Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Mamicute cu pui care au fost raciti, am mare nevoie de ajutor de la voi. Va spun cam care e treaba la noi si in functie de ati mai patit voi va rog mult sa ma ajutati sa imi dau seama daca e cazul sa ma duc cu Andrei la urgenta sau mai astept.

- Febra nu are deloc, 37.3 in poponica;

- Nu ies muci deloc cu batista bebelusului, am pus 4 fiole de ser si degeaba;

- Muci sunt sigur pentru ca horcaie cand se trezeste, cand pun ser horcaie si mai si, si se enerveaza si plange si ii gajaie ceva in gat undeva. Cand pun serul pare sa il deranjeze ceva, sa se innece, insa dupa 2 fiole in fiecare nara respira perfect.

- Stranuta continuu, dar continuu. Insemnand minim 5 ori pe ora cat e treaz;

- Tuseste rar, a tusit si cand am pus ser. Tuseste si in scoica, dar atunci isi si indeasa mainile in gura si baleste. Nu sunt sigura insa ca de fiecare data a fost ceva de genul asta. Tusea e seaca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Eu cred ca are muci uscati pe care ii inghite cand ii bagi tonele alea de ser si de aia nu iese nimic cu batista.

Daca nu face febra nu e cazul sa alergi la urgenta, mai bine faci o rogramare la dna doctor de care erai f multumita, sa il asculte la plamini si sa-si dea si ea cu parerea, oricum ai programare la vaccin si ar trebui sa il consulte complet, nu?

Al meu are si el muci uscati si la fel face minus tusea. Eu sunt aproape sigura ca e pe fond alergic la Mircea.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, si Vlad se trezeste in fiecare dimineata cu nasucul infundat si din cauza asta tuseste. Dar la noi e de la caldura. E prea cald si uscat noaptea. Daca pun apa pe calorifer e mai bine. Eu nu-l mai desfund cu batista bebelusului. Ii pun apa de mare dimineata in nasuc si cam intr-o juma' de ora e ca nou. Si tusea e de la mucii care se misca intre nas si gat. Se aude si o vibratie sau mai bine zis o sfornaiala, pana i se aseaza mucii aia. In plus, pediatra mi-a spus ca vegetatiile adenoide (polipii mai pe romaneste) cresc disproportional si in salturi pana pe la un an, un an si jumatate. Sunt perioade cand o iau inainte cu crescutul si atunci pot aparea perioade de sfornaiala si senzatie de nas infundat. Nu vad de la ce ar putea avea alergie, dat fiind ca nu stati in praf, nu-i primavara, dar cine stie... Si ca sa iti raspund la intrebare, Vlad se intoarce de pe spate pe burta. De multe ori se opreste pe o parte, cand a gasit ce cauta. Alteori se intoarce pe burta. De pe burta pe spate s-a intors de vreo doua ori, dar eu cred ca accidental. Si cu paturicile de joaca e chin si la noi, ca vrea si Miruna. ce sa facem... Noroc ca am doua!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Acu vad ca si Cecilia zicea tot de polipi...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, Ana si Andries, multumesc din suflet. Da, si la noi a fost mai cald mai ales dimineata. Noapea trecuta au stat numai cu geamurile deschise pe jos, toti se coceau si au inchis si centrala si cand sa ma culc imi tremura pielea pe mine. Asa ca am dat cam tare centrala, recunosc, si am uitat sa pun umidificator. Or fi si polipii, nu stiu ce sa zic, sunt paranoica de cand am citit la papanasii nostri de sufocari si bronsiolite, ma tot gandesc sa nu ne trezim ca mititelul Mario ca nu mai poate respira deodata. La doctorita oricum ma duceam vineri si stiu ca il consulta bine, insa m-am cam speriat si as fi dat o fuga maine dimineata la vreun spital. Dar ma rog, o sa vad ce si cum. Uite acum sta pe spate sub jucarie, si a tusit de 2 ori, insa e abia trezit din somn. Dupa tuse au urmat 4 stranuturi in sarja.

Ana, Andrei nu stie sa se intoarca de pe spate pe burta, de aceea intrebam. Si dupa poze mi-am dat seama ca asta era manevra dar voiam sa ma conving.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
Un An nou minunat alaturi de familiile voastre va dorim!
Roxana, din pacate ce descrii tu seamana cu debutul unei viroze. Bine ar fi sa ma insel. Uffff ce m-am saturat si eu de simptomele astea. Dar daca spui ca dupa 2 fiole de ser in fiecare nara respira bine, atunci e ok. Trebuie sa-l tii sub observatie in noaptea asta. Vrei, sa zicem, vesti oarecum bune (daca poate fi vorba de vesti bune la copii bolnaviori)? Pare-se ca viroza asta de bantuie e mai mult mucioasa. Fata mea a facut, iar la 2 zile a facut si Razvan, niciunul n-a avut febra (maxim 37 cu 6 la Razvan). In schimb stranutau, tuseau de la secretii si cam atat. Anei ii curgea nasul, in schimb cel mic inghitea secretiile. Si eu sunt cam disperata si voi deveni paranoica. Acum Ana a racit din nou si parca vad ca in 2 zile il apuca si pe pitic si iar cu aspiratul si noptile nedormite.. SI inca ceva. Cand al meu a fost mai inecat, l-am culcat pe burta mea si eu in fund. Sau poti sa-i ridici salteaua la patut. AL meu se ineca rau la orizontala.
Yaya, am vazut ca medicii vostri spun sa scoti copilul pana la -10 grade imbracat corect. Te rog eu, repeta si pentru mine (ca sigura ai scris asta), ce inseamna imbracat corect la bebelush din punctul vostru de vedere? CA eu ba exagerez cu imbracatul, ba imi plange copilul de frig (fata mea, care e mare si se poate plange).
Noi am scapat de petrecut. Parca de fiecare data sarbatorile sunt un tur de forta. Ma dau peste cap sa gatesc, ca sa avem ce manca. Ieri de la 8 la 7 seara am stat la bucatarie cu pauze doar pentru alaptat. Clar nu-s normala. Nu mai zic ce bebel colicos am avut 2 zile. Asa se intampla.
Bee,

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani cu sanatate si din partea noastra.
noi am fost la niste prieteni care s-au mutat la casa. am petrecut bine, eliza a dormit de la 11 la 5.
azi dimineatza l-am trimis pe stefan cu sorcova...mama denaturata, l-am trimis la produs.
multa sanatate copiilor bolnaviori.
pupici la mamici si pitici!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, pai asa e si la noi. Alex e mucioasa continuu, chiar ma vaicaream de unde are nene atatia muci ca nu a mai iesit demult in colectivitate. Altceva nu are nici ea, nici nu tuseste macar. Iar musiu de 2 zile are tusea asta seaca si mucii haraiti prin gatlej. Ma rog, ieri era ceva nesemnificativ, azi insa...De dormit doarme bine si de mancat mananca bine. Of, sper sa scapam usor.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Roxana, pai n-o iesi Alex in colectivitate, dar mai vin musafiri, nu stii niciodata cine e racit. O mai scoti la un magazin la cumparaturi, iar nu stii cum zboara microbii. Nu putem tine copiii astia sub un glob de sticla? Macar fata mea a inceput sa raceasca spre un an. Asta mic e mic si mai e si iarna asta hidoasa!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

multumesc afibebe am sa incerc si asta mami de ANGELIK-MELANY

ricea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

RAMONAIANI NU TE CONTRAZIC EU AM FOST FARA PROGRAMARE SI AM STAT PE PUTIN 2 ORE:

ricea

Mergi la inceput