 5 ani la 16 grade in sandale!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Ai mare dreptate! Mie mi se pare acum de-a dreptul primavaratic, pasarile canta, cald, stau cu geamurile deschise...
Aaa, ai vazut crocs de iarna? Mortali... cu gaurele, normal, dar si cu blanita

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...dar flip-flops cu blanitza...

asa e, e cald si la noi, sunt +8C.

Donia, noroc cu tine, ca nu stiam ca am facut Prevnarul asta ...urmatorul vaccin cand e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

yagmur, eu am sa-i fac prevenar, tocmai l-am comandat. si pt ca are contact cu colectivitatea, indirect, prin ianis, si din cauza otitelor dese. avem 3 otite si o bronhopneumonie la activ. adina de raluca_u l-a facut saptamana trecuta, fara reactii. costa cca 300ron doza, se fac 2 doze la copii intre 2-3 ani.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, serios, slapi cu blanita???
Habar n-am de urmatorul vaccin si-s nervoasa ca nu mai gasesc nici eu carnetelul cu vaccinurile... oricum, noi inca nu l-am facut pe cel de 1 an, poate saptamana asta, poate cea viitoare...poate la vara cand o sa-i treaca tusea
I-a trecut febra lui Julia?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mamici minunate - merci mult de sfaturi/raspunsuri legate de prevenar. Inca am timp de gandire vreo luna.
Eu dau tarcoale butoiului.... azi credeam ca voi avea parte de o seara reusita cu Luca; i-am montat trenuletzul de la Tomy, dar a demontat sinele, nu-i nimic..jucat cu mingea, ras, cucu-bau, baitza de seara unde am descoperit sute de mii de bubitze mici si uscate (le vazusem pe fatza dar am zis ca e de la frig); dupa baitza a inceput showul... urla copilul asta cand ii pun pampersul ceva de speriat, ma dispera... nu fac fatza singura.. apoi cand s-a calmat un pic si cand sa-i dau cu apa de mare i-am nimerit ochiul in loc de nara... a urlat 30 de minute isteric desi l-am luat in bratze si mi-am cerut iertare.. nimic.. imi dadea peste fatza si maini.. a adormit suparat pe mine, desi l-am pupat, mangaiat.. (asta e impresia mea). Acum sforaie ca nu am mai avut putere sa-i scot si mucii care au reaparut evident cand am intrat in casa din Cluj.
Ma simt total inutila uneori..... neindemanatica, fara rabdare si intelegere, teribil de singura, descurajata...
Ma duc sa ma culc ca sa capat energie sa ma arunc in butoi chiar de susYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

gata! am venit. definitiv si irevocabil la inceput ma gandeam la voi de cel putin cateva ori pe zi. ce-or mai face fetele, nu le-am urat nimic, ce-o mai face fulguletul x...apoi m-am luat cu una cu alta...dar in fiecare seara imi aminteam de minuanatilii...apoi m-am apucat de lucru, cum dormea d cum tusti plecam sa ii mai fac o hainuta...seara cadeam lata. din cand in cand imi aminteam de cate vreo minunata...mai apoi doar de cele care ma sunau...si mai frumos spus...daca mai stateam un pic puteam sa jur ca imi irosesc viata pe forum .

noroc ca am revenit la timp ma duc sa citesc si vin sa ma bag in seama

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Deny75,bine ai revenit,mai incearca cu pozele,sa va cunoastem

Admirat poze de la marea intalnire din Timisoara,vazut,numai fete frumoase(si pitici si mamici)

Saryta,felicitari pentru stelute,abia astept sa fac si eu una

Mamaana.miere nu i-am dat inca,dar cred ca urmeaza sa-i dau,de maine vreau sa incep sa-i dau cate putin kiwi,sa-l vad cum reactioneaza,e foarte bun ca are multa vitamina c.Fetele din Canada,sunteti boieroaice la asemenea temperaturi

Pe pereti nu stiu inca daca il voi lasa sa mazgaleasca,vedem mai incolo,ce talent are

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput