PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Piersicutze spune:
Emilia imi pare tare rau pentru cel mic. O sa treaca repede. Cat despre socrii no comment.
Genie nasol cu trantele astea. Si Alex mai face din astea. Ultima tranta serioasa a fost cu capul de o barna din casa de m-am albit. Sunt tare nabadaiosi la varsta asta. Si eu traiesc cu tot felul de spaime.
Babee spune:
Brrr ce frig e afara nici n-am putut sta mult.Eu am poftit la niste japonezei mici(maki
) si Phillip la pizza.Le-am luat acasa si gata ca nu se putea.
Julax -Balbina este altcineva de pe forum.Eu nu prea fac asa prajituri, mancaruri mai mult si mie-mi place sa bibiblesc la aperitive(pe-alea vi le pot arata
).Ce e de migala imi place mult mai mult, deh.
Gönül lasa fata sa manance si berbecut daca ii place.Sincera sa fiu mi se pare mai bun berbecul decat porcul
(zic eu care as manca doar peste si pui
).
Emilia nu te mai necaji, lasa ca trece si perioada cu ghipsul si o sa fie bine
.Pe altii ignora-i daca nu au suflet.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
emiliapop spune:
Azi am fost si noi pana la biserica ca e visavi de casa noastra si am luat apa sfintita si dupa ne-a tras sotul cu sania vreo ora ca era asa frumos,ningea si lui Alex tare i-a placut.
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!! 
Babee spune:
Sabina sanatate multa si poti incerca batista bebelusului.Si eu am fost mai mult decat reticenta cand am auzit ca se ataseaza la aspirator , am primit una si am incercat-o intai pe mine.M-a ajutat foare mult la Rebecca cat a fost mica, ii puneam ser si trageam frumos, pe Phillip il chinuiam cu pompita Chicco(pe care am folosit-o si la Rebecca pana cand i-a curs putin sange).Incearca una de la cineva daca ai posibilitatea.
Si pot spune ca am fost foarte uimita in Mai cand am fost la Baby Expo al nostru si promovau batista.S-au mirat cand au auzit ca e luata din Romania, am mai comandat eu o periuta de curatat si niste capete.Oricum n-as da-o pe nicio pompita!
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Piersicutze spune:
Babee dar cum sta copilul? Fii-mea nu sta nici la pompita de nas, dara-mi-te sa ii folosesc batista bebelusului. Mi se pare ca as stresa rau copilul. Eu nu ii scot mucii cu nimic. Ii pun doar vibrocil si atat. Restul elimina singura, dar de multe ori nu elimina tot.
Bysko spune:
Gabriela oricum nu o putem impiedica
. Preferam sa nu mancam deloc un fel de mancare decat sa incercam s-o convingem pe ea ca nu e bun. Si la orice asa face- deh! atitudine de leu!
Vorbeam cu mama la telefon si-mi spunea ca ieri au scos-o afara putin. Cand au vrut s-o bage in casa(erau -8-9 grade) s-a trantit pe jos si da-i si urla
. Au bagat-o cu forta. Cica a stat imbufnata si nu le-a bagat in seama 1 ora.
Acum Busra e suparata pe mine ca nu ne-am vazut de mult
. De obicei cand vorbim la telefon rade, imi canta, pupa telefonul, astazi insa a refuzat categoric sa vorbeasca cu mine. Ea care nu lasa pe nimeni sa vorbeasca la telefon cand sun eu. Off mititica mea...Si eu as fi suparata in locul ei.
Gonul mamica de Busra
Babee spune:
Sabina ai mei stiu cand vad chestia ca trebuie sa scot din nasuc si n-am probleme.Cred ca s-au invatat in timp, la inceput Phillip spunea ca il gadila![]()
Gönül deci si Busra e incapatanata, credeam ca e doar a mea dar vad ca e caracteristica generala
.Mai nou la masa ea e cu lingura/furculita ei si eu pe langa.Baga si ea, bag si eu dar uneori se enerveaza si refuza sa deschida gura daca ii dau eu.Deh..lei![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Consi spune:
Sabina pe noi batista bebelusului ne-a salvat de la multe belele. De vreo 2-3 ori, cand a avut muuulti muci, am reusit sa-i scoatem doar cu batista. Daca foloseam pompita de la Chicco, cred ca si acum mai pompam la ei. Pediatra mi-a zis ca daca nu-i scot mucii, copchilu poate da in otita sau alte complicatii. De stat la aspirat nu sta nici Luca. Avem scandal de fiecare data...
Muuh salutam baietelu' lu' tata.
Bysko as manca si eu niste berbecutz.
Babee inainte de a reveni in Austria (cred ca peste vreo 2-3 luni) as vrea sa te rog sa-mi recomanzi niste magazine de copchii. De data asta am intrat doar (din lipsa de timp) la H&M si C&A. Dar cred ca mai sunt si altele faine. Preturile sunt oricum mai mici ca la noi.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Babee spune:
Am imbaiat puii, pus la nani ca maine mergem la gradi.Ne retragem si noi ca porumbeii la un pahar de vin si-o vorba
.
Consi eu langa mine am C&A, Benetton, Dohnal si Jacadi.Ti le-am spus in ordinea crescatoare a preturilor.Cele mai bune mi se par cele de la Benetton si Jacadi.Eu am noroc ca stau de mult timp pe aici, ma cunosc vanzatoarele si-mi mai "vand" ponturi
.
Zara si H&M mai au de copii, deci sunt ceva magazine
(si inca vreo 3 muult mai ieftine ).
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Bysko spune:
Pe chestia asta cu magazinele ma oftic tot timpul!
A fost matusa-mea in Olanda si i-a adus Busrei o rochita superba mai de gala pe care a dat 10e si o gecuta de toata ziua mai pt 3-4 ani pe care a dat cam 15e.
Si aici nu poti sa te apropii! Un costumas: bluzita, pantalonas si vestuta din material stil catifea(nu stiu acum cum se numeste) 90 de lei. Mai bine merg si-i iau de la Addidas sau puma cu 130-150 si-apoi ma dau si mare ca i-am luat de firma
.
Tot tusica draga a fost si-n turcia de unde i-a adus super hainute- bumbac 100% la 1/2 din pretul de aici.
I-am spus lui ta-su: draga te reprofilezi! Ori te faci camatar ori peste
. La care el: doar sa te vand pe tine
. Asa nu am facut nicio afacere ca-s deja expirata![]()
Asta cu schimbatul meseriei ca acum sunt 2 fete de crescut: aia mica si aia mare
si au tot felul de nevoi.![]()
Gonul mamica de Busra