***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***
Raspunsuri - Pagina 22
numai_eu spune:
Doxinu tare bine se distreaza Stefan in scaunelul de baie. Poti te rog sa-mi spui si mie de unde l-ai luat?
mica0307 spune:
Neatza,
Am avut o durere ingrozitoare de masea azi noapte si tre neaparat sa ajung la dentist cu ea. Ce stiti de alaptat si anestezie ca fara anestezie nu rezista sa imi faca ceva???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
tamaraspt spune:
mica am avut si eu niste probleme stomatologice si mi s-a spus ca mi se va face anestezie dar nu trebuie sa alaptez citeva ore si cel mai bine primul lapte sa-l arunc. si am incredere in ei ca-mi sunt prieteni - ea e stomatolog, el chirurg pt maxilo-facial. Si am facut un sfert de anestezie si in timpul sarcinii, nu interventia a fost problema, ci durerile de dupa caci nu puteam sa iau nimic. Am si eu o operatie de facut, dar nu-mi prea vine caci stiu ce ma asteapta.
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
poohy spune:
Ioana, da, bubulina mea se culca pe la 9:30-10 seara si doarme in ultimul timp pana la 9:30-10 dimineata (inainte se trezea la 7-8). D'asta sunt eu asa de curajoasa cand vine vorba de bebe 2, mi-a dormit toata noaptea de la 3 luni si 1/2, si de la 1 luna si un pic nu a mai avut colici si se trezea noaptea doar de 2-3 ori pentru papa :D
Florina, ti-am admirat comorile
Capsunica ta e la fel de inalta ca si Manu si are 1kg mai putin - iti inchipui pufosenie la Manu - dar nu stiu ce sa ii fac - cum sa o pun la regim? Nu mananca cereale, deci ce sa ii fac, sa o infometez?
Mie mi se pare ca seamana un pic cu Manu a mea Thea :) (nu Manu din poze ca ea acolo ia o fata foarte serioasa, Manu cand nu e un aparat foto in preajma)
Doxinu, ma omori cu carliontzatul tau
Eu tot sper ca lui Manu sa ii apara carliontzi. Si Manu a avut o perioada cand plangea cand vedea lingurita - si la fel, nu i-am mai dat nimic 3-4 zile si dupa deschidea gura maaaare si era foarte fericita cand vedea piureul (si inca mai este).
Pacat ca nu functioneaza si la fructe la fel :D
I-au luat raii sange lui Maaanuuuu
Reaua de fapt sunt eu ca eu am dus-o
Vinerea viitoare am rezultatele. Nu cred ca a durut-o, a plans doar cat au tinut-o si dupa cand m-am plimbat cu ea in brate i-a trecut imediat, dar tot mi s-a rupt sufletul
Cum va dati seama ca micutii au lipsa de fier? Le faceti automat analize la 6 luni?
Acum ne pregatim sa merem la dermatolog si abia luni la pediatru ca azi nu mai e timp (adica se termina programul pediatrului pe ziua de azi)
Anca
de
02.06.2007 
Manu 0-5 Manu 5-
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
michigan spune:
mica
si eu am avut probleme cu o masea de minte care din cand in cand isi mai aduce aminte ca nu e destul de mare si incepe sa mai creasca, cu dureri bineinteles ca nu are loc de gingie si dupa dureri crunte am mers la dentist si mi-a scos o bucatica de gingie , bineinteles cu un strop de anestezie, nu am alaptat dupa aceea vreo cateva ore si m i s-a spus ca e in regula
oricum dupa ce termin cu alaptatul ma duc imediat sa o scot ca tareeeee m-a mai chinuit....
kid spune:
lavini, poohy, Motannel Multumim ca ne-ati vazut
Multumim si celor care ne-au vazut, dar nu au nominalizat. 
Am admirat si eu capsunele, una mai frumoasa ca alta! ![]()
Motannel Multumim de felicitarile pt dintisori! 
Despre noi
Vladut e tare vesel cand ii schimb scutecul si mai ales cand il si spal; e numai zambet si cuminte. Il schimb destul de des, ca imediat umfla pampersu'. ![]()
Legat de mancare, a inceput sa manance bine, casca gurita cand vede lingurita ca se indreapta spre el, e tare dulce.
Noi avem asa:
masa 1 - lapte
masa 2 - branza+mar+portocala+cereale
masa 3 - piure de legume+ la 2-3 zile piept de pui+galbenus
masa 4 - lapte sau cateodata iaurt cu banana
masa 5 si cateodata si 6 - lapte
Cat am fost in Italia i-am dat fructe la borcanel, nu prea i-au placut, dar a mancat de foame; eu ma bucur ca prefera mancarea fara gust pe care i-o pregatesc eu 
Nu intotdeauna mananca aceeasi cantitate de lapte, de cateva zile a inceput sa manance mai putin, eu incerc sa nu ma stresez si sa nu il fortez sa manance mai mult decat vrea, dar abia daca bea 600 ml de lichide/zi, iar mancare solida de obicei cam 150-200 gr la o masa.
Inca nu mergem de-a busilea, ceva incercari de mers racusor, dar atat, iar de abia acum a descoperit si el ca are picioruse, dar nu stie la ce folosesc, deocamdata doar incearca sa le duca la gura, spre bucuria mea, fara succes
Inca nu se ridica singur in fundulet, dar are echilibru daca il pun eu.
De cateva nopti are somnul tare agitat si se tot trezeste, as zice ca e de la dintisori, dar nu se simte nimic sus, iar cei de jos au spart gingia de mai bine de o saptamana.
La multi anisori pentru toate capsunelele sarbatorite!!! 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
angiuta spune:
Am iesit si noi un pic afara dar e un ger...am stat doar 15 min. ca am inghetat toata. Voi va scoateti puii cand e ger afara?
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Ioana13 spune:
Poohy, pai tu te plictisesti cit de cuminte e capsunica ta!!! Frumoasa si cuminte... Nu cred ca ii putem pune la cura de slabire (nici grasunele de noi nu prea reusim
). O sa slabeasca dupa ce incep sa mearga.
Azi am facut o "baie de nou nascuti", am fost la maternitat sa-l vad pe bebe al unei rude. Sint asa de draguti si micuti!! Si pling ragusit. Si maninca si dorm non stop. 

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
carstea spune:
Ne-am dezmeticit si noi dupa petrecerea de mot.
I-a taiat nasa motul si s-au pus pe tava tot felul de obiecte printre care enumar:carte, stilou,parfum ,aur, bani, icoana, seringa(la cerere
)
Rares a ales seringa,bani si icoana.
A fost super.O sa pun poze noi ceva mai in tarziu .
Acum vreau sa merg cu bebe la pediatru sa-l mai stresez un pic cu intrebarile mele.
Revenim
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Alyna24 spune:
Noi iar am avut o noapte alba, de la 22 la 0.20 a urlat in continuu.Nu vroia iar nimik, febra nu avea....
Cu chiu cu vai l-am adormit si s-a mai trezit sa pape la 3.15 si apoi abia la 8.30.Cred si eu dupa atata urlat!
Nu imi pot da seama ce are de face crizele astea!Duminica vine pediatra si ma duc cu el sa vedem ce ne spune.
Experimentam cu spor la ridicatul in picioruse in patut, mai ales la nervi!![]()
A mai zis "mama" dimineata cand cazuse pe spate in tarc.
Si, am inceput sa papam mai bine:
-9-10:150 gr fructe cu biscuiti/borcanele/cereale(i-am luat de la Milupa pt 8 luni cu bucatele de cereale );
-14-180-200 gr piure leg+carnita/galbenus/ficatel/supica de galusti...
-17.30-18 :150 gr iaurtel cu bisc/mamalig cu branzica....
-21-22: 200-230 ml lapte cu cereale
-intre mese suc portocale/apica/ceai
-noaptea ceai si lapte=150 ml.
Am inceput si procedeul de intarcare dar in n-am luat pastile.Astept sa vad cu se comporta mai intai si dupa ce renunta la san o sa iau.
L-am scos afara un pic azi(chiar dc e racit si frig) ca i-o fi si lui de pe 31 Dec in casa!I-am facut cateva pozici cu prima lui zapada!![]()
Azi i-am luat biscuitei de la Nestle si a papat unul imediat!Era asa haios si inversunat sa-l pape tot!I-a placut.
Am vazut poze de capsunei si toti sunt scumpicei foc!cresc, ce sa mai!
Si....cine imi zice si mie cum se prepara cartofii dulci ca i-am luat azi si eu.La fel ca cei normali?
Si...Stefanut are scaunel de baie ca Davidutz.![]()
Graviduta, si noi suntem disperati dupa reclame si cand ai nevoie de ele atunci nu sunt!
Am zis ca-i inregistram o caseta cu reclame sa-l mai potolim cand e agitat!
Pupici!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)