Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Apropo de diversificare voiam sa povestesc ceva. Cand avea Tudor vreo 4 luni eram cu el in parc. Disperata de foame, pt. ca in perioada aia nu apucam niciodata sa mananc sau sa gatesc, imi cumparasem niste merdenele de la o patiserie si le mancam pe o banca, in fata lui.
Si trece o tipa (mamica, de varsta noastra adica) si se opreste si imi spune revoltata: "de ce nu-i dai, draga si lui??? nu vezi ca pofteste?" la care eu revoltata la randul meu "pai are 4 luni doar!!! si astea sunt pateuri cumparate, de la patiserie".
La care ea "si ce daca are 4 luni? si a mea tot 4 are si mananca orice! ciorbica cu bors si painica, fripturica, mamaliguta, i-am dat si tort, ca poftea"
Iar cand i-am spus ca al meu nu papase inca nimic nimic, decat lapte de la mine, a concluzionat ca nu sunt sanatoasa probabil. Pe cuvant, mi-a spus-o in fata . Ma privea cu fatza... era foarte sugestiva,i-am facut o impresie de mama super denaturata. Era sigura ca din comoditate ii dau doar sa suga si atat. Sau din zgarcenie, cine stie?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

Acum la sfarsit de an (an in care toate am avut parte de bucuria imensa de a da nastere unei minuni de copil)si inceput de An Nou, va urez sa aveti parte de cat mai multe momente de bucurie alaturi de familie si sa aveti liniste in suflete.
La Multi Ani din partea noastra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, chiar ma intrebam ce mai faceti. Of, imi pare asa rau sa aud vestile astea... Ne rugam pt voi ca anul 2008 sa va aduca sanatate multa, sa scapati definitiv de probleme si sa va puteti bucura de fiecare clipa alaturi de comoara voastra.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, acum am citit! Draga mea, sunt alaturi de voi cu ganduri bune!
Bebeka, sa stii ca si piciulica mea are o perioada mai colicoasa. Ea nu regurgiteaza de fel, nu da o picatura pe afara, insa se stoarce si se screme la san, se incordeaza toata, se inroseste si nu prea papa. O fi o perioada mai colicoasa mai tarziu, ca ea colici pana acum nu a avut. Sper sa treaca repede si fazele astea!
Rox, eu nu as fi facut ce faci tu cu masa asta! Pe bune, eu anul nou il voi sarbatori prin somn. Esti foarte energica daca te-ai bagat la asa ceva cu doi copii mici, toata admiratia mea! si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Apropo de diversificare voiam sa povestesc ceva. Cand avea Tudor vreo 4 luni eram cu el in parc. Disperata de foame, pt. ca in perioada aia nu apucam niciodata sa mananc sau sa gatesc, imi cumparasem niste merdenele de la o patiserie si le mancam pe o banca, in fata lui.
Si trece o tipa (mamica, de varsta noastra adica) si se opreste si imi spune revoltata: "de ce nu-i dai, draga si lui??? nu vezi ca pofteste?" la care eu revoltata la randul meu "pai are 4 luni doar!!! si astea sunt pateuri cumparate, de la patiserie".
La care ea "si ce daca are 4 luni? si a mea tot 4 are si mananca orice! ciorbica cu bors si painica, fripturica, mamaliguta, i-am dat si tort, ca poftea"
Iar cand i-am spus ca al meu nu papase inca nimic nimic, decat lapte de la mine, a concluzionat ca nu sunt sanatoasa probabil. Pe cuvant, mi-a spus-o in fata . Ma privea cu fatza... era foarte sugestiva,i-am facut o impresie de mama super denaturata. Era sigura ca din comoditate ii dau doar sa suga si atat. Sau din zgarcenie, cine stie?

hai ca fripturica mai merge, dar mamaligutza
mama, mama de
zgarcita zici

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Tomasa,nici ea nu prea a avut colici dar cand avea aer in timp ce sugea si se incorda la san o ragaiam si apoi continuam papa.Acu ,ce-i drept ragaie f putin iar cand o face si regurgiteaza sau vomita.
Of,Of!!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

bebeka, nu stiu ce sa-ti zic... S-a mai plans una dintre fete probleme de genul acesta (scuze, nu-mi amintesc exact cine) si a rezolvat-o prin schimbarea marcii de lapte praf, numai ca la tine nu e cazul, zici ca alaptezi... Varsaturile astea sunt chiar dupa fiecare supt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by HaveF8

Acum la sfarsit de an (an in care toate am avut parte de bucuria imensa de a da nastere unei minuni de copil)si inceput de An Nou, va urez sa aveti parte de cat mai multe momente de bucurie alaturi de familie si sa aveti liniste in suflete.
La Multi Ani din partea noastra,

Laura si minunea Ana Martina (29 August 2007)

Mai multe fotografii cu noi

Have, ai o fetitza superba, iar tu esti o mamica la fel de frumoasa. Sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

La multi ani !
Incep si eu cu urarile pentru ca nu stiu daca mai pot intra. Vom fi noi trei si va fi tare bine. Eu sunt racita dar rezist si sper sa nu-i transmit si lui Luca. Mai am de facut friptura si o salata de fructe.Restul sunt gata - nu multe ca nu are cine manca
Fie ca 2008 sa ne aduca sanatate puilor nostrii, noua si familiilor noastre. Restul se fac daca exista sanatate, dragoste si intelegere. Fie ca in casele voastre sa fie numai bucurie si fericire. Va mutumesc ca pot face parte dintr-un astfel de grup, sunt tare mandra de noi toate si de puii nostri.Sa ne ajute Dumnezeu sa ne crestem puii in liniste.VA PUP. Va doresc petrecere frumoasa.
Magda si Luca (25.09.2007)

Mergi la inceput

Am admirat poze cu Robert si alehiam, sunteti foarte frumosi amandoi si va sta tare bine impreuna . Frumoase decorurile la Brasov... Ma intreb cat de frig era acolo cand ati iesit. Mie mi-e teama s-o scot afara chiar si pe vremea asta, adica iesim numai daca mergem undeva cu masina. Stiu ca trebuie sa o scot din casa, doar nu o sa stea sechestrata pana la primavara. Dar n-am avut nici o tragere de inima sa iesim cu caruciorul de cand s-a facut asa frig.

Mergi la inceput