Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Rebiana sa stii ca Matei n-a fost incantat de omiduta asta, chiar daca mie mi-a placut mult. de fapt mie imi plac toate jucariile , ca eu n-am avut de-astea cand eram mica. deci, o are nasica noastra, i-am dat-o si lui sa vad ce reactie are si NIMIC. asa ca nu i-am mai luat-o.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ioana, sigur ca si mie mi-a atras atentia casuta cu animaleo sa-i comand si eu, cu siguranta.

Inainte de Craciun i-am luat un telefon mobil de la bebelusul tau (mai mult m-am jucat eu cu el decat ea) si www.jucarii-online.com/diverse-jucarii-jucarii/testoasa-plastic-muzicala-277/" target="_blank">broasca asta care e super-draguta...se joaca mult cu ea.

Prin februarie intentionez sa-i iau un carut sport si cam atat deocamdata, nu ma mai ispiti

Editez ca uitasem sa precizez ca i-am luat papusi pe care in prima faza le-a lovit bine cu picioarele si le-a tras de par si acuma se joaca cu ele frumos, dar asta nu-l intereseaza pe Matei, nu?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

LA MULTI ANI iARINA ... zicem si noi...poate primim o bucatica cat de mica din tort...am vazut pozelele si filmele ... si normal ca ochii, adica gura ne-a ramas la tort....iunia faine poze...pai e si normal ca ies pozele faine ca -i copilu' fain. sa fiti sanatosi sa mai faceti si altele sa va mai vedem

mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

diana69- scuza-ma ca insist, dar vreau sa imi spui cum arata? e ca un viermisor? se misca sau cum? sper sa nu te superi . zentel e cam puternic. de la plafar poti sa cumperi helmiflores. foarte bune sunt si semintele de dovleac care se gasesc tot la plafar (pielita care acopera miezul este importanta).

roxanici- referitor la cum trebuie sa procedam cu picii atunci cand "nu au voie". eu ii spun pe un ton categoric "e periculos". pentru inceput asa e bine. trebuie sa asocieze "e periculos" cu "nu e voie". am citit in multe carti ca nu e bine sa folosim negatii pentru interzicere. asa ca ea am adoptat propozitia "e periculos". dupa un an ii voi argumenta si de ce e periculos. La Ingrid a functionat foarte bine. La un an jumatate spunea singura e toxic, ma arde, alunec, etc.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

la mine merge foarte greu site-ul si mi-a dat si eroare.

scrisem "la un an si jum. - doi ani" si s-a blocat....

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"La Multi Ani!" cu sanatate si voiosie tutror sarabtoritilor de azi....pina nu se face 12 si nu mai e ziua noastra....si a mea!

Va doresc sa vi se implineasca toate dorintele si sa ne aducem unii altora numai bucurii!

Noapte buna!

Sa aveti o noapte linistita!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani ! tuturor celor care poarta numele Sf Ion
noi iar am avut 2 zile de petrecere si umblatura, ieri cu prietenii, azi pe la mamaie, buni si alti prieteni ca de 1 baiat are mama si 1 data e ziua lui... de nume.. odata de nastere si inca 500000 de motive de party

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna imi....azi sunt bine dispusa....dar nu stiu ce sa va zic mi-am pierdut vorbele.....aaaa am vazut pozele toate si vreau sa va zic ca avem ce-i mai fruosii copii din lume!
Stefanya cum a fost la doc cu carl?o sa iti scriu un mesaj pe pm...

hai k fug k urlaaaaaaaaaaa
revin

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
Am facut cafeaua! Haideti somnoroaselor!

Maaaaaaaaaaaaaaaamaaaa, ce copil miorlait am! Toata noaptea se frichine si ma frichine! Sunt franta. Imi vine sa pun capul pe birou si sa dooooorm...Cred ca il dor gingiile. Alt motiv de matzaiala nu prea are. Muci nu prea mai are, doar tuseste ziua.

Adina, ptr muci in afara de ser fiziologic bimbi in nas (cam de 4-5 ori pe zi) nu i-am pus nimic. panadol 5 zile si pe urma nurofen inca 3.

Cheburashka, Luca a facut febra cand a avut rosu in gat pe la 3 luni si jumatate! L-am zapacit cu aerul conditionat! Niciun alt simptom nu avea decat multe bale (nu putea sa inghita saliva, probabil il durea) si febra cuprinsa intre 38,4-39,4. Febra i-a trecut de la prima administrare de panadol, dar am continuat sa ii dau vreo trei zile. si pediatrul meu mi-a zis ca salivarea era de la dinti! dar eu imi cunosteam mai bine copilul, si am realizat ca e ceva in neregula cu gatul.

Multumesc pentru condoleante...E minunat sa simti ani de zile dragostea a doua mame. Mama nasa doar ca nu m-a nascut ea, in rest nu am facut diferenta intre ea si mama. Si grija ei fata de mine a fost mai mare decat a mamei mele dupa ce am venit la Bucuresti.asa era ea...sensibila si plina de iubire. Nu a avut copiii ei, dar eu si fratele meu am fost totul pentru ea. Si acum stau si ma uit la telefon...Ma suna de trei sau patru ori pe saptamana... Suna pe exterior. Stiam ca e ea. Ridicam receptorul si auzeam: ce faci, papusa mea?................

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani pe anul asta! La Multi ani sarbatoritilor de ieri. La Multi ani, Elpower!
Nu stiu cand mai intru... asa ca pe scurt: Alexandru tot 2 dinti are, alaltaieri a facut primul pas singur, dar s-a speriat si a inceput sa planga si s-a asezat in fund. Timpul meu e redus la maxim ca sunt jucaria lor prerferata si urla amandoi cand ma vad la calc.
Pupici si un an minunat!

Craciun 2007

Aurasa, Catalin si Alexandru

Mergi la inceput