ADULTERUL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Adica exista acte sexuale de perversitate mica, medie, mare, uriasä si de neacceptat?! (ca volumul la radio). Atâta doar ca daca pedepsesti pe sotul adulter si-l bagi la închisoare cu alti perversi...ajunge când iese sa te triseze cu unul de acelasi sex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Salve lume buna!!
Io nu stiu sa copiez textu ca sa raspund la fiecare in parte, daca aveti timp poate ma luminati si pe mine. M-am prins ca e o chestie cu quote ala da nu-l stiu folosi.
So, thanks Iulia pentru rapida percutare! Chiar incepusem sa ma gandesc ca nu intereseaza subectu. Ejti un ortac de nadejde!!!
Am facut o mica cercetare (adica am vb cu o amica avocat si cu o procurareasa) si am aflat ca practica judiciara nu cunoaste cazuri de plangeri penale pe adulter. Cel putin, nu recente. Cauza? Nu stiu, o fi lipsa de informare, ca orgoliu nu cred la cum se balacaresc oamenii pe la divorturi.
Marius, nu ma supar pe nimeni, chiar nu intentionam sa privim cu seriozitate ca ne doare capu de la prea multa.
Pe mine si pe alti voyeuri (parca asa se scrie) ne-ar interesa sa facem parte din comisia care intocmeste procesu verbal de constatare.
Dioki, daca stii ceva vraji sa moara toti dusmanii, trece-ma pe lista, dau monetar la greu ca m-am saturat de sex d`alaltu. Si numa la munca am fo doi de care vreau sa scap.

In alta ordine de idei, ca am fuga dupe cum vedeti, io cred ca ii de Ev Mediu sa ai asa ceva in codu penal. Parerea mea!
No, ve pup si Noroc bun!

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

hahhahahahahahaha Sunteti nebunatice rau!!Doamne pai sotul meu mai bine m-ar baga la inchisoare sa ma chinui decat sa platesc amenda tot din banii lui!!hahahahaha glumesc.....Nu cred ca imi pemit sa il insel daca asa stau lucrurile hihihihihihi!! Pupici de la bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by nadina

Salve lume buna!!
Io nu stiu sa copiez textu ca sa raspund la fiecare in parte, daca aveti timp poate ma luminati si pe mine. M-am prins ca e o chestie cu quote ala da nu-l stiu folosi.

Deasupra mesajului, pe bara unde scrie trimise, apesi pe ultimul buton.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Asta da lege constructiva! Adica daca omu' are "neastimpar", il baga la puscarie sa-si faca de cap cum se cade (alea din puscarie nu intra la adultere, nu?) Ca pentru alea unde te mai baga? Si-apai dupa aia vine linistit acasa.. Partea cu amenda e pentru cetatenii cu simt civic mai dezvoltat care-si pun problema din ce iau leafa functionarii publici.. No, interpretarea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by nadina

Salve lume buna!!

Dioki, daca stii ceva vraji sa moara toti dusmanii, trece-ma pe lista, dau monetar la greu ca m-am saturat de sex d`alaltu. Si numa la munca am fo doi de care vreau sa scap.

In alta ordine de idei, ca am fuga dupe cum vedeti, io cred ca ii de Ev Mediu sa ai asa ceva in codu penal. Parerea mea!
No, ve pup si Noroc bun!

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Nadina, imi trebuie trei fire de par, o bucata din unghia mare de la picior si o fotografie pentru fiecare dushman pe care vrei sa-l "vrajesc". De cocosh shi praf de colt de mistret ma ocup eu.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by descintec

Nadina, imi trebuie trei fire de par, o bucata din unghia mare de la picior si o fotografie pentru fiecare dushman pe care vrei sa-l "vrajesc". De cocosh shi praf de colt de mistret ma ocup eu.

D.

Aus deoki..misto budinca -)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

May oameni buni! Citesc si eu titlul si zic: uite o tema serioasa, hai sa vedem ce se intampla! Si cand colo... Pai asta-i forum de oameni seriosi? Hay???? Sa mai zica cineva ca-mi fileaza mie ceva! Dioki, pentru ce mai faci vraji? Zii repede ca si eu cotizez la greu!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Deci:
Art. 304. - Adulterul
*) Fapta persoanei căsătorite de a avea relații sexuale afară de căsătorie se pedepsește cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a soțului nevinovat.
Soțul nevinovat poate cere oricând încetarea urmăririi penale sau a procesului penal, iar după rămânerea definitivă a hotărârii, încetarea executării pedepsei.
Proba adulterului se poate face numai prin procesul-verbal de constatare a infracțiunii flagrante sau prin scrisori care emană de la soțul vinovat.
Urmărirea sau procesul penal încetează și în caz de moarte a soțului care a făcut plângerea, precum și în caz de anulare a căsătoriei soțului vinovat.
Urmărirea penală nu poate începe dacă fapta a fost comisă după îndemnul sau încurajarea celuilalt soț, sau dacă viața conjugală era întreruptă în fapt și soții trăiau despărțiți.
Dispozițiile art. 27 nu sunt aplicabile.
_
*) Alin. 1 al art. 304 este reprodus astfel cum a fost modificat prin Legea nr. 6/1973.

Deci, de pe vremea raposatului...cind erau pusi la gazeta de perete, chemati intii la partid, sa se discute cu tovarasii...Hi hi hi...
Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dioki,io o sa ma straduiesc sa le smulg paru din cap si unghiile de la picioare, dar daca ajung pana acolo poate nu mai e nevoie de vrajitorie, ca ori suntem atat de intimi de isi lasa picioarele in sama mea, ori e morti de mult.
Oricum la tarifele tale exorbitante ar trebui sa purcezi singura la operatiunile de smulgere.
Na, ca nu vorbim de adulter si ne trag administratorii de urechi.
Nu stiu, o fi din cauza caldurii de nu ma mai pot concentra pe subect.

Iulia cred ca mailu e considerat scrisoare electornica asa ca ai grija ce si cui scrii, ca te poate baga la parnaie.

Mergi la inceput