Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
nma spune:
salutare
eu o scot pe andra afara in fiecare zi cel putin o ora. ea tuseste destul de rau si de ceva vreme dar tot iesim. aseara am fost la pediatru si facem aerosoli, suntem la un pas de bronsolita, dar nu luam antibiotic. dr nea spus ca putem iesi in continuare chiar daca e frig. nici nu cred ca asi putea sa o tin in casa toata ziua.
nonna si alex are un inceput de laringita. speram sa treca repede. si eu am o sora si doi frati, iar sotul inca doua surori asa ca ne-am dorit macar doi copii.
first_carmen sanatate multa strumfilor tai.
cris_ales de ce te grabesti cu diversificarea? daca strumful tau are doar 4 luni eu cred ca ar fi bine sa mai astepti putin. andra face imediat 5 liuni si primeste san + formula. diversificam mai tarziu desi imi e mila de ea ca tare pofticioasa e.
Ashera andra vorbeste mult pe limba ei dar cred ca totul i se datoreaza lui alex. tinde sa il copieze pe el.
carla si la mine fu8nctioneaza programul tau de somn dar cu o mica modificare. daca o culc la 9 se trezeste la 4 sa manance, daca o culc la 10 se trezeste la 2.
gabriela mie imi e frica sa o las singura in apa dar exersam si noi pluta. ii place tare mult in apa. ti-am admirat si eu puitii. imi plac tare mult ochii lor mari (seamana cu alex).
loredana_76 sanatate multa.
de cate ori scriu andra protesteaza prin plans. daca o tin in brate imi distruge tastatura si nu pot sa scriu nimic. e un copil incapatanat.
merg sa o linistesc caci apoi trebuie sa mergem la dr pt aerosoli. da maine facem acasa ca am facut rost de aparat.
va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
liadorian spune:
Ziua buna tuturor! Eu am scos un pic nasul afara, pentru niste cumparaturi, si era cat pe ce sa-mi cada de frig!
Cu Miruna nu stiu cum facem azi, poate se mai inmoaie un pic gerul pana pe la pranz...
Carla, la noi programul despre care vorbeai nu functioneaza. Una se culca singurica pe la 8-8.30, dar de trezit tot se trezeste cand are ea chef. Mai nou doarme si tare aiurea, se foieste mult, da din picioare etc. asa incat ma mai trezesc si pentru alarmele astea false. De multe ori ma intreb de ce Dumnezeu ma mai culc!
Azi dimineata am amenintat-o ca diseara va dormi afara, pe pres, cu Felix, motanul vecinilor. Asta daca o primeste Felix, ca el e mai vechi in bloc. Duduia se strica de ras, de parca as fi avut chef de glume cu ea.![]()
Nico, sanatate multa Andrei! Sa treaca boala pe langa voi si sa nu se lipeasca de Andra!
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
loredana_76 spune:
Buna dimineata.Cafea cineva? Hai ca azi dau eu,asa servita la pat,nu va ridicati ca o aduc eu.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
loredana_76 spune:
Nico sanatate copilasilor ca au nevoie in perioada asta.Vroiam sa te intreb cu aerosolii cum se fac si la ce ajuta ca tot am auzit de aerosoli dar n-am idee.Multumesc.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
pap.elena spune:
Buna dimineta !
Eu vreau o cafea mare ,Alex a avut iar program cam toata noaptea .Se culca pe la 9 si doarme bine pana la 1 dupa care incepe sa planga ,da din picioare ,se foieste .De cand cu diversificarea asta mananca si noaptea ,practic si-a bagat inco masa de lapte pe noapte .
Eu m-am dat jos din pat la 6.30 ca sa-i fac branzica pentru prima ora si nu mi-a iesit ,asa ca i-am dat mar cu cereale .
Voi ce lapte folositi pt branzica ,si cam cate pastile de calciu se pun de exemplu la 1 litru de lapte?
pap.elena spune:
Nu stiu ce o sa fac cand o sa ma intorc la servici la 1 februarie ?!Cu nopti in mare parte nedormite o sa ajung zombi. Ma laudam cu un copil care dormea toata noapte ,de unde mai pui ca dimineata la 6 de abia il trezeam sa manance.Ehe asta era acum vreo 2-3 saptamani.
Mai nou de vreo 3 zile ,cum se face seara i se infunda nasul si nu prea respira bine.
pap.elena spune:
Ma duc la cumparaturi ,mi-e si frica sa ies afara pe gerul asta .Asa m-am plictisit in casa !L-as scoate si pe Alex dar mi-e frica pe gerul asta si cu atatea viroze respiratorii.
Am vazut la tv ca dr. recomanda sa nu scoatem copii sub 3 ani afara .
cafera spune:
Imi trimite si mie cineva parola de la mail-ul comun? Multumesc! Pupici tuturor, sunt in alergaturi.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Voi ce lapte folositi pt branzica ,si cam cate pastile de calciu se pun de exemplu la 1 litru de lapte?
Elena si bufleiul Alexandru
Asta e reteta olgutzei: "din 250 ml lapte + 2 tablete calciu lactic, fierte impreuna 5 min, pana se branzeste; lasata la scurs in strecuratoare cam 15-20 min. Dintr-o portie din asta, imi iese branzica pt. 2 zile".
Si asta e reteta lui jadi: "Si branza o fac dintr-un kil de lapte UHT de 1.5% (La Dorna faceam la Vlad) si cu 8 pastile de calciu lactic sau lamaie ca sa se taie. Pus frumos la congelator si se termina in 3 zile.
Branza se poate face si din lapte praf dar cred ca e mai buna cea din lapte de vaca, ii treebuie si un pic de grasime asa cum dupa 1- 2 ani e recomadat sa li se dea lapte de vaca de 3.5% adica un pic mai gras."
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
CarlaV spune:
Oana, de regula sunt zombi mai ales dimineata, daca nu-mi fac somnul, fie si cu o singura trezire pe noapte. Nu stiu cum reusesc unele dintre voi sa se trezeasca tot la 2 ore si apoi sa mai functioneze ziua.
Nico, e ciudat programul asta al copiilor, era de asteptat ca, daca se culca mai tarziu, sa se trezeasca mai tarziu, nu? Bine ca nu e asa doar la Saby.
Lia, imi pare rau ca la voi nu functioneaza. Cel putin doarme ziua o ora legata? Saby ziua doar atipeste la san cam 20 minute pe la 11 si pe la 17, in rest scoate untul din mine. (sau untura, daca a mai ramas ceva
)
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei