Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Ashera spune:
Alina, Otilia cred ca e bine. Ne-am trimis sms-uri de sarbatori, deci cred ca e ok. Ultima data cand am vb cu ea astepta sa se repare ceva la comp si astepta cu nerabdare sa intre pe forum sa ne dea cafeaua de dimineata
.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
nma spune:
LA MULTI ANI!
Sa aveti nu an plin cu bucurii, multa sanatate si tot ce e mai frumos. Va 
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Gabrielabv spune:
Laaaaaaaaa multi aniiiiiiii cu sanatate sa va dea Domnul tot ce doritiiii.....
mai e putin si trecem in noul an
eu stau acasa cu Medeea si ai mei parinti, care spre bucuria mea au venit din Iasi, iar Dragos cu taicasu sunt in oras la petrecere, ca de, macar ei sa se distreze
si acum am si cateva mesaje
Alina tare mi-e draga Arina si m-a impresionat mult cat are de suferit. Bine ca a trecut ce a fost mai greu si va doresc sa nu mai aveti probleme. As vrea sa o strang si eu in brate si sa treaca tot ce e rau, sa fie mereu primavara si viata sa fie frumoasa, fara boli si necazuri
Mychy esti tare simpatica, cu barbatzii astia e asa cum spui tu. Felicitari pentru sofereala si la mai multe plimbari de acum inainte
Eva eu cred ca e mai bine sa incerci sa mai stai acasa cateva luni, desi sfatul asta s-ar putea sa te scoata din sarite, dar in timp vei fi mai implinita cand ai sa te bucuri de copii. Succes in alegerea pe care o vei lua
Brazuca ai o Denisa scumpa si maaaare
fetelor va pup pe toate si va doresc un an fericit si mai bun decat oricare altul
danis spune:
am revenit... am facut o baie aromata... de mai mult de un an nu mai facusem baie in cada... cat am fost gravi numai dus ca eram gravi, apoi dupa ce am nascut tot numai dusuri, ca nu mai aveam timp de un rasfat din asta...
am crezut ca am culcat copilul... am intrat la el adineauri sa nu se sperie de artificii, iar el era in patul lui cuminte, dar cu ochii mari deschisi... a inceput sa rada si sa dea din toate alea...
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
Eles spune:
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!! Sa ne traiasca bebei si sa fie sanatosi. Eu imi petrec revelionul acasa cu Denis ( sotul lucreaza
)
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times
fianna spune:
La multi ani cu bucurie! Sa aveti un an nou minunat alaturi de familie si mai ales de strumfi!
Anya ma bucur ca Arina e mai bine si va doresc numai sanatate si fericire in toti anii ce vor urma!
Si eu ma inscriu la revelion pe forum. Eu sunt la neamuri in Anglia acum, si cand le-am spus sa puna sampania la rece s-au uitat ciudat la mine " ca maine bem sampania by acum" grrrrr E la rece sticla acum, nu stau eu dupa ei!
Fetelor sa va distrati si sa va bucurati!
fianna
cu printisorul Matei
(01.08.07)
valen spune:
si eu pe aici cu voi doar ca la noi e anu' trecut
si eu tot singura cu fetele de revelion, din cauza de sot care munceste insa ne-am ciocnit,(paharele evident)pe fusul orar din romania. Parca nici nu mai are farmec revelionul asta ca pe vremuri, pt. mine e o seara ca oricare alta si parca vad la 12 o sa sforai. Anul trecut am adormit pe la 11 si ceva si daca nu ne-ar fi sunat alina sa ne ureze...dormeam pana dimineata.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

.