Strumfi de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani! Va dorim un an bun,sanatate voua si celor dragi.

Si noi tot acasa am stat,ieri am mers cu uratul pe la bunici si la 1 asta noapte dormeam toti.

Si baietii mei cei mari sunt raciti.Andrei e bine(e bun laptele lui mami).
Ne-am si diversificat.Am inceput cu piure de legume.Nu prea maninca cu lingurita,mai mult suge din lingurita dar pentru inceput e bine.
Avem 8 kg si 2 dinti.Am considerat ca e baiat mare si poate minca .(avem 5 luni si jumatate).

Arina, multa sanatate fata frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Nonna76,Sanatate multa baietilor mari, ai tai si cu cel mic stai foarte bine la greutate.Bravo!!Alexutza mea sta de o luna la 7,400gr.Nici dintisori nu au esit,mai asteptam cu nerabdare.

mamide Alexia-Ilinca (20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani! Bine v-am gasit in 2008!
Acum am reusit sa mai citesc si eu din urma.
monicabo am admirat pozele cu andreea. E frumoasa foc. Imi place mult costumasul cu urechi.
Anya multa sanatate Arinei. Felicitari pt “mama”.
Alina.a felicitari pt dintisor!
Timi felicitari pt botezul reusit!
lialuminos bine ai venit.Poti sa mai astepti cu diversificarea pana la 6 luni.
Nonna multa sanatate baietilor!
la noi a fost frumoasa nopatea de rev. andra a dormit cumintica la ea in camera. mi-a parut rau ca nu a fost si alex cu noi mai ales ca am petrecut cu inca doua familii care au venit cu fetitele (sunt de varsta lui alex). toata n0oaptea a nins asa ca azi am fost in parc si ne-am batut cu zapada. am planuit si o excursie la munte dar dupa ce il aducem pe alex acasa. acum e la socrii.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna seara si bine v-am gasit pe 2008. Sa va aduca anul nou tot ce va doriti, mai presus de toate sanatate si noroc voua si strumfilor vostri.

Imi cer scuze ca am lipsit, nemotivat zic eu, dar de Craciun am avut oaspeti pe socrii si pe fratele meu am mancat combinat sarmale pe stilul romanesc si curcan pe stilul englezesc. Strumfa mea a fost tare miorlaita si lipita de mamica ei am crezut eu ca din cauza vaccinului facut pe 24 dimineata insa de atunci tot asa e, numai la mine in brate vrea si daca plec prin casa e numai cu ochii dupa mine. Pe 26 am fost la cumnati unde am facut schimb de cadouri. Am stat si acolo toata ziua si am ras ne-am distrat.

Pe 27 am fost la cumparaturi caci cum va spuneam aici incep reducerile masive pe 26 dec, masive adica cele mai substantiale din an peste 50-60 la suta. I-am luat fie-mii o groaza de haine de la next pe bani de nimic aproape rochite cu 7-8 lire, bluzite cu 2-3 lire, dar cel mai mult mi-a placut o hainuta de iarna primavara care a fost redusa de la 20 lire la 7 lire e superba. Normal am intrat si la Gap si am lasat si acolo bani de data asta pe fiu-miu. Pt Adelicioasa am luat majoritatea hainelor pt peste 6 luni. M-am gandit la voi caci sincer m-a costat mai mult garderoba lui fiu-miu in Romania decat a fie-mii aici. Daca ar fi si acolo reduceri asa mari ar fi super.

De Revelion am stat acasa cu frate-miu iar, fie-mea a dormit program normal insa pe fiu-miu l-am tinut trez pana la 12, am jucat jocuri, Monopoly, un joc de ruleta (invatam copilu sa parieze) la 12 am ciocnit si la 1,30 eram in pat.

Noi ne pregatim de diversificare, adica cerealele inca la lingurita (e fie-mea experta, nici nu se murdareste) de doua ori pe zi si in rest asteptam urmatoarea intalnire cu doctorul. Insa ne pregatim in sensul ca am cumparat blender vertical super. In cateva secunde nici nu discuta cu legumele.

N-am citit din urma. Promit sa o fac maine.

Noapte buna

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alexia2007, multumesc pentru ajutor! Alexia-ilinca e frumoasa foc si eleganta. Pozele sunt deosebite. Luna1 are poze la fel de frumoase, Cristina, si mama lui Ines. Si pot sa mai continui ca m-ati cucerit toate.

Mergi la inceput

Luna, iti mai spun inca o data ca ai o famile foarte frumoasa! Pozele parca ar fi dintr-un film de dragoste. Foarte reusite! La mai multe calatorii in 2008. Si eu sunt o umblareata si tare mi-e dor de... Barcelona, sau...Roma, poate...Creta? Eiiiiiiiii, gata, nu mai vizez la ce a fost. Merg sa legan copilul cel mic. Noapte buna!

Mergi la inceput

Alexia2007, am reusit!

www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera esti o dulce. Iti multumesc mult pt tot
Luna1 m-am uitat si eu la pozele cu frumusica ta. Ii tare dulce. Iar tu o imbraci mereu asa de frumos.

Un an nou fericit la voi toate. Va doresc multa sanatate, fericire si multe impliniri.
Am gasit acest articol intr-un ziar, este tare frumos si m-am gandit sa vi-l spun si voua.

"Start the New Year by taking small steps to big changes

JUST FOR TODAY: I will live through this day only. I will not brood about yesterday or obsess about tomorrow. I will not set far-reaching goals or try to overcome all of my problems at once.

I know that I can do something for 24 hours that would overwhelm me if I had to keep it up for a lifetime.

JUST FOR TODAY: I will be happy. I will not dwell on thoughts that depress me. If my mind fills with clouds, I will chase them away and fill it with sunshine.

JUST FOR TODAY: I will accept what is. I will face reality. I will correct those things I can correct and accept those I cannot.

JUST FOR TODAY: I will improve my mind. I will read something that requires effort, thought and concentration. I will not be a mental loafer.

JUST FOR TODAY: I will make a conscious effort to be agreeable. I will be kind and courteous to those who cross my path, and I'll not speak ill of others. I will improve my appearance, speak softly, and not interrupt when someone else is talking.

Just for today, I will refrain from improving anybody but myself.

JUST FOR TODAY: I will do something positive to improve my health. If I'm a smoker, I'll quit. If I am overweight, I will eat healthfully -- if only just for today. And not only that, I will get off the couch and take a brisk walk, even if it's only around the block.

JUST FOR TODAY: I will gather the courage to do what is right and take responsibility for my own actions.

This year no resolutions, only guidelines. The Holy Vedas say: "Wisdom comes to a man who lives according to the true eternal laws of nature.""
din Dear Abby/ Abigail Van Buren
Sper ca v-a placut si voua

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera ce frumoasa fetita ai draga.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Multumesc Cristina, sunt tare mandra de ea. De fapt am doua minuni: pe ea si pe Alexia, fetita cea mare. Alexia insa nu mi-a dat voie sa fac publice pozele ei. Mofturi de "domnisoara". La 7 ani si jumatate va dati seama ca ma consult cu ea in toate, mai ales tinuta Ilincai. Ea e consilierul ei de imagine.

Mergi la inceput